Dodaj do ulubionych

gdzie zrobie wymaz z pochwy u rocznej dziewczynki?

16.06.06, 14:04
moze być odpłatnie
Obserwuj wątek
    • maladorotka Re: gdzie zrobie wymaz z pochwy u rocznej dziewcz 16.06.06, 14:18
      Kara a skad jestes? Mozesz zrobic w laboratorium, panie wezma wymaz
      • kara13 Re: gdzie zrobie wymaz z pochwy u rocznej dziewcz 16.06.06, 15:04
        Jestem z warszawy. napisałam też do ciebie priva smile
        • maladorotka Re: gdzie zrobie wymaz z pochwy u rocznej dziewcz 19.06.06, 09:57
          Karolka odpisalam na priva, rzadko tam bywam wole tutaj, ale jnapisz, czy chcesz
          to moze byc i na priv. i na gg
          • kara13 Re: gdzie zrobie wymaz z pochwy u rocznej dziewcz 19.06.06, 11:21
            maladorotka napisała:

> Karolka odpisalam na priva, rzadko tam bywam wole tutaj, ale jnapisz, czy
            chces
            > z
            > to moze byc i na priv. i na gg

to jak możesz podaj mi swoj
            numer gg lub napisz do mnie smile
    • maladorotka Re: gdzie zrobie wymaz z pochwy u rocznej dziewcz 16.06.06, 14:20
      mozesz zrobic sama, wziac wymazowke z laboratorium i dotknac leciutko u wejscia
      do pochwy i zaniesc. Robilam zawsze prywatnie
    • maladorotka Re: gdzie zrobie wymaz z pochwy u rocznej dziewcz 19.06.06, 11:39

moje gg 5602207
      • tolka3 Re: gdzie zrobie wymaz z pochwy u rocznej dziewcz 19.06.06, 14:10
        Maladorotka u mnie w laboratorium takie oto wymazy robią, co mam wybrać?
        wymaz z pochwy + GC
        wymaz z pochwy + grzyby
        wymaz z pochwy - posiew
        wymaz z pochwy tlenowe i beztlenowe
        wymaz z przedsionka pochwy - posiew

• maladorotka Re: gdzie zrobie wymaz z pochwy u rocznej dziewcz 19.06.06, 14:12
          wymaz z pochwy na bakterie i grzyby. Super by bylo gdyby zrobili i beztlenowce
        • maladorotka Re: gdzie zrobie wymaz z pochwy u rocznej dziewcz 19.06.06, 14:13
          ale moze na poczatek posiew na bakterie i grzyby, tylko na bakterie bedzie po 3
          dniach, to zadzwon do laboratorium i niech ci powiedza, a grzyby czeka sie 2
          tygodnie
          • tolka3 Re: gdzie zrobie wymaz z pochwy u rocznej dziewcz 19.06.06, 14:30
            Czyli wymaz z pochwy - posiew?
            • maladorotka Re: gdzie zrobie wymaz z pochwy u rocznej dziewcz 19.06.06, 14:44
              tak, ale i na bakterie i na grzyby
              • tolka3 Re: gdzie zrobie wymaz z pochwy u rocznej dziewcz 19.06.06, 15:18
                Ok dziękuję!
    • maladorotka kara i dziewczyny 27.06.06, 10:20
      Jak zdrowie waszych maluszkow? Robilyscie badania? Coraz czesciej dochodze do
      wniosku, ze onanizm dzieciecy to raczej wymowka dla niedouczonych lekarzy i
      psychologow. wlasnie przeczytalam wypowiedz mamy na forum onanizm, ktora pisze,
      ze okazalo sie, ze dzieciatko tarlo pupcia, bo byl stan zapalny, pod sklejonymi
      wargami sromowymi. Dziewczyny problem onanizmu nie dotyczy niemowlat, a
      prawdopodobnie wogole nie wystepuje u dziewczyne, chyba, ze sporadycznie w
      wieku 2-5 lat. Kara, a moze by tak w tym forum dopisac onanizm dzieciecy i
      zakazenia ukladu rodnego u dzieci, co ty na to?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka