Dodaj do ulubionych

meble dla 6 l

25.10.06, 10:00
gdzie można kupić fajne meble dla 6l panny - chciałabym, żeby już posłużyły w
okresie szkolnym. Przydałyby się regały na książki, biurko, łóżko. Pokój jest
dość spory ma tylko wade w postaci skosów a wiec nie jest łatwo ustawny. Czy
widziałyście coś naprawde fajnego (nie Ikea). Z góry wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • mami7 Re: meble dla 6 l 25.10.06, 13:14
      Sporo było w Emilii, ale zależy, kto czego oczekuje wink, bo i jakościowo i cenowo bardzo różne.
      My szukaliśmy łóżka podwyższonego w komplecie i było tam sporo takich mebelków, młodzieżowo-dziecięcych.
      • basia-bma Re: meble dla 6 l 28.10.06, 22:15
        Ja też szukam, ale tylko biurka i odpowiedniego krzesła (nie na kółkach, bo
        szkoda mi podłogi - nie mamy dywanów, córka jest alergikiem). Zastanawiam się,
        gdzie warto się wybrać.

Pozdr
        Basia
        • mami7 Re: meble dla 6 l 29.10.06, 19:51
          Ja szukam tak na wyrost jakiegoś kompletu powiedzmy młodzieżowego wink, podobają mi się meble Voxa. Ale też potrzebuję biurka dla dziecka i krzesło oczywiście też, najlepiej na już. Niestety, mam wrażenie, że to co oglądam jest dla sporo większych dzieci-blaty są dość wysokie.
          Mam jeszcze katalog mebli Flexa, tam mi się podobało jedno biureczko. Niewiele, ale coś tam można zobaczyć na ich stronie. Niestety kontakt mielismy tą firmą fatalny, a chcielismy kupic u nich meble.
          republika.pl/flexa/
          Pozdrawiam
    • benita30 Re: meble dla 6 l 30.10.06, 08:20
      Moze BRW ? Na Górczewskiej przy tesco mają duży salon. Meble dziecięce i
      mlodziezowe też są.
    • megis1 Re: meble dla 6 l 30.10.06, 15:44
      Ja tez mam taka panne, właśnie umeblowałam jej pokój tak żeby juz miała do
      szkoły za rok. Kupiłam meble firmy SZYNKA. Mają sklep na przeciwko IKEA na
      targówku, w nowym centrum tarhówek. Mają też swoją stronę chyba szynaka.pl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka