kaka73 22.12.04, 10:06 Proszę o namiary na jakiegoś dobrego alergologa, obojętnie w której warszawskiej przychodni Karina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinerkha Re: Medicover - alergolog 22.12.04, 12:00 Nie jest to takie proste jakby sie wydawało... Z tego co mi powiedziano alergolodzy dziecięcy (bo chyba o takiego Ci chodzi) przyjmują tylko w Atrium, a terminy są chyba tak odległe jak w państwowych przychodniach (co prawda nie sprawdzałam, ale następnym razem chyba to zrobię...) Dzwoniąc 7 grudnia, okazało sie że najbliższy wolny termin jest na 30-tego (nie wiem co prawda jak sie ma to do ISO ileś tam , którym się chwalą, ale takie są fakty ) - oczywiście nie było mowy o jakimkolwiek wyborze... Po wizycie, chętnie podzielę się wrażeniami, o ile będzie Cię to interesowac. pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
kaka73 Re: Medicover - alergolog 22.12.04, 14:08 Dzięki, jak będziesz coś więcej wiedziała to napisz, najlepiej na konto gazetowe.Nie przypuszczałam że takie kolejki, jeszcze nie mam skierowania, to nie wiem czy się zapisywać. Karina Odpowiedz Link Zgłoś
olinerkha Re: Medicover - alergolog 22.12.04, 16:02 Ja zapisywałam się jeszcze przed otrzymaniem skierowania (którego zresztą jeden lekarz mi odmowil, mimo że wyszłyśmy ze szpitala z przykazaniem odbycia takiej konsultacji...) Dopiero później je dostałam. Jeśli zalezy Ci na czasie to proponuje się zapisac już. O wrażeniach napiszę na priva. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
bart6 Re: Medicover - alergolog 23.12.04, 00:17 witam, ja juz mam spore doswiadczenie w wizytach u alergologa w medicover. najlepsza ponoc jest dr. Sieradzka ale dostanie sie do niej graniczy z cudem. terz chyba juz sie koncza wolne miejsca na marzec o ile jeszcze sa wolne. ale kobieta zna sie na rzeczy. ma jeden minus: nie lubi gdy sie jej mowi ze inny lekarz powiedzial ... a ja mam duze problemyz coreczka 3m-ce i wole podanie jakiegos leku skonsultowac min. z 2 lekarzami. co do wizyt dr. sieradzka zawsze przyjmuje sporo osob na wizyty dodatkowe. ona przyjmuje tylko w czwartek chyba po 12.00 do 20.00. zadzwon tego dnia po godz.12. do PIELEGNIARKI PANI ALERGOLOG (chyba sie nazywa Ewa, ale nie jestem pewna, bardzo sympatyczna kobieta) i popros ja o wizyte dodatkowa. jest to minus bo trzeba troche poczekac ale sie oplaca. zycze powodzenia a na co masz uczulone dizecko i w jakim wieku? moze wymienimy sie doswiadczeniami bo ja juz chyba przetestowalam wiekszosc lekow dostepnych na polskim rynku pozdrawiam bt rzadko zagladam na forum wiec ewentualnie prosze o kontakt: btopolewska@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś