beautiful1 14.12.15, 10:52 proszę o namiary na dobrego gastrologa - chodzi mi o alergie pokarmowe, nietolerancję w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manie.k444 Re: dobry gastrolog alergolog - warszawa 07.01.16, 17:28 Jeśli chodzi o gastrologa dziecięcego to polecam profesora Radzikowskiego, a jeśli chodzi o alergologa to zdecydowanie dr Szylling. Oboje przyjmują w przychodni Prosen na Płockiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamila640 Re: dobry gastrolog alergolog - warszawa 06.02.16, 12:06 Jeżeli szukasz dobrego gastrologa, to polecam dr. Michała Lipińskiego. Doktor z dużą wiedzą, doświadczeniem i bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Przyjmuje w Medic House na Mokotowie. Odpowiedz Link Zgłoś
tango.twist Re: dobry gastrolog alergolog - warszawa 16.09.16, 13:46 Mój syn i ja mamy nietolerancję pokarmową, zaś mój mąż i też syn mają atopowe zapalenie skóry (też w wyniku alergii pokarmowej, chociaż nie wiedzieliśmy o tym wcześniej). Byłam u gastroenterologa i lekarza od chorób metabolicznych w centrum zdrowia dziecka - ale oni na diecie nie znają się, tylko diagnozują i to nie zawsze, bo gastrolog nic nie wykazał. Trafiliśmy w końcu do Katarzyny Rolf z www.acai.waw.pl (z polecenia) i całą rodziną zmieniliśmy nasze nawyki żywieniowe i podejście do żywności. Nie było to łatwe i wymagało pozytywnego nastawienia i chęci całej rodziny, ale daliśmy radę. Teraz wiem że wyeliminowaliśmy przyczyny problemów, a nie zaleczyliśmy objawy. Ja jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa, że moje dziecko jest już zdrowe. Polecam z czystym sumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś