Dodaj do ulubionych

pediatra Ursus lub Pruszków

18.02.06, 10:40
Witam. Mam ogromna prosbe jestem w 9 m-cu ciazy.W Warszawie mieszkam od
niedawna.Szukam dobrego pediatry dla mojego synka w Ursusie lub
Pruszkowie.Prosze o pomoc.Dzieki serdeczne.
Obserwuj wątek
    • moccia1 Re: pediatra Ursus lub Pruszków 18.02.06, 11:36
      my chodzimy do dr Golatowskiej w przychodni w Ursusie na Sosnkowskiego. Kobitka
      kolo 40, pracuje jeszcze w szpitalu, wydaje sie dosc rozsadna i jak na razie
      jestesmy zadowoleni.
      pozdrawiam
      • 12m5 Re: pediatra Ursus lub Pruszków 18.02.06, 11:46
        Aczy to jest prywatna przychodnia,jesli tak to ile koszuje wizyta?No i jak
        wczesnie trzeba sie zapisac?
        • mamusiajedrusia Pruszkow. 18.02.06, 12:47
          Witaj.

Chodzimy do przychodni w Pruszkowie na ul.Drzymaly.
          Prowadzi nas dr.Piwowarczyk-kobieta ok 55lat.
          Jak narazie ok i niech tak zostanie.
          Przychodnia jest panstwowa.
          Zaraz po urodzeniu dzidziusia nalezy tam podjechac i zalozyc karte
          do wybranego pediatry.
          Te pediatre polecilo mi kilka osob.
          Jest w Piastowie,lub w Pruszkowie-nie bardzo wiem,
          bo nie szukalam- dobry pediatra-dr.Wall.
          Duzo osob chwali tego pediatre,ale podobno ciezko sie
          do niego zapisac.
          Ja wybralam przychodnie na ul.Drzymaly z wygody-prawie pod nosem i tez
          jest ok.
          Serdecznie pozdrawimy i szczesliwego rozwiazania....

Kasia i Anrzej.
          • 12m5 Re: Pruszkow. 18.02.06, 13:36
            Dzieki,a czy mozesz podac jakis tel.Jeszcze mam jedno pytanie,czy mozna do niej
            dzwonic jak cos sie dzieje u maluszka,czy daje swój prywatny nr.telefonu?
            • mama_wojtusia2 Re: Pruszkow. 19.02.06, 10:23
              W przychodniach nie daja prywatnych numerów, chyba że korzysta się z usług
              pani doktor również prywatnie. Dr. Abramska przyjmuje prywatnie w Komorowie.
              Piwowarczyk w Pruszkowie koło stacji kolejki WKD.
              A ty jesteś z Piastowa, że pytasz o Pruszków i Ursus?
              (w Piastowie jest przychodnia, ale wszyscy z niej wieją...)
          • mama_wojtusia2 Re: Pruszkow. 19.02.06, 10:20
            Chodzę do tej samej przychodni do dr. Abramskiej.
            Zawsze trafia z lekami. Może wydawać się nieprzyjemna. Generlanie polecam,
            bo ona jest kierownikiem przychodni i daje więcej skierowań na
            badania i do specjalistów itp.
            W tej samej przychodni przyjmuje dr. Majewska i te mamy co do niej
            chodza to sobie tez ja chwalą. Tak samo jak dr. Piwowarczyk.
            Polecam tą przychodnię dlatego, że zdrowe dzieci są przyjmowane w zupełnie
            innej części przychodni. W chorych dzieciach jest oddzielna poczekalnia
            dla chorych maluchów, żeby nie siedziały z chorymi dorosłymi. Natomiast jak
            się chce podbrac krew maleństwu to i tak się siedzi obok chorych dorosłych.
            Mimo to i tak nie jest źle smile
            • sabana Re: Pruszkow. 19.02.06, 12:26
              Równiez polecam dr. Abramską która przyjmuje i w Pruszkowie na Drzymały i w
              Komorowie. Piwowarczyk tez jest ok, ale od majewskiej jak najdalej. Leń
              straszny, jak przyjdziesz do niej z chorym dzieckiem to jest ciezko obrażona że
              musi pracować. w trakcie wizyty potrafi sie wcale nie odzywać a jak o cos
              zapytasz sama to potrafi się odezwać...ale obrażonym tonem.
              • mania81 Re: Pruszkow. 19.02.06, 15:51
                Tak tak dr Abramska jest naprawdę jedną z lepszych pediatrów przyjmuje w
                Komorowie prywatnie a wizyta kosztuje ok 30zl. Chyba że już się coś zmieniłosmile
                Polecam.
          • kaliaa Re: Pruszkow. 19.02.06, 16:15
            dr piwowarczyk jest grubo po 60 smile
            Tez prowadzi nasz mala, ale ja jestem z niej niezadowolona, sama w zaadzie sie
            nie odzywa, przerywa jak sie coj do niej mowi, pomimo czestych wizyt wcale nie
            pamieta dzicka, nie kontroluje wagi etc, bylysmy raz u majewskiej rzeczywsicie
            jest nieprzyjemna, abramska mnie leczyla i tez mam zle wspomnienia. generalnie
            przychodznia na drzymaly to moloch i fabryka i przedmiotower traktowanie
            dzieci. Ja zasiegalam tez opini o pediatrach w pruszkowie ale z tego co sie
            dowiedzialam i doswiadczylam z dzieckiem to nie ma chyba dobrych pediatrow w
            pruszkowie.
            Acha Dr wall polecaja , ale tak jak ktos juz tu wspomnial, ciezko sie tam dostac
            • wiotka_trzpiotka Re: Pruszkow. 19.02.06, 17:58
              my chodzimy na ul.Helenowską w Pruszkowie do dr Rodak
              to miła i młoda pani, sympatyczna, spokojna, delikatna, wiem, że nie zrobi
              dziecku krzywdy
              kompetentna, nie ulega modzie na tzw. nowości, nie poleca niepotrzebnych leków
              czy zabiegów
              na razie byliśmy tylko na wizytach kontrolnych, bo mały na szczęście nie choruje
              znajomi też do niej chodzą, nigdy nie słyszałam, by ktoś się skarżył
              a przychodnia jest fajna- delikatne pielęgniarki, 0 kłopotów z zapisami,
              oczywiście oddzielne wejście dla dzieci zdrowych, a i bez zapisów też zawsze
              przyjmują
    • coco14 Re: pediatra Ursus lub Pruszków 19.02.06, 21:52

Ja do dr.Golatowskiej w Ursusie.Przychodnia dziecięca przy ul. Sosnkowskiego.
    • czajkax2 Re: pediatra Ursus lub Pruszków 19.02.06, 22:08
      Nowe emamy informuję, emamom z dłuższym stażem na naszym forum przypominam,
      że na eDziecku istnieje forum Województwa, a tam forum Warszawa:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=611
      A na tym forum na samej górze jest wątek: "Baza pediatrów w Warszawie" :
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=611&w=6421660

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka