Dodaj do ulubionych

Pediatra- WARSZAWA, Jelonki, Bemowo

30.08.05, 09:33
Witam,
spodziewam się dzidziusia i jak każda mama chcę dla niego wszystkiego co najlepsze. Stąd moje
pytanie: czy zna ktoś dobrego pediatrę i fajną przychodnię dla dzieci na Jelonkach, Bemowie, Woli?
Jestem z Jelonek, ale moge te parę przystanków zawsze dojechać na Wolę, czy Bemowo.

Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • a.koltan Re: Pediatra- WARSZAWA, Jelonki, Bemowo 30.08.05, 09:44
      witaj. Mój synek ma 3 tyg. i zapisałam go do przychodni na Czumy 1. Bardzo
      miłe panie pielęgniarki i lekarki i położna która cię odwiedzi jak zgłosisz
      malucha. Ciepłe i wyrozumiałe. Podają nr tel. pod ktorymi możesz rozwiać
      wątpliwości, których ci nie zabraknie.smile Pozdrawiam Ania
      • dorota_79 Re: Pediatra- WARSZAWA, Jelonki, Bemowo 30.08.05, 09:48
        Ja chodzę z córcią do przychodni na Płockiej 49. Oddzielnie dzieci zdrowe i
        chore oraz całonocna pomoc lekarska. Polecam. Żadnych kolejek ani problemów z
        zapisaniem do lekarzasmile A i przychodnia po remonciesmile
        • pimpusia77 Re: Pediatra- WARSZAWA, Jelonki, Bemowo 30.08.05, 10:00
          Bardzo Wam dziękuję smile
          Przejdę się chyba do tej przychodni na Czumy, bo to bliziutko mnie smile "Obczaję" czy fajna.

Szczerze mówiąc, to obawiam się wizyty położnej środowiskowej. Nie bardzo lubię, kiedy ktoś obcy
          kręci mi się po domu wink Ale skoro mówisz, że miła to zniosę to jakoś wink
          A tak wogóle, to po co przychodzi taka położna?
          • ryska123 Re: Pediatra- WARSZAWA, Jelonki, Bemowo 30.08.05, 12:37
            pimpusia77 napisała:

> Bardzo Wam dziękuję smile
            > Przejdę się chyba do tej przychodni na Czumy, bo to bliziutko mnie :-
            ) "Obczaję
            > " czy fajna.
            >
            > Szczerze mówiąc, to obawiam się wizyty położnej środowiskowej. Nie bardzo
            lubię
            > , kiedy ktoś obcy
            > kręci mi się po domu wink Ale skoro mówisz, że miła to zniosę to jakoś wink
            > A tak wogóle, to po co przychodzi taka położna?

Pimpusiu - bylam tam wczoraj ( tzn na Czumy ) i mialam niewątpliwą przyjemność
            rozmowy z położna środowiskową - super kobitka, rzeczowa, miła i uśmiechnięta,
            taka chyba z powolania !
          • a.koltan Re: Pediatra- WARSZAWA, Jelonki, Bemowo 31.08.05, 06:57
            Połozna przychodzi obejrzec dzidziusia i ciebie. Poza tym odpowie na wszystkie
            twoje pytania
    • magdab1979 Re: Pediatra- WARSZAWA, Jelonki, Bemowo 30.08.05, 10:39
      witam
      dobrego pediatrę znajdziesz w przychodni Medycyna Rodzinna przy ul.
      Wrocławskiej- dobry dojazd autobusami, tramwajami, parking przed przychodnia.
      lekarze jak najbardziej ok- szczególnie polecam doktor Łukowską. kobieta z
      doświadczenian- tez matka- spokojna i bardzo wnikliwa. służy radą i jest zawsze
      pod telefonem. w przychodni jest 3 panie doktor pediatry i położne które są ok.
      pozdrawiam
      mama Wiktorii 6mcy
      • duramgama Re: Pediatra- WARSZAWA, Jelonki, Bemowo 30.08.05, 12:38
        magdab1979 napisała:

> witam
        > dobrego pediatrę znajdziesz w przychodni Medycyna Rodzinna przy ul.
        > Wrocławskiej- dobry dojazd autobusami, tramwajami, parking przed przychodnia.
        > lekarze jak najbardziej ok- szczególnie polecam doktor Łukowską. kobieta z
        > doświadczenian- tez matka- spokojna i bardzo wnikliwa. służy radą i jest zawsze
        >
        > pod telefonem. w przychodni jest 3 panie doktor pediatry i położne które są ok.
        >
        > pozdrawiam
        > mama Wiktorii 6mcy

Potwierdzamsmile))
        Również chodzimy do dr Łukowskiej i bardzo sobie chwalimy jej opiekę
        (wyprowadziła nas z poważnego stanu - zapalenie oskrzeli - kiedy mała miała 2 m,
        obyło się bez pobytu w szpitalu!)
        Pozdrawiam.
    • zona_mi Pimpusiu :) 30.08.05, 11:20
      Bardzo, bardzo proszę - zapoznaj się z tym co załączam:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=25424555
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=24683030&a=24683030

Pozdrawiam
      Zona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka