sadaga 30.08.07, 12:19 Hej! Dziewczyny szukam dobrego ortopedy z Łodzi dla dziecka koleżanki. Mała ma 3 m-ce i podejrzenie dysplazji stawów biodrowych. Jeśli macie namiary na sprawdzonego - proszę o podanie. Pozdrawiam .aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi_10 Re: ortopeda z Łodzi 30.08.07, 14:13 poszukaj tu- u góry strony są przyszpilone namiary na dobrych ortopedów-także w łodzi forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29045 Odpowiedz Link Zgłoś
e-teacher Re: ortopeda z Łodzi 08.09.07, 15:02 Proponuję kontakt z prof. Markiem Synderem, kierownikiem dziecięcej ortopedii na Drewnowskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
mareszka Re: ortopeda z Łodzi 18.09.07, 11:40 prof Synder to wybitny specjalista, ale dzieci to nie jego specjalizacja. Polecam dr Domżalskiego, też z Drewnowskiej, bardzo sympatyczny, człowiek z pasją, walą do niego tłumy. Przyjmuje we wtorki po południu (od 13) Odpowiedz Link Zgłoś
exylia Re: ortopeda z Łodzi 08.09.07, 17:38 A ja po raz drugi polecam Ci dr Bika. Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Re: ortopeda z Łodzi 18.09.07, 11:43 byłam już u dr Bika (wcześniej takze na Forum zrobiłam wywiad pytając o namiary). Bardzo sympatyczny lekarz i ma czas dla pacjenta. Byłam z dwójka dzieci, za drugie płaci się połowę stawki za wizytę Odpowiedz Link Zgłoś