Dodaj do ulubionych

pediatra na Jelonkach

17.02.05, 09:02
Dziewczyny chodzicie może z maluchami do przychodni na Powstańców Śląskich?
Jakiego pediatrę polecacie?
Obserwuj wątek
    • a_dobrowolska Re: pediatra na Jelonkach 17.02.05, 12:37
      Ja chodze do Poradni przy ul. Czumy mysle ze to ta sama o ktorej ty piszesz.
      Chodze do Pani doktor Matysiak. Jest ok, nie narzekam.

Pozdrawiam,
      ANia z Natalka
      • anula_w Re: pediatra na Jelonkach 17.02.05, 14:08
        ja chodze na Powstanców do dr Kalety, ale teraz bardzo jej obcięli przyjęcia w
        dzieciach zdrowych, terminy szczepień są odległe o 2 miesiące, a jak już
        wreszcie doczekaliśmy się tego terminu to okazało się, że przychodnia zrobiła
        sobie 2 dni wolnego w przyjęciu u zdrowych i znów musimy czekać 2 miesiące,
        ręce opadają.
        • a_dobrowolska Re: pediatra na Jelonkach 17.02.05, 14:18
          my tez chodzimy na szczepienie i z zaoisami nie ma problemu. tylko teraz
          odwolali nam szczepienie bo zamykaja Poradnie dla dzieci zdrowych do konca
          lutego z powodu epidemii grypy. I musimy dzwonic z poczatkiem marca aby sie z
          nowu zapisac. A tak ogolnie to na kidy nam wypada kolejna szczepionka to
          jestesmy zapisane.Ostatnio czytalalm gdzies na forum ze dr Bociek nie jest zbyt
          polecana. Ja przez pomylke w zapisywaniu sie do lekarza trafilam wlasnie do
          niej i rowniez mialam nie mile wspomnienia. Na wejsciu "opieprzyla" mnie
          dlaczego nie poszlam do wlasciwej doktor tylko do niej. Aha i o dr Matysiak
          inne mamy wypowiadaly sie bardzo pozytywnie.

pozdrawiam,
          Ania
    • e-rybka Re: pediatra na Jelonkach 19.02.05, 21:33
      Ja chodze z 2 córkami na Powstańców Śląskich do doktor Hadrzyńskiej.Bardzo
      bardzo ją lubimy.Moje dziewczyny zawsze wchodzą do jej gabinetu uśmiechnięte i
      pozwalają jej robić wszytko ze sobą.
    • micz73 Re: pediatra na Jelonkach 20.02.05, 12:53
      Hej, ja chodzę do dr Liżewskiej i jestem bardzo zadowolona, słyszałam też wiele
      pochlebnych opinii o dr Hadrzyńskiej. Ja natomiast nie polecam dra Darochy
      (pisałam już dlaczego w dawniejszym wątku - bo był już taki jakiś czas temu),
      ale i on ma swoich fanów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka