malekubusie 18.07.05, 09:04 Bardzo proszę o pomoc doświadczone mamy: gdzie jest dobry i nie za drogi stomatolog dziecięcy w Warszawie? A bezpłatnie to tylko do "swojej" przychodni można iść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malpig Re: gdzie do stomatologa z 20 m-cy? 18.07.05, 12:48 Witam, Od 14 m-ca chodzimy z synkiem do dr. Kosmo, przyjmuje na Grochowskiej 333. Osobiście jestesmy bardzo zadowleni pozdrawiam mal Odpowiedz Link Zgłoś
niunia1504 Re: gdzie do stomatologa z 20 m-cy? 25.07.05, 12:03 Czy możesz napisać czy to jest gabinet prywatny, czy można iść państwowo. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Urszula Odpowiedz Link Zgłoś
justi801 Re: gdzie do stomatologa z 20 m-cy? 18.07.05, 14:56 ja polecam Wojewódzkie Centrum Stomatologii na ul. Nowy Zjazd 1. Można tam dziecko zapisać także państowo ale trzeba na wizytę dłużej poczekać . Jeśli potrzeba szybko wizytę ustalić to odpłatnie ale i tak dużo taniej niż w innych prywatnych gabinetach . Opieka extra , doktorowe też !!!!polecam gdyż nie jeden gabinet prywatny tani i drogi odwiedziłam ze swoim synkiem (ma 22 miesiące). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
t-ola Re: gdzie do stomatologa z 20 m-cy? 05.08.05, 20:29 Ja, a zwłaszcza mój trzylatek, też polecamy przychodnię na Nowym Zjeździe. pozdrawiam i życzę uśmiechu na wizycie - u nas tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: gdzie do stomatologa z 20 m-cy? 06.08.05, 12:04 Chłe chłe... tylko dlaczego i tam i w A.M czeka się 3 miesiące na wizytę??? Ja do Lublina do A.M z córką jeżdżę, nie czekamy dłuzej niż 2-3 tygodnie, a nawet się opłaca jeśli w A.M mam kilka wizyt jednego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie nowy zjazd 1 07.09.05, 16:05 witajcie, czy moze ktos podac mi telefon do tego gabinetu, bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś