Dodaj do ulubionych

o, zgrozo !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 12:47
Wracam do domu i co widzę? Sąsiadka z 2 piętra sprząta swój balkon wymiatając starannie śmieci na zewnątrz.
Pewnie by się poczuła dotknięta do żywego, gdyby usłyszała to, co ja sobie o niej pomyślałam, widząc te działania.
Zwracam się do wszystkich sąsiadów-czyścioszków podobnych do tej pani : kochani, jeśli macie trochę wyobraźni, to pomyślcie, jak wyglądają balkony nieszczęśników zajmujących niższe piętra po waszych porządkach.
I tu złośliwa satysfakcja: nad tą panią z 2 piętra jest jeszcze te parę pięter z lokatorami prawdopodobnie równie porządnickimi jak ona.
Takie jest życie.....
Obserwuj wątek
    • Gość: maka Re: o, zgrozo !!! IP: *.chello.pl 14.09.07, 13:05
      Ja mam sąsiadkę,która na wysięgniku wiesza cieknące pranie i nie ma możliwości przetłumaczenia kobiecie,że nie tak powinno wyglądać życie w grupie?! Może macie jakieś doświadczenia, albo doprowadziliście do zmiany zwyczajów?
      • Gość: gosc Re: o, zgrozo !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 22:48
        ja mam sasiadke ,mieszkamy w domkach ,która przed swoim domem
        postawiła tabliczke POSESJA PRYWATNA PROSZE NIE PARKOWAC bo ja
        denerwowało jak jakis samochód stanął a ona sobie nie mogła
        pozamiatac na ulicy ,nie chodniku
      • Gość: zezem Re: o, zgrozo !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 19:42
        Na sasiadów czyścioszków nie ma ( niestety ) rady.
        Zawsze czymś nas zaskoczą.
        Też miałam kiedyś "piegowate" pieluchy i szyby.
        Teraz mam spokój. Pomógł daszek nad balkonem.

• baux_85 Re: o, zgrozo !!! 15.09.07, 20:32
      To jeszcze nic, mnie zalali wodą, bo moja sąsiadka wymyśliła, że jej bachorki będą się kąpać w baseniku na balkonie!
      Co ciekawe dziwię się, że taką wiochę stać na mieszkanie warte ponad 250,000 zł. Stąd takie plebsiaki maja pieniądze, hektary po rodzicach może sprzedali?
      HOŁOTA WON Z MIASTA!
      • Gość: dziedziczka Re: o, zgrozo !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 23:15
        to raczej hołota z miasta,bo ze wsi wyjeżdzają na wieś do rodziny
        się popluskać w baseniku-a taki mieszczuch nie ma gdzie ,więc
        pozostał balkon!!!
    • Gość: ŁASKA Re: o, zgrozo !!! IP: *.chello.pl 15.09.07, 23:29
      Widziałam jak pewna pani czyściła chodniki na balkonie, a raczej na poręczy
      balkonu. Wisiały prawie do poręczy balkonu z niższego piętra.
      A ona szczoteczką cm. po cm. czyściła.
      Ściereczkę po zmyciu balkonu też trzepała za...
      Jak zmieniała firanki, to oczywiście musiała je "wypuścić" z okna i falowała
      nimi po 5min. każda. Najlepsze było to, że piętro niżej wietrzyła się pościel
      (wprawdzie leżała na krzesełku, ale balkon miał co najwyżej 2 metry głębokości).
      Oj mogłabym pisać i pisać o tej czyściutkiej pani ze Ślichowic.
    • Gość: Hexagoniasty. Re: o, zgrozo !!! IP: *.nycmny.east.verizon.net 16.09.07, 00:09
      Zycie w Kielcach jest prawie takie same jak w Madrycie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka