Gość: behemot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:32 prosze o adresy fajnych gabinetów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gonzo Re: kto mi dobrze i bez stresu wyrwie zęba ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:00 Ja Ci mogę wybić. I co? Dymają platformę. Pamiętasz kogo nazywali w III RP aferałami? Odpowiedz Link Zgłoś
ck_behemot ...ech te smrody z PZPR :) 26.10.05, 19:27 > Ja Ci mogę wybić. He, he, he ....watpię - sztuki walki to moje hobby :)))) > I co? I nic. To podszywają się smrody z PZPR. > Pamiętasz kogo nazywali w III RP aferałami? Pamiętam. Usadziliśmy ich. To tylko wy, towarzyszu, już ponad ćwierć wieku jakoś nie możecie posadzić tych, którzy strzelali do robotników pod Wujkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot kto mi dobrze i bez stresu wyrwie zęba ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 18:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: kto mi dobrze i bez stresu wyrwie zęba ? IP: 81.6.130.* 28.10.05, 18:17 Adres to Kielce Rynek 1 - bo tobie Drogi Behemocie taką przysługę może wyświadczyć WEL, który jest "dobrym we wszystkim" i którego ty jesteś ORĘDOWNIKIEM na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bigbruno Re: kto mi dobrze i bez stresu wyrwie zęba ? 28.10.05, 18:46 Dr.Sokołowska-Rokita jest warta polecenia.Dobrze znieczula i potrafi połączyć zdecydownie w działaniu z delikatnością i troską o pacjenta.Przy rwaniu są to podstawy. Gargamel-przyznaję Ci wyróżnienie w kategorii "najbardziej głupawe odpowiedzi". Masz na tym forum wielu konkurentów,ale jesteś już blisko podium przeznaczonego dla najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
watpo Re: kto mi dobrze i bez stresu wyrwie zęba ? 28.10.05, 18:48 bezstresowy dentysta Odpowiedz Link Zgłoś