Dodaj do ulubionych

Spodnie ciążowe

IP: *.* 08.01.03, 20:05
Witam emamy!Czy ktoras z Was moze sie orientuje, gdzie w Lublinie mozna kupic spodnie na gumke, w miare cieple, ale nie dresowe. Dodam, ze te w sklepie z odzieza ciazowa sa o wiele za szerokie. Pozdrawiam i z gory dziekuje, Urszula
Obserwuj wątek
    • Gość: emama23 Re: Spodnie ciążowe IP: *.* 09.01.03, 01:57
      Witam,Ja kupilam bardzo fajne na Swietoduskiej. Poczatkowo byly dla mnie za duze a kupilam S i mi spadaly (wszyscy smieli sie ze mnie ale mi w moich bylo niewygodnie) a teraz w 31 tygodniu sa jak znalazl. Mi pani "od reki" wydluzyla nogawki. Polecam bardzo. Nie wiem w ktorym jestes tygodniu ale brzyszek rosnie naprawde szybkoPozdrawiamJoaska
      • Gość: UrszulaZ Re: Spodnie ciążowe IP: *.* 10.01.03, 14:52
        Dzieki za wiadomosc, ale gdzie dokladnie jest ten sklep na Swietoduskiej?Pozdrawiam, Urszula
    • Gość: emama23 Re: Spodnie ciążowe IP: *.* 09.01.03, 02:00
      A jeszcze mi sie przypomnialo ze widzialam sliczne z dzianiny (cieplutkie) ale i bardzo elegancke no i drogie niestety w sklepie kolo " Palacu Parysow" tam mozna kupic ubrania Joanny Klimas.
    • Gość: Zabek Re: Spodnie ciążowe IP: *.* 10.01.03, 16:39
      Bardzo fajne ubrania i mila obsluga jest w sklepie z ubraniami ciążowymi "KIM"(?)na ul.1 Maja. Jest to sklep z artykulami dziecięcymi ale na górze są ubrania ciążowe. Przypuszczam ze jesli kupisz spodnie wilekości nr 1 nie powinny być za szerokie. Są z gumką wiec bedziesz miala na dłuzej. Gdy przestalam dopinac sie w zwyklych spodniach stwierdzilam ze czas czegos poszukac choc wydawalo mi się ze na ubranie ciązowe jest za wczesnie. Okazalo się ze spodnie z rozmiarem 1 byly już nawet lekko zaciasne. Zycze powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka