marcyszka 06.05.04, 22:49 Witam, Szukam dobrego pediatry na Bielanach. Czy ktoś może polecić? Może w którejś przychodni rejonowej??? Z góry dziękuję Marta & Bartosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldik1 Re: Dobry pediatra - BIELANY 07.05.04, 17:17 Halo, halo kochana!!! No my mamy świetna pania doktór!!! Tylko z Bemowa, z Wrocławskiej... Cmoczki dla Bartoszka Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: Dobry pediatra - BIELANY 08.05.04, 23:26 Polecam p. doktor A. Matusik z przychodni na Kleczewskiej. Moje uznanie zdobyła gdy pamiętał,że mojemu synkowi wrastał się paznokietek, pamietała to po 6 tygodniach.... Jest miła i oki. Jest też tam 2. starsza pani- lubi duuużo mówić i jest sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: Do Aldik 10.05.04, 10:07 Proszę podaj nazwisko lekarza Twojego dziecka, też mieszkamy na Bemowie. dzięki aga mama oli Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin24 Re: do Cz.wrony 10.05.04, 18:16 Napisz mi prosze nazwisko tej drugiej lekarki z Kleczewskiej, trafilam na bardzo kiepskiego pediatre tez na Kleczewskiej w Medei i musze gdzies poszukac lekarza dla mojego synka, bo na razie chodzimy prywatnie. Jak jest w tej przychodni z wizytami, czy dlugo trzeba czekac? A specjalisci sa na miejscu??? z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: do Cz.wrony 11.05.04, 17:41 Hmmmm nie pamiętam tego 2. nazwiska. Specjalistów nie ma bo to przychosnia zwykła. Do specjalistów trzeba jeździć do Szp. Bielańskiego lub na Zeromskiego Jak chcesz wiedzieć coś więcej to pytaj0 ja tam ide 20 maja Terminy same panie ustalają na szczepieniach- chyba, że Ci nie pasują podaje mój gg: 2391357 A gdzie dokładnie mieszkacie? Może jesteśmy sąsiadkami? Odpowiedz Link Zgłoś