20.01.11, 14:28
Czy ktos byl ostatnio i cos mi wiecej podpowie? Rozwazam urlop w tej czesci Azji i chociaz moje dziecko jest juz duze (niespelna 9 lat) to jednak Hanoi to nie Singapur ani nawet Bangkok, wiec mam spore watpliwosci.
Z drugiej strony pociaga mnie bardzo no i te ceny... Tydzien w przyzwoitym hotelu rowna sie cenowo dwom dobom w Europie.
Pawel? Licze na Ciebie...
Obserwuj wątek
    • pawel_zet Re: Wietnam 20.01.11, 15:42
      Aniu, my jeszcze w Wietniamie nie byliśmy, więc nie bardzo mogę rad Ci udzielać. Pomysł jest jednak na pewno świetny. wink
      Napisz maila do Artura i Malwiny Flaczyńskich, bo ostatnio jakoś nie zaglądają na forum, a ze swoimi dzieciakami byli w Wietnamie (zmagając się u nich z wietrzną ospą). Było to kilka lat temu, ale chyba wiele się od tego czasu nie zmieniło. Relacja jest na ich stronie.
    • e_lizzy_benett Re: Wietnam 22.01.11, 15:27
      Opisz jak było jak wrócisz smile Ja myślę mocno o Wietnamie właśnie,,ale dopiero za rok. Przeglądałam już w porywach opinie podróżników "dziecięcych" i nie tylko i wyszło, że miejsce na podróż przyjazne. Nasze plany obejmują 4-latka, więc zwracałam uwagę na dziecięce plusy i minusy podróży. Powodzenia smile
      • aniaop Re: Wietnam 22.01.11, 19:18
        Pawel, przeczytalam relacje Panstwa Flaczynskich i podziwiam, bo ja raczej z tych mniej trekkingowych, nie mowiac o tym, ze do ILA tudziez Tupolewa SU w zyciu bym nie wsiadlabig_grin
        Kolega kapitan rozmawial w sprawie wyjazdu swoich dzieci z bardzo dobra pania doktor medycyny lotniczej i tropikalnej i ona powiedziala, ze odradza Kambodze, Indie i wlasnie Wietnam.
        Takze ja chyba odpuszcze Mlodej tej wyjazd. Pewnie nic by sie nie stalo, ale po co ryzykowac z powodu fanaberii mamusismile
        Natomiast sama nie zamierzam zrezygnowac, wiec pewnie udam sie do HAN z doroslymi znajomymi. Wszyscy mowia, ze jest tam nieprawdopodobnie piekniesmile
        I ceny, dobry hotel z klimatyzacja i tv nawet to cena 20USD/doba. Obiad full wypas 5USD.
        Oczywiscie zdam relacje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka