IP: *.* 28.01.03, 21:15
Witam wszystkich,Mam ogromną prośbę do użytkowników z ToruniaPoszukuję niani od zaraz do dziecka 6-miesięcznego-chłopca. Nie wiem co się stało, mialam już taką osobę, w poprzednim tygodniu było wszystko ok. Junior zostawał z nią bez problemu ale od wczoraj po prostu na jej widok reaguje okropnym krzykiem, uspokaja się dopiero w moich ramionach. Niem wiem co jest grane. Jutro ma przyjść jeszcze raz, jeżeli sytuacja się powtórzy to niestety będę musiała ją zwolnić. Poradźcie co mam robić lub jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt.PozdrawiamJola
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: niania IP: *.* 28.01.03, 21:55
      Jolu, może to nie kłopot z nianią, ale z ... już dorosłym Juniorem, który preferuje rodzine, a nie nianię.Miałam ten sam kłopot, gdy córkę również półroczną zaczęłam zostawiać z nianią. Na jej widok dostawała histerii, myślałam, że może kobieta cos złego jej robi, ale sprawdzilismy [nagranie video, nagłe powroty]i okazalo sie, że wszystko OK.Baby po prostu wchodziło w okres "swoi-obcy" i dlatego nie chciało Niani, ale Mamę.Wszystkiego dobrego dla JunioraZocha
      • Gość: granna Re: niania IP: *.* 26.02.03, 09:23
        HejI jak wygląda problem po miesiącu? Czy niania nadal potrzebna?granna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka