ppjw 06.06.08, 13:29 Poszukuję dobrego endokrynologa w Krakowie, jeśli macie kogoś sprawdzonego - będę wdzięczna. pozdrawiam, Paulina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kastato Re: endokrynolog 14.06.08, 18:59 Polecam dr Hebdę Szydło. Przyjmuje na Batorego w przychodni, ale terminy są dosyć odległe. Zaimponowała mi, trafiłam do Niej rok temu, obejrzała wyniki i dała skierowanie na Kopernika do specjalisty od mojego schorzenia. Troszkę to trwało, bo tam kolejne terminy... ale nie testowała na mnie, jak niektórzy lekarze lubią robić. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: endokrynolog 15.06.08, 10:09 Ja byłam u Doroty Roztoczańskiej na Kurczaba 3- na przeciwko Instytutu pediatrii. To pediatra ale przyjmuje tez sporo dorosłyc. Teraz będe testowac lekarza w Lux med bo tam mam abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczka73 Re: endokrynolog 14.06.08, 21:27 Do Hebdy - z tego co wiem - nie ma już zapisów nowych pacjentów a prywatnie nie przyjmuje obecnie nigdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kastato Re: endokrynolog 27.06.08, 10:06 Dr Hebda przyjmuje również na Kopernika 15. Może tam są zapisy, choć terminy pewnie dosyć odległe, ale zapytać warto Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1900 Re: endokrynolog 28.06.08, 16:01 dr.Mariola Mróz - Zawistowska w szpitalu wojskowym na ul.Wrocławskiej /poradnia endokrynologiczna/ Odpowiedz Link Zgłoś