moniskap 18.09.08, 19:53 Dajecie dzieciom ?? Mniej po nim choruja i daje cos podawanie go?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molla7 Re: tran?? 18.09.08, 22:36 dajecie ale czy działa, nie zapewnię na 100 %, stosuję w zestawie z wodą z miodem i cytryną, wymiennie z citroseptem oraz lekiem konstytucyjnym od homeopaty. Ostatni antybiotyk dziecko brało na początku roku. to duuuuży postęp. Odpowiedz Link Zgłoś
ku123 Re: tran?? 19.09.08, 16:50 polecam, ale efekty niestety nie są natychmiastowe.Tu trzeba systematycznie i cały czas(może oprócz lata) Odpowiedz Link Zgłoś
jomil Re: tran?? 22.09.08, 22:31 polecam ale Kidabion. Przeszłam przez kilka wersji tranu: smakowy cytrynowy w płynie - tragedia paskudne a kidabion w kapsułkach smakuje jak nimm2 to są takie kapsułki do żucia. jak masz maluszka który sobie z tym nie poradzi to odcinasz końcówkę i wyciskasz zawartosć np do kaszki. Odpowiedz Link Zgłoś
molla7 Re: tran?? 22.09.08, 22:36 moje dziecko koncertowo łyka kapsułki, więc nie mmuszę polowac na odpowiedni smak płynnego tranu. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_nie Re: tran?? 23.09.08, 08:46 A moje dziecko koncertowo łyka tran o smaku tranu podawany łyżeczką Wszystko jest kwestią przyzwyczajenia (tylko trzeba pamiętać żeby samemu się wtedy nie krzywić). -------------------------------- On ne peut pas respecter quelqu'un qui ne se respecte pas, et on doit se tenir sur la réserve. Odpowiedz Link Zgłoś
madda71 Re: tran?? 25.09.08, 22:33 asia_nie napisała: > A moje dziecko koncertowo łyka tran o smaku tranu podawany łyżeczką to tak jak mój chociaż teraz ma o smaku cytrynowym (islandzki) jak łyka i mówi "ale słodki" - to muszę się hamować żeby głupich min nie robić Odpowiedz Link Zgłoś
moniskap co daje dzieciom branie tranu?? 26.09.08, 10:29 Widzicie jakies efekty ?? Odpowiedz Link Zgłoś