Dodaj do ulubionych

Medicover - alergolog

22.12.04, 10:06
Proszę o namiary na jakiegoś dobrego alergologa, obojętnie w której
warszawskiej przychodni
Karina
Obserwuj wątek
    • olinerkha Re: Medicover - alergolog 22.12.04, 12:00
      Nie jest to takie proste jakby sie wydawało... Z tego co mi powiedziano
      alergolodzy dziecięcy (bo chyba o takiego Ci chodzi) przyjmują tylko w Atrium, a
      terminy są chyba tak odległe jak w państwowych przychodniach (co prawda nie
      sprawdzałam, ale następnym razem chyba to zrobię...) Dzwoniąc 7 grudnia, okazało
      sie że najbliższy wolny termin jest na 30-tego sad (nie wiem co prawda jak sie ma
      to do ISO ileś tam , którym się chwalą, ale takie są fakty sad) - oczywiście nie
      było mowy o jakimkolwiek wyborze... Po wizycie, chętnie podzielę się wrażeniami,
      o ile będzie Cię to interesowac.
      pozdrawiam,
      Ola
      • kaka73 Re: Medicover - alergolog 22.12.04, 14:08
        Dzięki, jak będziesz coś więcej wiedziała to napisz, najlepiej na konto
        gazetowe.Nie przypuszczałam że takie kolejki, jeszcze nie mam skierowania, to
        nie wiem czy się zapisywać.
        Karina
        • olinerkha Re: Medicover - alergolog 22.12.04, 16:02
          Ja zapisywałam się jeszcze przed otrzymaniem skierowania (którego zresztą jeden
          lekarz mi odmowil, mimo że wyszłyśmy ze szpitala z przykazaniem odbycia takiej
          konsultacji...) Dopiero później je dostałam. Jeśli zalezy Ci na czasie to
          proponuje się zapisac już.
          O wrażeniach napiszę na priva.
          Ola
      • bart6 Re: Medicover - alergolog 23.12.04, 00:17
        witam,
        ja juz mam spore doswiadczenie w wizytach u alergologa w medicover.
        najlepsza ponoc jest dr. Sieradzka ale dostanie sie do niej graniczy z cudem.
        terz chyba juz sie koncza wolne miejsca na marzec o ile jeszcze sa wolne. ale
        kobieta zna sie na rzeczy. ma jeden minus: nie lubi gdy sie jej mowi ze inny
        lekarz powiedzial ...
        a ja mam duze problemyz coreczka 3m-ce i wole podanie jakiegos leku
        skonsultowac min. z 2 lekarzami.
        co do wizyt dr. sieradzka zawsze przyjmuje sporo osob na wizyty dodatkowe. ona
        przyjmuje tylko w czwartek chyba po 12.00 do 20.00. zadzwon tego dnia po
        godz.12. do PIELEGNIARKI PANI ALERGOLOG (chyba sie nazywa Ewa, ale nie jestem
        pewna, bardzo sympatyczna kobieta) i popros ja o wizyte dodatkowa. jest to
        minus bo trzeba troche poczekac ale sie oplaca. zycze powodzenia

a na co masz uczulone dizecko i w jakim wieku? moze wymienimy sie
        doswiadczeniami bo ja juz chyba przetestowalam wiekszosc lekow dostepnych na
        polskim rynku
        pozdrawiam
        bt

rzadko zagladam na forum wiec ewentualnie prosze o kontakt:
        btopolewska@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka