Gość: Dawidek1 IP: *.* 26.11.02, 21:49 Czy ktos był z 2,5 letnim dzieckiem u logopedy czy foniatry .Mój synek jeszcze nie mówi (poza 20 słowami) i wybrałabym się do jakiegoś specjalisty.Macie może jakies doświadczenia w tej dziedzinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: acha Re: logpeda w Poznaniu IP: *.* 17.12.02, 11:34 mamadidi napisała/ł:> Czy ktos był z 2,5 letnim dzieckiem u logopedy czy foniatry .Witaj, z moim dzieckiem nie bylam, albowiem Weroniczka, swierzo dwu letnia swietnie mowi, ale wiem, gdzie mozesz szukac bardzo dobrego fachowca>Mój synek jeszcze nie mówi (poza 20 słowami) i wybrałabym się do jakiegoś specjalisty.Macie może jakies doświadczenia w tej dziedzinie?To co piszesz jest troszke niepokojace, ale nie dramatyczne. natomiast do logopedy wybrac sie mozna - nie zaszkodzi, a pomoc zdecydowanie moze. Polecam Osrodek Wczesnej Interwencji w Poznaniu - pracuja tam swietni specjalisci, a pani logopedka jest bezkonkurencyjnaNiestety, nie pamietam adresu, wiem tylko, jak tam dojsc z petli 2-ki Natomiast powinni znac ten adres pod telefonem 8320052 to numer do POLSKIEgo STOWARZYSZENIa na RZECZ OSÓB z UPOŚLEDZENIEM UMYSŁOWYM - nie przerazaj sie nazwa, podaje, poniewaz oni po prostu znaja na pewno adres tego osrodka.pozdr.achaps. najwazniejsze w tym wszystkim jest to, ze u nich NIE PLACISZ za wizyte! OWI jest oplacane przez PEFRON i rodzice nie placa nic. A specjalistow maja swietnych. Odpowiedz Link Zgłoś