lolinka2 Re: Poznam e-mamę... 05.05.05, 10:31 Hihihi...kliknęło mi się za szybko. A zatem... poznam e-mamę 3-4 latka albo w młodej ciąży celem wymiany doświadczeń, spacerków, wspólnego wypicia kawy (może być zbożowa). Jestem "świeża" w W-wie a wśród znajomych których tu mam nie ma rodziców małych dzieci. Coś o mnie: 23 lata, 3-letnia córeczka, druga dzidzia w poważnych planach na najbliższy czas, pracuję zawodowo, mieszkam w Śródmieściu. Zapraszam do kontaktu mailowego albo tel. 509823532. Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 Re: Poznam e-mamę... 05.05.05, 12:28 Czesc Karolina, chętnie z Tobą pomailuje, chociaż nie spełniam jednego z Twoich "wymagań" - mój synek ma 2 latka. Ale mam nadzieje, ze to nie bedzie stanowilo problemu! Tez w Warszawie jestem "napływowa", chcociaż juz jakis czas tu mieszkamy. Jak masz ochotę to napisz na priva: yola66@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xena_music Re: Poznam e-mamę... 05.05.05, 19:50 cześc dziewczyny, dołanczam się-moja córcia ma 2,4roku, jestem z Ochoty mój mail xena_music@wp.pl, tel kontaktowy 505 058 910 Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: Poznam e-mamę... 05.05.05, 20:33 Zgłaszam się Mam córeczkę - 3 i pół roku oraz półrocznego synka. Mieszkamy na Ursynowie (koło metra, więc dojazd jest wszędzie dobry). Pisz na priv ))) ( black_currant@gazeta.pl) --------------------------------------- Ania - podwójna mama październikowa Emilka (1.10.2001) Grześ (18.10.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
ewis Re: Poznam e-mamę... 06.05.05, 10:21 hej a możemy się dołączyć? Moja starsza córa jest w wieku starszo-porzeczkowym i też jesteśmy z Ursynowa Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Poznam e-mamę... 06.05.05, 11:13 Dziecko 3 lata 7 mcy, mama 23 i pół Jestesmy z Mokotowa i tez 'przyjezdni' Ewis - moze w koncu uda sie nam spotkac? Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: Poznam e-mamę... 06.05.05, 12:23 O, to ja tez sie chętnie dołącze )) Synek niespełna czterolatek i mieszkamy na Ursynowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xena_music Re: Poznam e-mamę... 06.05.05, 19:05 widzę że większosć z ursynowa))a moze ktos z ochoty jak ja?? hihi, a tak wogóle-byłam dzis na rozmowie w sprawie pracy-na kabatach, wiec nie dalekohehe poadrawiam was xena Odpowiedz Link Zgłoś
agao_z Re: Poznam e-mamę... 08.05.05, 18:10 To i ja sie dopisze... Mama prawie trzyletniej Zochy, lat 26. Takze z Ursynowa. To moze zmontujemy jakies wieksze spotkannko, gdzies po srodku? Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
ewis Re: Ursynów 09.05.05, 13:12 Jeśli w tygodniu, to przed południem mogę tylko z maluchem, za to po 15.00 (po przedszkolu) - z integracji skorzystałaby tez moja 3,5letnia pociecha Może jakaś mama - weteranka ursynowska zaproponuje miejsce (ja nie znam za bardzo okolicznych dziecięcych eldorado)? Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: Ursynów 10.05.05, 16:19 W przyszłym tygodniu ma być już cieplej, więc może jakieś spotkanko pod gołym niebem? --------------------------------------- Ania - podwójna mama październikowa Emilka (1.10.2001) Grześ (18.10.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Ursynów-spotkanie 11.05.05, 21:58 Z miłą chęcią ) Czy mogę nieśmiało z popołudni zaproponować poniedziałek albo piątek?? Chyba ze widzimy się rano to wtedy już byle nie wtorek i czwartek (praca). I czekam na propozycję miejsca- też się średnio orientuję w placozabawowej topografii. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Ursynów-spotkanie 12.05.05, 07:56 Ja tez bardzo chetnie, ale u mnie tylko popoludnia (od 16) wchodza w gre. No i cale dni weekendowe (tyle tylko, ze 20.05 znikam na caly tydzien z Wawy). Odpowiedz Link Zgłoś
agao_z Re: Ursynów-spotkanie 12.05.05, 11:49 u mnie tez tylko popoludnia wchodza w gre Poniedzialki niestety odpadają, ale może być piatek po 17.00. Pozdrawiam Agnieszka A plac zabaw hm... moze jakis na Ursynowie, bo ten na Odynca na Mokotowie jest koszmarnie oblegany Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: Ursynów-spotkanie 12.05.05, 12:56 Fajny placyk jest w okolicach chyba KEN 97, tam jest sklep firmowy Bartka na przykład Albo inaczej w okolicach Pasazu Ursynowskiego. Jest też fajne miejsce na Kabatach, tuz przy kortach, Al. Kasztanowa. Jest "kawiarenka" i placyk, nawet dośc solidnie zadrzewiony. To tyle co ja poobserwowałam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=23515574 Tutaj link, w którym znajdziecie troche info o tym miejscu na Kabatach. Mieszkam w poblizu, placyk wygląda ok, ale nie wiem jak kawiarenka, mogę w sobotę sprawdzić Mnie w sumie obojętne w jakich godzinach i dniach póki co. Chociaz chyba bezpieczniej dla nas popołudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.krzysia.kacperka Re: Ursynów-spotkanie-do mami7 12.05.05, 14:26 Hej! Bardzo chętnie przyjdę zobaczyć tą kawiarenkę/ Niech tylko w końcu przestanie padać. może zobaczymy się tam jutro przed południem? pa Odpowiedz Link Zgłoś
xena_music Re: Ursynów-spotkanie-do mami7 12.05.05, 19:34 chętnie bym się dołaczyła do was.....ale pracuję do 15(na Kabatach) i zanim wrócę pewnie na ochotę po małą i z powrotem na Ursynów to bedzie późno..chyba ze mi maz którego dnia podrzuci Maję....pod pracę...tylko potrzebna mi dokładna lokalizacja miejsca spotkania bo ja na ursynowie to jak w labiryncie-gubię się po przejściu 300m A no pochwale sie wam DOSTAŁAM PRACĘ!!!!! co prawda pojawiła sie problem co zrobić z Majką, bo mąz na 13 do pracy a ja do 15 praca...nie mam jej z kim zostawić....a jemu sie godzinki do odbioru kończą i nie wiem co zrobimy przez te pół miesiaca, no trochę wiecej, zanim moja siorka nie skończy roku szkolnego(wtedy sie zajmie mi mała..) bo od września Maja do przedszkola idzie wiec no problem.....ale teraz już nie mam pojecia...moze wy mi podpowiecie....nianię zatrudnic??na pół mies się nie opłaca (z resztą kiepsko z kasą, a ja pierwszą wypłatę dostanę ok 20.06)...dziadek ma 83 lata, wiec za duże obciązenie dla niego.....moja mama i rodzice Janusza pracują, co prawda jest jeszcze mój ojczym na rencie..ale uwazam go za ostatecznośc a w zasadzie zło konieczne.........dobra nie zanudzam was juz już sie wyzaliłam, pochwaliłam i znikam Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant A czy komuś pasuje najbliższa środa? 15.05.05, 20:21 To będzie 19.05 - niestety jedyny dzień wolny, jaki mam w nadchodzącym tygodniu. --------------------------------------- Ania - podwójna mama październikowa Emilka (1.10.2001) Grześ (18.10.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
ewis Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 15.05.05, 22:52 Może być Preferuję popołudnie (po 16.00 Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 16.05.05, 12:14 18 maja Mi pasuje, od 16. Odpowiedz Link Zgłoś
agao_z Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 16.05.05, 17:38 Mi środa tez pasuje. W zależności od miejsca 16.45-17.15, no chyba ze Erin odbierze moja corke ze zlobka , to może być wcześniej Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 16.05.05, 18:31 Erin odbierze, tylko czy Zo sie da odebrac? Odpowiedz Link Zgłoś
ewis Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 18.05.05, 11:04 To jak, widzimy się? Wprawdzie pogoda trochę niepewna, ale może nie będzie padać... My, tak czy inaczej, na pewno idziemy na popołudniowy spacer (16-18). Odpowiedz Link Zgłoś
mama.krzysia.kacperka Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 18.05.05, 11:39 Ewis! Jeśli wolno zapytać,gdzie chodzisz na te spacery? Ja pomiędzy 16 a 16.30 wracam z młodymi z przedszkola,może sie mijamy. pozdrawiam,Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ewis Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 18.05.05, 12:34 Bardzo różnie Starsza na rowerku, młoda w wózku, więc najpierw spacerek z pół godzinki w okolicach KEN (z wyjątkiem Kabatów (czy Kabat?)), a potem godzinka na jakimś upatrzonym placyku zabaw. I na koniec powrót. Ewa lubi placyk obok żłobka na Warchałowskiego (taki z liną do podciągania się), inny - na Herbsta (z ciuchcią), albo koło Rosoła (z autkiem terenowym na sprężynach)... Generalnie codziennie chodzimy gdzie indziej i zawsze dzieci sobie coś fajnego po drodze upatrzą Odpowiedz Link Zgłoś
mama.krzysia.kacperka Re: A czy komuś pasuje najbliższa środa? 18.05.05, 13:14 Niestety,ja właśnie z okolic Kabat,omijasz mnie Tych placów zabaw,które wymieniasz,nawet nie znam. Dzisiaj nie mam czasu na wycieczki po ursynowie,ale może innym razem się spotkamy. pozdrawiam,Ania z chłopakami Odpowiedz Link Zgłoś