Dodaj do ulubionych

szukam miejsc gdzie można wyjść z Maleństem (W-wa)

11.05.11, 16:08
witam.
jak w temacie, szukam miejsc gdzie można pójść z prawie 6 mc Maleństwem np. jakiś klub mam lub malucha ale nie koniecznie miejsca gdzie za przyjście trzeba płacić. Chyba że jest tu jakaś mama z Wilanowa która od czasu do czasu chciała by się spotkać na pogaduchy?
Obserwuj wątek
    • klara-80 Saska Kępa 11.05.11, 16:44
      Polecam na Saskiej Kępie: Uwolnić matkę, Fiku Miku, Figa z Makiem. Znam, bo ja z drugiej strony Siekierek. Gdybyś się wybierała, chętnie potowarzyszę.
      • emily_valentine Re: Saska Kępa 11.05.11, 16:56
        A na Mokotowie znacie coś?
    • laminja Re: szukam miejsc gdzie można wyjść z Maleństem ( 12.05.11, 10:11
      blisko masz super zajęcia w klubie Koko - www.migowy.pl
    • ap77 Re: szukam miejsc gdzie można wyjść z Maleństem ( 18.05.11, 10:14
      zapraszam na forum
      link nizej
      • paniusia.aniusia Re: szukam miejsc gdzie można wyjść z Maleństem ( 22.05.11, 22:13
        Do MAMY CZAS na Ochocie też czasem chodzę z moim maluchem. Fajne miejsce.
    • aania-4 Re: szukam miejsc gdzie można wyjść z Maleństem ( 23.05.11, 12:35
      Hej, ja jestem mamą 6 miesięcznej Julci mieszkam na Mokotowie i również od pewnego czasu szukam jakiś zajęć w pobliżu dzielnicy,ale nie jest to łatwe.
    • dominia_d Re: szukam miejsc gdzie można wyjść z Maleństem ( 25.05.11, 12:24
      Witam. Jestem mamą dwóch brzdąców (1,5 i 4,5 ). Mieszkamy na pograniczu Mokotowa z Wilanowem, spacerujemy po okolicznych parkach, odwiedzamy place zabaw, często bywamy w Powsinie.
      Również szukamy kompanów do wspólnych spacerów, zabaw i pogaduszek smile
      Pozdrawiam.
      • aania-4 Re: szukam miejsc gdzie można wyjść z Maleństem ( 25.05.11, 12:29
        Co prawda mam młodsze dzieciątko, ale z chęcią umówię się na wspólny spacer i pogaduch np. Po Łazienkach Królewskich.
      • maluszka-and-more Re: szukam miejsc gdzie można wyjść z Maleństem ( 11.07.11, 16:35
        w wilannowie polecam Nową Kuźnie, mają plac zabaw dla dzieci i opiekę animatorów w weekendy. Moj synek nigdy się tam nie nudzi
    • natsumi Re: szukam miejsc gdzie można wyjść z Maleństem ( 28.05.11, 20:06
      ja polecem STO POCIECH na Freta
      www.stopociech.pl/s/index.php
      i także MAMY CZAS na Ochocie
      www.facebook.com/#!/MamyCzas
    • agdas Re: szukam miejsc gdzie można wyjść z Maleństem ( 08.06.11, 19:43
      w związku z tym że idą wakacje i wiele klubów idzie na zasłużony odpoczynek proponuję jakieś wspólne spotkanie chętnych mam. mogę nawet zaproponować własne mieszkanie, warto jednak dodać że mam 1,5 rocznego pieska) więc sierści na podłodze trochę jest. jakby ktoś miał ochotę na pogaduchy albo spacer czekam na info.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka