magdula12 08.02.08, 14:28 Wybiarma sie do tego ośrodka z 2 lenim dzieckiem. Proszę o opinie ta temat tego miejca. Pozdr Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyaa Re: Bogdanka Mrzeżyno 09.02.08, 09:52 Ja byłam i bardzo mi sie podobało Najpierw plusy: bardzo blisko do morza, ośrodek znajduje się w lesie sosnowym, w pawilonach masz bezposrednie wyjście na dwór (ławeczki), są dwa place zabaw, w tym jeden dla maluszków, a obok barek, gdzie rodzice moga popijać supertanie drinki i spoglądać na bawiące sie dzieci, stołówka na miejscu (całkiem dobre obiady, takie domowe z deserem). Mnóstwo dzieciaków do towarzystwa. Pokoje z łazienką i TV, sprzatane codziennie. Samo Mrzeżyno jest naprawdę fajne, jest bardzo ładna plaża i mnóstwo atrakcji dla dzieci: wesołe miasteczko, ciuchcia, port, kino. Teraz minusy: standard pokoi raczej średni, nas najbardziej denerwowało niewydzielone miejce pod prysznicem (woda rozlewałą się po całej łazience i trzeba było wiecznie to wycierać), niezbyt sympatyczny kierownik osrodka. Ogólnie polecam, tylko poproście koniecznie o pokój od spokojniejszej strony (tam gdzie ognisko), bo niektóre pawilony mają wyjścia od strony ulicy, gdzie przechodzi codziennie masa ludzi. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś