Dodaj do ulubionych

Klub spotkań

IP: *.* 20.10.02, 10:49
Juz pisałam o nim na róznych stronach, więc dziewczyny, z którymi już się kontaktowałam wiedzą, że istnieje. Proponuję jednak całą korespondencję obecnie rozsianą pod różnymi adresami zamieszczać właśnie pod tym tematem. Ułatwi nam to spotkania, bo dotychczas muszę pisać na wiele prywatnych. Gdybyśmy wszystkie przeczytały termin i adres spotkania możemy lepiej te spotkania organizować. Obowiązuje zasada, że dzieci i mamy przychodzące na spotkania nie są przeziebione. Pozdrowionka Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: annamasica Re: Klub spotkań IP: *.* 21.10.02, 08:52
      witam!Czy mogłabyś coś więcej napisać na temat Waszych spotkań? Jestem ze Zgierza i chętnie poznałabym mamy z moich okolic. Pozdrawiam serdecznie - ania.
      • Gość: apapotter Re: Klub spotkań IP: *.* 29.10.02, 18:45
        Klub działa na Górnej, ale jeździmy z maluchami na basen do Ozorkowa czasem, więc odległość nie stanowi dużej różnicy. Co prawda podróż zdzieckiem bez samochodu jest uciążliwa dlatego sama musisz przemyśleć czy chcesz z nami się spotykać. Takie spotkania trwają około dwóch godzin, maluchy bawią się, a my gadamy , gadamy i bawimy się z nimi
    • Gość: Dzunia Re: Klub spotkań IP: *.* 23.10.02, 00:29
      Jestem zainteresowana,klubem spotkań.Tylko podaj gdzie i kiedy oraz w jakich godzinach,bardzo chętnie przyjdę na wasze spotkanie.Pozdrawiam.
      • Gość: MartaB Re: Klub spotkań IP: *.* 26.10.02, 21:59
        Hej :hello:Wrzućcie mi jakieś info na maila, co, kiedy i gdzie ???MB, mama Stacha, oczywiście zainteresowana tematem :lol:
        • Gość: kmartyka Re: Klub spotkań IP: *.* 27.10.02, 18:23
          I ja I ja tylko gdzie i kiedy ?Kasia mama Miłosz
        • Gość: apapotter Re: Klub spotkań IP: *.* 29.10.02, 18:49
          Termin najbliższego spotkania podam po 1 listopada
          • Gość: efkk Re: Klub spotkań IP: *.* 05.11.02, 00:29
            Też chcę! Czekam na info gdzie i kiedy. ewa mama kubusia
      • Gość: apapotter Re: Klub spotkań IP: *.* 29.10.02, 18:48
        Gdzie i kiedy to zależy tylko od nas najczęściej podajemy datę miejsce i kto może to przychodzi. Pisałaś już do mnie na prywatną skrzynkę, więc czekam na odpowiedź
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka