Dodaj do ulubionych

Polecam Bieszczady

IP: *.* 07.08.02, 22:53
Właśnie wróciłam z wakacji w Bieszczadach.Było na prawdę super. Maluszek (ostatniego dnia w Bieszczadach skończył 8 miesięcy) przez cały wyjazd był tak szczęśliwy jak nawet w domu rzadko mu się zdarza. ;-) Częściowo było to spowodowane tym, iż został "gwiazdą" szlaków ;-) czyli jednym z najmłodszych turystów. Z drugiej strony całymi dniami był noszony przez tatę, ciągle miał jakieś ciekawe widoki do oglądania (a było co oglądać!!!).Oczywiście my mieliśmy o wiele więcej do noszenia (tata maluszka a ja całe zaopatrzenie: pieluszki, słoiczki, ubranka itd.) ale warto było. Widoki niezapomniane a poza tym czyste powietrze, chyba najbardziej czystego rejonu w Polsce. Nocowaliśmy w Wołosatem u przemiłej kobiety (matki jednorocznych bliźniaków). Na noc dostawaliśmy kojec dla maluszka żeby miał wygodnie spać. Gorąco polecam.PozdrawiamyEwa i Bartuś (niestety już w mieście)
Obserwuj wątek
    • Gość: MonikaKkk Re: Polecam Bieszczady IP: *.* 02.10.02, 11:33
      Czesc,Czy moge prosic o namiary na ta pania.Oraz jaka byla cena za nocleg.DziekiMonika
    • Gość: Miśka! Re: Polecam Bieszczady IP: *.* 03.10.02, 19:52
      Ja też prosiłabym o namiary, może uda się coś wykombinować na przyszły weekend.Miśka
    • Gość: Juan_Sanchez_Villa_Lobos_Ramirez Re: Polecam Bieszczady IP: *.* 04.10.02, 11:19
      pozatym z Wpołosatego najprostszy szlak na Tarnicę i Halicz. niedalego do Ustrzyków Górnych na inne szlaki i schroniska. Polecam jednak zatrzymać się na kilka dni nad Soliną, najlepiej "na dziko", przy brzegu od strony Polańczyka. Później piechotka lub busik. fajna atmosferka i ludzie. polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka