anula_w 17.02.05, 09:02 Dziewczyny chodzicie może z maluchami do przychodni na Powstańców Śląskich? Jakiego pediatrę polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_dobrowolska Re: pediatra na Jelonkach 17.02.05, 12:37 Ja chodze do Poradni przy ul. Czumy mysle ze to ta sama o ktorej ty piszesz. Chodze do Pani doktor Matysiak. Jest ok, nie narzekam. Pozdrawiam, ANia z Natalka Odpowiedz Link Zgłoś
anula_w Re: pediatra na Jelonkach 17.02.05, 14:08 ja chodze na Powstanców do dr Kalety, ale teraz bardzo jej obcięli przyjęcia w dzieciach zdrowych, terminy szczepień są odległe o 2 miesiące, a jak już wreszcie doczekaliśmy się tego terminu to okazało się, że przychodnia zrobiła sobie 2 dni wolnego w przyjęciu u zdrowych i znów musimy czekać 2 miesiące, ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
a_dobrowolska Re: pediatra na Jelonkach 17.02.05, 14:18 my tez chodzimy na szczepienie i z zaoisami nie ma problemu. tylko teraz odwolali nam szczepienie bo zamykaja Poradnie dla dzieci zdrowych do konca lutego z powodu epidemii grypy. I musimy dzwonic z poczatkiem marca aby sie z nowu zapisac. A tak ogolnie to na kidy nam wypada kolejna szczepionka to jestesmy zapisane.Ostatnio czytalalm gdzies na forum ze dr Bociek nie jest zbyt polecana. Ja przez pomylke w zapisywaniu sie do lekarza trafilam wlasnie do niej i rowniez mialam nie mile wspomnienia. Na wejsciu "opieprzyla" mnie dlaczego nie poszlam do wlasciwej doktor tylko do niej. Aha i o dr Matysiak inne mamy wypowiadaly sie bardzo pozytywnie. pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
e-rybka Re: pediatra na Jelonkach 19.02.05, 21:33 Ja chodze z 2 córkami na Powstańców Śląskich do doktor Hadrzyńskiej.Bardzo bardzo ją lubimy.Moje dziewczyny zawsze wchodzą do jej gabinetu uśmiechnięte i pozwalają jej robić wszytko ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
micz73 Re: pediatra na Jelonkach 20.02.05, 12:53 Hej, ja chodzę do dr Liżewskiej i jestem bardzo zadowolona, słyszałam też wiele pochlebnych opinii o dr Hadrzyńskiej. Ja natomiast nie polecam dra Darochy (pisałam już dlaczego w dawniejszym wątku - bo był już taki jakiś czas temu), ale i on ma swoich fanów. Odpowiedz Link Zgłoś