Dodaj do ulubionych

SZUKAM MAM Z KALISZA

IP: *.* 16.01.03, 19:32
Cześć! Szukam mam z Kalisza. Mam 27 lat i 2-letnia córkę Uleńkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: AnetaByra2 Re: SZUKAM MAM Z KALISZA IP: *.* 19.01.03, 12:43
      Cześć!Odebrałam twojego maila dopiero w zeszłym tygodniu, ale moje wiadomości powracały do mnie, czyli chyba zmiana adresu? Z tymi mamami w Kaliszu to nie jest najlepiej, trudno kogoś poznać na dłużej. Miałam nieczynny telefon i nie mogłam korzystać z netu, dlatego podaję teraz ten numer 5026938. Mieszkam na Poznańskiej.Pozdrawiam Aneta
    • Gość: izolda Re: SZUKAM MAM Z KALISZA IP: *.* 19.01.03, 21:23
      Oczywiście się dopisuję - Iza, lat 28, synek Mateuszek.Sylwia przepraszam nie mogłam zadzwonić, postaram się jutro odezwać.Pozdrawiam - Iza.
    • Gość: AnetaByra2 Re: SZUKAM MAM Z KALISZA IP: *.* 25.01.03, 19:13
      Dziewczyny!!!Czy coś wreszcie drgnie?? Kiedy się spotkamy? Może w bajkolandzie lub u mnie?Zapraszam!! Do Izy mam telefon, ale zawsze o Niej pamiętam wieczirem, kiedy to nie wypada już do kogoś dzwonić! Do Sylwi nie mam żadnych namiarów, dlatego Sylwio odezwij się!! Izo też!! Moj tel 5026938 lub 501392925!! Sylwio wiem, że Twoje dzięcię skończyło już 2 lata, więc może chciałabyś chodzić na rytmikę do Ogniska Muzycznego? Koszt niewielki, a jakie efekty! W poniedziałek mamy bal przebierańców...Pozdrawiam serdecznie i czekam na jakieś propozycje na nadchodzący tydzień.Pa!Aneta
    • Gość: AnetaByra2 Re: SZUKAM MAM Z KALISZA IP: *.* 08.02.03, 17:22
      Witajcie Mamusie!Co tam słychać ciekawego w innych rejonach Kalisza? U nas nudy, Hania wymyśla ciągle nowe zabawy, a ja jestem wykończona! Nie chce mi się wystawić nosa na dwór, chociaż pogoda całkiem przyjemna. Czy się jeszcze spotkamy? Zapomniałam Wam pokazać ciuszki, które mam dla dzieciaczków- dla Mateuszka i Uli, ale może innym razem. Jest ich mnóstwo!Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego weekendu!Aneta
      • Gość: SylwiaBroniszewska Re: Do Anety IP: *.* 20.02.03, 19:38
        Cześć!Przepraszam, że sie nie odzywałam tak długo ale ostatnio mieliśmy w domu trochę problemów a na dodatek Ula od wczoraj jest chora na wirusowe zapalenie żołądka.Tak więc musze poczekać, aż wyzdrowieje (to może wtedy spotkamy się np.w Bajkolandzie albo u mnie?). PozdrawiamSylwia
        • Gość: SylwiaBroniszewska Re: Do Izy IP: *.* 20.02.03, 19:40
          Cześć!Co u Ciebie słychać? Moja Ula jest od wczoraj chora ale jak wyzdrowieje to może się spotkamy w Bajkolandzie albo u mnie?Pozdrawiam.Sylwia
    • Gość: knapikm Re: SZUKAM MAM Z KALISZA IP: *.* 14.02.03, 10:44
      cześć Mam na imię Magda i mam 9 miesięcznego synka Michasia. Chętnie bym cię poznała.Magda
      • Gość: SylwiaBroniszewska Re: SZUKAM MAM Z KALISZA IP: *.* 16.02.03, 13:26
        Cześć!Podaj mi swój numer telefonu na adres: sylwiabro@poczta.onet.pl , postaram się do Ciebie zadzwonić.Pzdrawiam.Sylwia
        • Gość: marzenna Re: SZUKAM MAM Z KALISZA IP: *.* 22.02.03, 18:30
          Piszę dopiero teraz, bo dawno tu nie zaglądałam. Mam 31 lat i dwie córki: Zuzię lat 7,5 i Michasię 3,5. Spotkałam się kiedyś z Anetą. Wybacz Anetko, że się nie odzywam. Mój mąż pracuje teraz w Gdyni, więc ze wszystkim muszę sobie radzić sama. A komputer mam tylko w soboty i niedziele. Chętnie spotkam się w bajkolandzie z mamami i ich dzieciaczkami.
          • Gość: AnetaByra2 Re: SZUKAM MAM Z KALISZA IP: *.* 26.02.03, 18:59
            Dziewczyny!Sorry, że do nikogo się nie odzywam, ale jestem wykończona!! Najpierw to ja leżałam plackiem, a teraz kolej na Hanię- znów antybiotyk!To co się dzieje w przychodniach to koszmar!Tłumy chorych.Myślę, że jak pogoda wreszcie znormalnieje to spotkamy się w bajkolandzie, bo na razie boję się tam chodzić, bo już raz przyniosłyśmy z tego miejsca zapalenie oskrzeli. Zresztą podejrzewam, że u Was może być podobna sytuacja. WIOSNO PRZYCHODŹ!!!!!!!!Jestem spragniona słońca! Przy okazji mam sporo świetnych ciuszków dla chłopca i dziewczynki do 2,5 roku!Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia.Aneta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka