Dodaj do ulubionych

Poznam e-mamę...

05.05.05, 10:24
Obserwuj wątek
    • lolinka2 Re: Poznam e-mamę... 05.05.05, 10:31
      Hihihi...kliknęło mi się za szybko.
      A zatem... poznam e-mamę 3-4 latka albo w młodej ciąży celem wymiany
      doświadczeń, spacerków, wspólnego wypicia kawy (może być zbożowasmile). Jestem
      "świeża" w W-wie a wśród znajomych których tu mam nie ma rodziców małych dzieci.
      Coś o mnie: 23 lata, 3-letnia córeczka, druga dzidzia w poważnych planach na
      najbliższy czas, pracuję zawodowo, mieszkam w Śródmieściu. Zapraszam do kontaktu
      mailowego albo tel. 509823532.
      Karolina
      • yola66 Re: Poznam e-mamę... 05.05.05, 12:28
        Czesc Karolina,
        chętnie z Tobą pomailuje, chociaż nie spełniam jednego z Twoich "wymagań" - mój
        synek ma 2 latka. Ale mam nadzieje, ze to nie bedzie stanowilo problemu! Tez w
        Warszawie jestem "napływowa", chcociaż juz jakis czas tu mieszkamy.
        Jak masz ochotę to napisz na priva: yola66@interia.pl
        • xena_music Re: Poznam e-mamę... 05.05.05, 19:50
          cześc dziewczyny, dołanczam się-moja córcia ma 2,4roku, jestem z Ochoty
          mój mail xena_music@wp.pl, tel kontaktowy 505 058 910
    • black_currant Re: Poznam e-mamę... 05.05.05, 20:33
      Zgłaszam się smile

Mam córeczkę - 3 i pół roku oraz półrocznego synka. Mieszkamy na Ursynowie (koło
      metra, więc dojazd jest wszędzie dobry).

Pisz na priv smile))) ( black_currant@gazeta.pl)

---------------------------------------
      Ania - podwójna mama październikowa smile
      Emilka (1.10.2001)
      Grześ (18.10.2004)
      • ewis Re: Poznam e-mamę... 06.05.05, 10:21
        hej smile a możemy się dołączyć?
        Moja starsza córa jest w wieku starszo-porzeczkowym wink
        i też jesteśmy z Ursynowa smile
        • e_r_i_n Re: Poznam e-mamę... 06.05.05, 11:13
          Dziecko 3 lata 7 mcy, mama 23 i pół smile Jestesmy z Mokotowa i tez 'przyjezdni' smile
          Ewis - moze w koncu uda sie nam spotkac? smile
          • mami7 Re: Poznam e-mamę... 06.05.05, 12:23
            O, to ja tez sie chętnie dołącze wink))
            Synek niespełna czterolatek i mieszkamy na Ursynowie.

Pozdrawiam
            • xena_music Re: Poznam e-mamę... 06.05.05, 19:05
              widzę że większosć z ursynowasmile))a moze ktos z ochoty jak ja??tongue_out
              hihi, a tak wogóle-byłam dzis na rozmowie w sprawie pracy-na kabatach, wiec nie
              dalekobig_grinhehe
              poadrawiam was
              xena
              • agao_z Re: Poznam e-mamę... 08.05.05, 18:10
                To i ja sie dopisze...
                Mama prawie trzyletniej Zochy, lat 26. Takze z Ursynowa.

To moze zmontujemy jakies wieksze spotkannko, gdzies po srodku?

Pozdrawiam
                Agnieszka
                • ewis Re: Ursynów 09.05.05, 13:12
                  Jeśli w tygodniu, to przed południem mogę tylko z maluchem, za to po 15.00 (po
                  przedszkolu) - z integracji skorzystałaby tez moja 3,5letnia pociecha smile
                  Może jakaś mama - weteranka ursynowska zaproponuje miejsce (ja nie znam za
                  bardzo okolicznych dziecięcych eldorado)?
                  • black_currant Re: Ursynów 10.05.05, 16:19
                    W przyszłym tygodniu ma być już cieplej, więc może jakieś spotkanko pod gołym
                    niebem?

Emilka (1.10.2001)
                    Grześ (18.10.2004)
                    • lolinka2 Re: Ursynów-spotkanie 11.05.05, 21:58
                      Z miłą chęcią smile) Czy mogę nieśmiało z popołudni zaproponować poniedziałek albo
                      piątek?? Chyba ze widzimy się rano to wtedy już byle nie wtorek i czwartek
                      (praca). I czekam na propozycję miejsca- też się średnio orientuję w
                      placozabawowej topografii. Do zobaczenia.
                      • e_r_i_n Re: Ursynów-spotkanie 12.05.05, 07:56
                        Ja tez bardzo chetnie, ale u mnie tylko popoludnia (od 16) wchodza w gre.
                        No i cale dni weekendowe (tyle tylko, ze 20.05 znikam na caly tydzien z Wawy).
                        • agao_z Re: Ursynów-spotkanie 12.05.05, 11:49
                          u mnie tez tylko popoludnia wchodza w gre wink
                          Poniedzialki niestety odpadają, ale może być piatek po 17.00.

Pozdrawiam
                          Agnieszka

A plac zabaw hm... moze jakis na Ursynowie, bo ten na Odynca na Mokotowie jest
                          koszmarnie oblegany sad
                          • mami7 Re: Ursynów-spotkanie 12.05.05, 12:56
                            Fajny placyk jest w okolicach chyba KEN 97, tam jest sklep firmowy Bartka na
                            przykład wink Albo inaczej w okolicach Pasazu Ursynowskiego.
                            Jest też fajne miejsce na Kabatach, tuz przy kortach, Al. Kasztanowa.
                            Jest "kawiarenka" i placyk, nawet dośc solidnie zadrzewiony.
                            To tyle co ja poobserwowałam wink

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=23515574
                            Tutaj link, w którym znajdziecie troche info o tym miejscu na Kabatach.

Mieszkam w poblizu, placyk wygląda ok, ale nie wiem jak kawiarenka, mogę w
                            sobotę sprawdzić wink

Mnie w sumie obojętne w jakich godzinach i dniach póki co. Chociaz chyba
                            bezpieczniej dla nas popołudniu.
                            • mama.krzysia.kacperka Re: Ursynów-spotkanie-do mami7 12.05.05, 14:26
                              Hej!smile
                              Bardzo chętnie przyjdę zobaczyć tą kawiarenkę/
                              Niech tylko w końcu przestanie padać.
                              może zobaczymy się tam jutro przed południem?
                              pa
                              • xena_music Re: Ursynów-spotkanie-do mami7 12.05.05, 19:34
                                chętnie bym się dołaczyła do was.....ale pracuję do 15(na Kabatach) i zanim
                                wrócę pewnie na ochotę po małą i z powrotem na Ursynów to bedzie późno..chyba
                                ze mi maz którego dnia podrzuci Maję....pod pracę...tylko potrzebna mi dokładna
                                lokalizacja miejsca spotkania bo ja na ursynowie to jak w labiryncie-gubię się
                                po przejściu 300mtongue_outtongue_out

A no pochwale sie wamsmilesmile
                                DOSTAŁAM PRACĘ!!!!!
                                co prawda pojawiła sie problem co zrobić z Majką, bo mąz na 13 do pracy a ja do
                                15 praca...nie mam jej z kim zostawić....a jemu sie godzinki do odbioru kończą
                                i nie wiem co zrobimy przez te pół miesiaca, no trochę wiecej, zanim moja
                                siorka nie skończy roku szkolnego(wtedy sie zajmie mi mała..) bo od września
                                Maja do przedszkola idzie wiec no problem.....ale teraz już nie mam
                                pojecia...moze wy mi podpowiecie....nianię zatrudnic??na pół mies się nie opłaca
                                (z resztą kiepsko z kasą, a ja pierwszą wypłatę dostanę ok 20.06)...dziadek ma
                                83 lata, wiec za duże obciązenie dla niego.....moja mama i rodzice Janusza
                                pracują, co prawda jest jeszcze mój ojczym na rencie..ale uwazam go za
                                ostatecznośc a w zasadzie zło konieczne.........dobra nie zanudzam was juztongue_out
                                już sie wyzaliłam, pochwaliłam i znikambig_grin
    • black_currant A czy komuś pasuje najbliższa środa? 15.05.05, 20:21
      To będzie 19.05 - niestety jedyny dzień wolny, jaki mam w nadchodzącym tygodniu.

Emilka (1.10.2001)
      Grześ (18.10.2004)
      • ewis Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 15.05.05, 22:52
        Może być smile
        Preferuję popołudnie (po 16.00 smile
      • e_r_i_n Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 16.05.05, 12:14
        18 maja smile Mi pasuje, od 16.
        • agao_z Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 16.05.05, 17:38
          Mi środa tez pasuje. W zależności od miejsca 16.45-17.15, no chyba ze Erin
          odbierze moja corke ze zlobka wink, to może być wcześniej wink

Pozdrawiam
          Agnieszka
          • e_r_i_n Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 16.05.05, 18:31
            Erin odbierze, tylko czy Zo sie da odebrac? smile
            • ewis Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 18.05.05, 11:04
              To jak, widzimy się? Wprawdzie pogoda trochę niepewna, ale może nie będzie
              padać... My, tak czy inaczej, na pewno idziemy na popołudniowy spacer (16-18).
              • mama.krzysia.kacperka Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 18.05.05, 11:39
                Ewis!
                Jeśli wolno zapytać,gdzie chodzisz na te spacery?
                Ja pomiędzy 16 a 16.30 wracam z młodymi z przedszkola,może sie mijamy.
                pozdrawiam,Ania
                • ewis Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 18.05.05, 12:34
                  Bardzo różnie smile
                  Starsza na rowerku, młoda w wózku, więc najpierw spacerek z pół godzinki w
                  okolicach KEN (z wyjątkiem Kabatów (czy Kabat?)), a potem godzinka na jakimś
                  upatrzonym placyku zabaw. I na koniec powrót.
                  Ewa lubi placyk obok żłobka na Warchałowskiego (taki z liną do podciągania się),
                  inny - na Herbsta (z ciuchcią), albo koło Rosoła (z autkiem terenowym na
                  sprężynach)... Generalnie codziennie chodzimy gdzie indziej i zawsze dzieci
                  sobie coś fajnego po drodze upatrzą smile
                  • mama.krzysia.kacperka Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 18.05.05, 13:14
                    Niestety,ja właśnie z okolic Kabat,omijasz mniesmile
                    Tych placów zabaw,które wymieniasz,nawet nie znam.
                    Dzisiaj nie mam czasu na wycieczki po ursynowie,ale może innym razem się spotkamy.
                    pozdrawiam,Ania z chłopakami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka