wekonikak 11.02.06, 21:24 pozdrawiam wszystkie Blogoslawione z gory dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyganka0 Re: gdzie kupic spodnie ciazowe 11.02.06, 21:57 witam mam do sprzedania elegankie czarne spodnie ciazowe na kant. Pelna regulacja z tylu, wiec wystarcza na cale 9 szczesliwych miesiecy. Spodnie byly uzywane przeze mnie na tzw. okazje, wiec nie maja sladow zuzycia. Jesli bedzie Pani zainteresowana prosze o kontakt na maila cyganka0@poczta.onet.pl W przeciwnym razie radze poszukac w swoim miescie sklaepy z odzieza ciazowa lub w sklepach internetowych. Pozdrawiam, MOnika Odpowiedz Link Zgłoś
julca2 Re: gdzie kupic spodnie ciazowe 11.02.06, 22:13 na stadionie sa ze dwa stoiska z odzieza ciazowa a i u handlarzy "pod palacem" Odpowiedz Link Zgłoś
wekonikak Re: A w jakim mieście?? (nt) 12.02.06, 11:51 W Warszawie.Bylam do tej pory w c&a i H&M.ale tam jest problem z zakupem spodni w rozmierze S(tak jakby zakladali ze kobieta w ciazy musi byc olbrzymich rozmiarow) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna29 Re: gdzie kupic spodnie ciazowe 12.02.06, 08:05 Ja kupiłam w lumpeksie. Od razu 4 pary, różne wzory i kolowy, sportowe i garniturowe. Do tego 2 sukienki. Jestem bardzo zadowolona, bo za cene w sklepie tyle bym nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: gdzie kupic spodnie ciazowe 12.02.06, 13:59 Proponowałabym zapytac na forum regionalnym: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=611 Wątek docelowo i tak tam trafi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fehu_futhark Re: gdzie kupic spodnie ciazowe 12.02.06, 14:03 Ja sobie sporo rzeczy kupiłam na Allegro. Sporo tam ubrań nowych i używanych. Ceny też są różne . Zawsze coś sobie można wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka1970 Re: gdzie kupic spodnie ciazowe 12.02.06, 14:27 Swoje kupowałam przede wszystkim w Nivenie albo w sklepach internetowych - 9fashion albo Bebefield. I za jakiś miesiąc mam nadzieję już będę sprzedawać, oddawać je innym ciężarówkom www.allegro.pl/show_item.php?item=86140079 wystawiłam na allegro bardzo ładne spodnie Niveny - mam identyczne a drugie dostałam jako prezent... Odpowiedz Link Zgłoś
anser1024 Re: gdzie kupic spodnie ciazowe 12.02.06, 18:03 hej, ja swoje kupiłam przez internet, firmy Babefield, jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
vik_vik Re: gdzie kupic spodnie ciazowe FORMES 12.02.06, 14:40 sklep FORMES w Arkadii. maja tez strone www. najlepsze ciuchy. Pepek swiata w Galerii Mokotow jest te ok, ale tu zalezy jaka masz figure - waskie czy szerokie biodra z zalozenia - bo w ich ciuchach sie roznie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
izex Re: gdzie kupic spodnie ciazowe FORMES 12.02.06, 18:53 ja kupilam w lumpeksie dalam za dzinsy 15 zl i chodze juz 8 miesiecy bo maja w pasie gume sa super Odpowiedz Link Zgłoś
arletka85 Re: gdzie kupic spodnie ciazowe FORMES 13.02.06, 08:10 witam mam do sprzedania ogrodniczki wytarte..modne za 20 zł o rozmiarze eski...jeśli jestes zainteresowana napisz na poczte..www.arletka85@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nutria5 Re: gdzie kupic spodnie ciazowe 24.02.06, 18:46 Polecam sklep SuperMAMA pod mostem Poniatowskiego (koło szpitala na Solcu) - jest już oferta wiosenna - bardzo dużo spodni ) www.supermama.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: gdzie kupic spodnie ciazowe 27.02.06, 15:40 Mam do sprzedania spodnie ogrodniczki lniane do max.7 m-ca polecam. aga Odpowiedz Link Zgłoś
emilko1 Re: gdzie kupic spodnie ciazowe mjakmama 05.03.06, 21:45 A ja gorąco polecam sklep Mjakmama na Kasprzaka i mają podobno jeszcze sklep na Tarchominie. Przede wszystkim znakomita obsługa - prowadzi ten sklep przemiłe małżeństwo, które chętnie doradza i, co dość ważne, nie wciaska niczego a raczej radzi na co nie warto wydać pieniędzy. Ja kupiłam u nich spodnie i byłam bardzo zadowolona całą ciążę. Warto kupić dobre spodnie nie takie w c&a czy h&m, ale porządne i mieć na całą ciążę. Sklepu pod mostem zupełnie nie polecam. Byłam tam raz i obsluga obrażona bo już za 15 siódma i pani chciała iść do domu. Ale wybór i tak bardzo mały więc bez zalu, zgodnie z prośbą pani, szybko wyszłyśmy z koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: gdzie kupic spodnie ciazowe mjakmama 05.03.06, 23:04 A jaki jest dokładnie adres sklepu M jak mama? aga Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: spodnie ciążowe 05.03.06, 23:07 Ja kupowałam np. jeansy w Bebefield przez internet. Na moją prośbę skrócili spodnie, nie doliczając za to nic. Żałuję tylko, że wzięłam rozmiar M, bo S byłyby lepsze. Na swojej stronie podają dokładnie rozmiary ubrań, a poza tym zawsze można pytać. aga Odpowiedz Link Zgłoś
martiks Re: gdzie kupic spodnie ciazowe 07.03.06, 09:32 Polecam sklem Agnes przy Nowowiejskiej, koło Metra Politechnika Odpowiedz Link Zgłoś