23.11.10, 13:28
czy możecie polecić jakaś firmę cateringową? Korzystaliście kiedyś z takich?
Szukam firmy do przygotowania komunii.
Obserwuj wątek
    • maggda Re: Catering 23.11.10, 14:57
      Tylko Babel sc
      Dość drogo ale FANTASTYCZNIE!
      Telefon mogę dać na priva
      • madziaaaa Re: Catering 23.11.10, 15:08
        poproszę na gazetowego smile
        Co to znaczy dość drogo?
        Robili coś dla Ciebie?
        Dzięki za odzewsmile
    • bursz Re: Catering 24.11.10, 19:58
      witam,
      jadłam wspaniałe kanapki firmy Carpe diem.
      Nie wiem co za tajemnica podać tel. na forum, przecież to czysta reklama, a firma na taką zasługuje.
      Wygooglowałam jest i carpe dim i babel, możesz choćby porównać ceny.
      Myślę też pod kontem przyszłej komunii.
      pozdrawiam,jola
    • madziaaaa Re: Catering 28.11.10, 09:52
      zrobię upsmile
    • maggda Re: Catering 29.11.10, 13:37
      Przepraszam, niezbyt często tu zaglądam.
      Telefon oferuję na priv bo dysponuję tylko komórką właścicielki. Rzeczywiście można wygooglać do firmy! Robili dla mnie wielkie imprezy na 200 osób, małe (15 osób) i większe (30 osób) rodzinne przyjęcia i dodatkowo przyjęcia firmowe. ZAWSZE super smacznie i bardzo duże porcje. Nakrywają stoły swoimi talerzami!!! hura!!! Potem wszystko odbierają - pięknie! I jeszcze raz: BARDZO SMACZNIE. Ostatnio 2 tygodnie temu na urodzinach mojego dziecka krem z dyni zachwycił wszystkich, a tarta warzywna i polędwiczki w grzybach rzuciły na kolana najwybredniejszych. Niby wszystko proste, a jednak ... Goście wyszli jeszcze z prowiantem smile))))) Ja wiem jak to brzmi, ale ... ja naprawdę jestem ich klientką od blisko 2 lat i NIGDY mnie nie zawiedli!
      • bursz Re: Catering 29.11.10, 15:10
        Witam,
        jeśli możesz napisz jaki jest orientacyjny koszt.
        Jak to wygląda. Obsługują całą imprezę? Może skuszę się na urodziny, przed komunią jeszczesmile))) i wyprawię wcześniej Młodej chrzcinysmile)))
        Dzięki,jola
        • madziaaaa Re: Catering 01.12.10, 06:34
          ja też poproszę ten nr na gazetowego mailasmile
          • bursz babel 14.01.11, 12:39
            Witam,
            skorzystałam i wcale nie zgadzam się za magdą.
            Zamówiłam tartę i.... miało być 6 porcji, cena była za taką ilość, Pani mi oznajmiła, że jako, że mało gości to pokroiła na 8sad((( 8 porcji dużych, ale gdyby było 16 to...porażkasad((( SKĄPSTWO.
            Czy smaczna, nic nadzwyczajnego, wolę pizzęsmile)) (w in centro), ciasto francuskie, chyba kupne, cienki, po 1 dniu przesiąkło, całość mdłasad(((( nie warta 80 złsad(( chyba muszę dojeść sama jak już zapłaciłam tylesmile))
            I jeszcze jedna przystawka, miała być w opinii właścicielki super, nic nadzwyczajnego, goście się nie rzucili, nie ma kto zjeść, wydałam 150 zł za 2 przeciętne dania, więcej z catringu raczej nie skorzystam, wolę catering mamy i teściowej + swójsmile))
            Poza tym jeszcze jeden mały szczegół, cena wyższa, ale się nie targowałam o 3 zł (szczegół dla mnie trochę mówi o firmie) po nowym roku, choć otrzymałam stary cenniksad(( Po kontakcie z właścicielką nie zrobiła na mnie wrażenia pozytywnego w pełnismile)) Jestem bardzo wymagająca i wrażliwa na takie zachowania. Dla mnie i pod względem obsługi klienta i smaku porażka, szkoda kasy jak nie wiem cosmile)) ceny kosmiczne, wole swoją pastę jajeczną z łososiem lub kawiorem, na krakersie, pieczone świeże mięso + kupne kluski lub frytki, pieczone ziemniaki, wołowinę w piwie, itd.... niż tosmile))) Dowartościowuje się jako .... kucharkasmile))
            Nawet się nie przyznałam mężowi i rodzince, że to cateringsmile)))
            Ciekawa jestem czy firma zadzwoni do mnie czy byłam zadowolona.
            Co do innej firmy polecanej przeze mnie carpe diem, to nie przysłali mi oferty, choć obiecali, więc nie poproszę po raz drugi, może mają wystarczająco klientów lub zapomnielisad(( zdarza się.
            Poproszę o inne firmy i opinie,
            pozdrawiam,bursz
    • kkowalska1 Re: Catering 15.01.11, 11:08
      bar runcajs na gdanskiej, mają catering. jadam u nich jak jestem w okolicy, czasami zamawiam mały catering. warto do nich podjechac i spróbować na miejscu, dużo, smacznie i wszystko swieze. polecam flaki, bitki w sosie, poledwiczki na masle, kapuste i buraczki zasmazne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka