anna.b 15.11.06, 07:32 Dziewczyny, czy wiecie, gdziew Lodzi kupię urządzenie do oczyszczania noska - fridę? Pilnie potrzebuję i będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1970agat Re: Gdzie w Lodzi kupię fridę - PILNE! 15.11.06, 08:13 Prawie w kazdej aptece - czasami tylko trzeba zamówic i jest na następny dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_nie Re: Gdzie w Lodzi kupię fridę - PILNE! 15.11.06, 08:20 W całodobowej aptece Familia na Lutomierskiej pozdr J -------------------------------- Quand le doigt montre le ciel, l'imbécile regarde le doigt. Odpowiedz Link Zgłoś
moniskap Re: Gdzie w Lodzi kupię fridę - PILNE! 15.11.06, 11:03 my mielismy ale szczeze mowiac nie sprawdzila sie , moze mam za mala pojemnosc pluc bo nic nie wyciagalam a synek i tak nie dal sobie przylozyc tego do noska..Maz go trzymal on wierzgal ja probowalam mu babole wyciagac z noska . Co jak co wole znacznie zwykla gumowa gruszke.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pinkie5 Re: Gdzie w Lodzi kupię fridę - PILNE! 15.11.06, 11:32 Najpierw trzeba dziecku zwilżyć nosek np solą fizjologiczną i po kilku minutach wysysać namokła wydzielinę. Do fridy nie zapomnijcie kupic filtrów wymiennych - bo trzeba często zmieniać. Sa pakowane po 10, ok 2,5zł Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: Gdzie w Lodzi kupię fridę - PILNE! 15.11.06, 11:10 w aptece Superpharm w Manufakturze Odpowiedz Link Zgłoś
anna.b Re: Gdzie w Lodzi kupię fridę - PILNE! 15.11.06, 22:14 Dziewczyny, dzieki za odzew. Juz kupilam Odpowiedz Link Zgłoś
marki0 Re: Gdzie w Lodzi kupię fridę - PILNE! 15.11.06, 23:00 A ja zamiast tej drogiej fridy kupiłam sopelek /15 zł niecałe/ i dodam ze jest to rewelacyjne urządzenie!Naprawde godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: sopelek? 03.12.06, 15:16 podejrzewam, ze to zwykła gumowa gruszka. Dla mnie to tez najlepsze rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś