smellson 11.01.07, 23:01 czy taka mała osóbka znajdzie tam coś dla siebie? czy możecie jakąś polecić? jak kształtują się ceny i kiedy najlepiej się wybrać (domyślam się, że nie w weekend bo tłumy) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sayyes Re: sala zabaw 15 mcy 13.01.07, 16:44 Moja ma 14 m i nie chodzi, wiec dopiero niedawno zaczelam korzystac. Nieslusznie czekalam Są salki zabaw dla najmlodszych, wszelkie zabawki w nich, ale moja i tak szaleje po calosci, rowniez po malpim gaju, oczywiscie ze mną, oczywiscie w porach gdy nie ma tlomow. Ja na razie odwiedzilam dwie- szymonek ancymonek (rog przybyszewskiego i tatrzanskiej) i sid na rogozinskiego (do tej mam pare krokow i tu rzadko są tlumy, dzis,w sobote, tez bylam). W obu bawimy sie swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
2razy_mama Re: sala zabaw 15 mcy 13.01.07, 21:26 Polecam Szymonka-Ancymonka. Tam jest salka dla maluszków i druga sala dla starszaków. Twoje dziecko na pewno sobie znajdzie coś ciekawego! Tam jest sporo atrakcji, dla dzieciaczków w różnym wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
marki0 Re: sala zabaw 15 mcy 13.01.07, 22:29 Agatka jest bezpieczna i miła atmosfera w niej panuje.Byłam juz w wielu ale tylko ta mi przypadła do gustu.Starszemu synowi od 3 lat tam robimy urodzinki a córa 15mcy zawsze ma tam co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
dusialodz Re: sala zabaw 15 mcy 15.01.07, 10:05 Jestem zainteresowana zrobieniem urodzin w Agatce mojej córce. Jak tam się kształtują ceny i jak to jest zorganizowane? Czy płaci się tylko od osoby z wejście a jedzenie dla dzieci i tort we własnym zakresie? Masz jakieś namiary na Agatkę? (dokładny adres i telefon) Pozdrawiam Dusia Odpowiedz Link Zgłoś
michatka Re: sala zabaw 15 mcy 16.01.07, 19:15 www.salazabawagatka.pl byliśmy tam niedawno na urodzinach - bardzo sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
ineessa Re: sala zabaw 15 mcy 15.01.07, 21:29 ja niedługo przeprowadzam się do Łodzi i też by mnie interesowały takie place zabaw dla dzieci, więc jeśli możecie to piszcie też gdzie one się znajdują. Odpowiedz Link Zgłoś