jopi2 21.07.08, 11:07 Przyjmuje w LIM,ie, któraś z Was zna? była? korzystała? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jopi2 Re: dr Nowobilska 21.07.08, 11:21 dr Izabella Nowobilska - Kaufman dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
zytka08 Re: dr Nowobilska 21.07.08, 12:15 osobiście nie byłam u niej, ale słyszałam parę opowieści od koleżanek. Generalnie nie polecają Odpowiedz Link Zgłoś
jopi2 Re: dr Nowobilska 21.07.08, 20:05 Jestem po wizycie i mnie nie odpowiada, fatalnie bada, zwraca się na Ty w rażący sposób przynajmniej dla mnie i jakaś taka drażniąca. Być może specjalistą jest dobrym, ale sposób i forma nie dla mnie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiczek Re: dr Nowobilska 24.07.08, 15:42 Zdecydowanie nie polecam.Znam ją b.dobrze,bo chodziłam do niej na rejon.Nie potrafi dobrze zdiagnozować,nie chce kierować na specjalistyczne badania typu np.usg piersi,bo po co.A do tego jak pisała jopi2 drażniąca i nieuprzejma.Wiesz,z pieniądze pewnie jest bardziej miła,ale zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
crazymamcia2008 Re: dr Nowobilska 30.12.08, 16:14 byłam u niej dwa razy w pazdzierniku i dzisiaj problem jest taki ze bardzo sie spieszy mimo ze nawalu pacjentek w limie nie ma konczy wizyte zanim czlowiek sie ubierze zwrty typu "zabko sadelko ci rosnie " sa na porzadku dziennym badania powinien wedlug nij zlecic internista a nie ginekolog wspanialy lekarz jezeli potrzebujesz recepte na tabletki trwa to trzy minuty do innych spraw ciezko Odpowiedz Link Zgłoś