Dodaj do ulubionych

Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane

IP: *.* 04.01.02, 13:23
Witam i od razu pytam:Czy sa tu jakies niepracujace mamy (np. na wychowawczym)? :what:Chetnie poznalybysmy kogos na spacery (podobno wiosna zapowiada sie wysmienita :crazy:) i nie tylko, a szczegolnie nie w weekendy, a wlasnie w tygodniu.Moja cora ma skonczone 7 miesiecy, mieszkamy na Mokotowie.Ja narazie jeszcze mam urlop wypoczynkowy, ale od marca wezme wychowawczy, czyli caly czas bede "siedziec w domu z dzieckiem" ;).Czekam na jakis odzew tu albo na priva :).Pozdrawiam serdecznie- Patyk________________________mailto:patyk@edziecko.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 04.01.02, 15:07
      Hejka! Ja też jestem "domowa"- dokumentnie -od lat blisko 7 ,czyli od narodzin Saruni . Jędrek ma 19 miesięcy .Podobno na Mokotowie są nowe place zabaw ( przy Morskim Oku ?) - i jeśli rzeczywiście zamiast pluchy wiosna uraczy nas słoneczkiem cieplutkim wybieram się na rekonesans tych przybytków dla maluchów ( Sara z tatą do Guliwera w tym czasie ?). Szkoda tylko ,że mam dość daleko -bo z Kabat ( tuż pod lasem ).Na brak czasu narzekać nie powinnam -byle dzieci zdrowe były!Pozdrawiam -Beata
    • Gość: guest Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 04.01.02, 21:54
      Ja! :hot:Papatki Edyta
    • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 05.01.02, 16:05
      Hurra!!!Jest nas juz trzy.To kiedy zaczynamy spotkania?Czekamy do wiosny :what: :what: :what:Pa - Patyki dwa :)
    • Gość: guest Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 08.01.02, 20:55
      Cześćczyli nie tylko ja mam wrażenie, że wszystkie mamy pracują(oprócz tych co są jeszcze na urlopie macierzyńskim, wypoczynkowym), a tylko ja "odpoczywam" w domu z moim 10 miesiecznym Maćkiem.Na urlopie wychowawczym będę jeszcze przez prawie 3 miesiące i poznam mamy chętne do wspólnego spacerowania (z maluchami oczywiście) Pozdrawiammail: dortsien@poczta.onet.plMieszkam na Ursynowie (Natolin)
      • Gość: guest Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 09.01.02, 00:52
        cześc Dorotko ja mieszkam na ul.belgradzkiej 22m37mój tel 6483235 jeżeli masz ochotę to zadzwoń umówimy się na plotki pozdrowienia ania
    • Gość: guest Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 08.01.02, 21:25
      mieszkam przy stacji metra natolin mam dwoje dzieci 5lat i roczek , nie pracuję i cały czas jestem w domu , nie mam tu znajomych bo od niedawna mieszkam w Warszawie jeżeli byś miała ochotę na spotkanie możemy się umówić.pozdrawiam mama Marcina i Martyny ANIAPatyk, mama Zochaczka napisała/ł:> Witam i od razu pytam:> > Czy sa tu jakies niepracujace mamy (np. na wychowawczym)? :what:> > Chetnie poznalybysmy kogos na spacery (podobno wiosna zapowiada sie wysmienita :crazy:) i nie tylko, a szczegolnie nie w weekendy, a wlasnie w tygodniu.> > Moja cora ma skonczone 7 miesiecy, mieszkamy na Mokotowie.> > Ja narazie jeszcze mam urlop wypoczynkowy, ale od marca wezme wychowawczy, czyli caly czas bede "siedziec w domu z dzieckiem" ;).> > Czekam na jakis odzew tu albo na priva :).> > Pozdrawiam serdecznie> - Patyk> ________________________> mailto:patyk@edziecko.pl
      • Gość: guest Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 08.01.02, 21:44
        Cześc AniuPrzy innym wątku wyczytałam, że masz 29 lat, czyli tyle co ja. Mój synek jest w zbliżonym wieku co jedna z Twoich pociech. Jeśli chcesz się spotkać, napisz na priva (kontakt w poprzednim poście). Mieszkam na ul. Mandarynki (też stacja Natolin)Dorota
        • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 08.01.02, 21:47
          No to jest nas juz trzy 29 latki :)
          • Gość: guest Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 08.01.02, 22:08
            Tempo wymiany informacji prawie jak na irc-u, chyba jeszcze raz tu dzisiaj zajrzę.A tak w ogóle to jak się do Ciebie zwracać?Dorota
            • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane - do Doroty IP: *.* 09.01.02, 12:43
              Moze po prostu moze Patyk??? :)Mam na imie Patrycja, ale Patrycji na forum sporo (Patsi, Pat, Pati...), wiec zostalam Patykiem. Chyba ze wolisz Patrycja.Nota bene sporo znajomych tez do mnie sie tak zwraca, bo Patrycja to troche oficjalna forma, no nie? :)Pa - Patyk :wahoo: :wahoo: :wahoo:
    • Gość: guest Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 09.01.02, 00:23
      Ja tylko chciałam pozdrowic warszawskie emamy domowe i powiedziec, ze tez chce sie spotkac.....niestety mam wolne dopiero ferie a potem wakacje......do zobaczeniastudentka pewna o imieniu Dorsi :-)
      • Gość: tyna Re: Warszawskie "domowe" eMamy - tu Mokotów IP: *.* 15.01.02, 21:25
        Ja tyż z Mokotowa, mieszkam niedaleko Łazienek. Jestem początkującą mamusią tłuściutkiej Weroniki, która za tydzień skończy dwa miesiące no i mam dopiero 25 lat, więc nie wiem,czy mnie przyjmiecie do swojego klubu dwudziestodziewięcioletnich.Mimo wszystko się zgłaszam, zawsze chętna do spacerków.PozdrawiamMartyna
      • Gość: Iskra Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 18.01.02, 19:08
        U mnie ze spacerami gorzej, bo mieszkamy na Bemowie, ale do klubu może mnie "podciągniecie", bo skończyłam 28.
        • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 18.01.02, 19:10
          Do klubu mam domowych??? :what: :what: :what: :what: :what:
    • Gość: ljaworo Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 16.01.02, 14:45
      Ja postaram się być, jeśli tylko uda mi się znaleźć opiekę dla Diany, bo akurat mój mąż idzie do szkoły.Pozdrawiam,Ludek
    • Gość: Dominika Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 16.01.02, 22:33
      Cześć dziewczyny Ja też jestem 29 letnią mamą - mam synka 7,5 miesięcznego Krzysia i mieszkam na Natolinie. Chętnie się przyłaczę do wspólnego spacerowaniaPozdrówkiDomi
    • Gość: 21081970 Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 17.01.02, 23:57
      Cześć Patyk,Czy nadal jesteś domową mamusią? Gdzie dokładnie na mokotowie mieszkasz? Ja bardzo często bywam na Stegnach chociaż mieszkam na stałe w Łomiankach. Też siedzę w domu z moją dwuletnią córeczką i pewnie jeszcze posiedzę bo w maju urodzi się drugie dziecko a nie ma to jak opieka mamusi (chociaż oczywiście dziadkowie są innego zdania.)Serdecznie pozdrawiam, Małgośka____________________________________________________________cinakmaga@poczta.onet.pl
      • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 18.01.02, 18:52
        Czesc MalgoskasmileNadal jestem "domowa" i pewnie przez jakis jeszcze czas tak zostanie.Mieszkam kolo Parku Morskie Oko.Moja Zocha jest rowniez z maja (2001).Napisz kiedy mozemy wybrac sie do Lazienek (np.) :what: :what: :what: Pozdrawiam- Patyk
        • Gość: 21081970 Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 18.01.02, 23:08
          Cześć,Ja bardzo chętnie spotkam się jak najszybciej. Jeżeli tylko masz czas to w którykolwiek poniedziałek, środę, sobotę i niedzielę, a w czasie najbliższych ferii szkolnych mam do dyspozycji caaałyyy tydzień. :))Pozdrawiam,Gośka
          • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 19.01.02, 17:20
            No to super.Moze byc poniedzialek, skoro najszybiej ;)Co Ty na to??Patyk :)
    • Gość: 21081970 Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 18.01.02, 00:07
      Dziewczyny,Tak sobie przeczytałam, że całkiem nas sporo. Moim zdaniem nie warto czekać do wiosny ze spacerkami. Co myślicie np. o basenie? Ja już wypróbowałam i moja Marianna nie choruje, dobrze się rozwija i UWIELBIA wodę. Ach i niestety nie łapię się już do klubu 29 bo mam 31 lat.To pa, mamuśki.
      • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 18.01.02, 18:57
        Czesc :)Ja jednak z basenem narazie sie wstrzymam. Klubu 29 latek nie ma formalnie zawiazanego, wiec mozemy w sumie zalozyc klub 29-31 latek ;), zebys sie lapala, co Ty na to? Pozdrawiam- Patyk
        • Gość: tyna Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 18.01.02, 19:15
          Ej dziewczyny, nie bądźcie takie, obniżcie granice wieku od której przyjmuje się do klubu do 25 lat, to za dwa miesiące się załapię. Kiedy tak rozprawiamy o tym klubie to przypomina mi się moje dzieciństwo. Kiedy miałam 6 lat, razem z kuzynką też zakładałyśmy klub ( do końca wszystko pozostało w sferze planów)i szntażowałyśmy (wredne) moją młodszą siostrę, że jej do niego nie przyjmiemy, jak nie będzie się nas słuchać. Jej posłuszeństwo było nam potrzebne zwłaszcza wtedy, kiedy trzeba było wysłać kogoś do mamy z prośbą o pieniądze na lody.Gosiu, a ten basen to gdzie. Ja planuję przyzwyczajać małą do wody, bo lubimy jeździć na Mazury. Teraz jest pewnie ciut za wczesnie, bo w przyszłym tygodniu Weronika kończy 2 miesiące, ale na wiosnę bardzo chętnie bym się wybrałaPozdrowienia dla wszystkich potencjalnych członkiń naszego klubu.Martyna
          • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - znalezione - pytanko IP: *.* 18.01.02, 20:49
            :) TU NIE MA KLUBU!!!!:) - poki co -:) Tu sa "domowe" eMamy smile:) (ale jakby nawet byl to Martyna mozesz czuc sie przyjeta!):) Do wszystkich Mam mam pytanko :what::) To co - moze jakies spotkanko?:) Moze jak teraz zaczniemy sie organizowac to do wiosny cos z tego wyjdzie ;)
            • Gość: tyna Re: Warszawskie "domowe" eMamy - znalezione - pytanko IP: *.* 18.01.02, 21:03
              jestem za, tylko nie umawiajcie się na lody z bitą śmietaną, bo moja mała, którą karmię piersią, ma skazę białkową... :)
            • Gość: dortsien Re: Warszawskie "domowe" eMamy - znalezione - pytanko IP: *.* 18.01.02, 21:04
              Masz rację Patyk z tym organizowaniem się (tj. teraz zacząć aby spotkać się wiosną bądź nawet latem). Na przykład moja koleżanka z pracy tak się zbierała żeby zobaczyć mojego Maćka, że przyjechała ... w dniu, w którym skończył 10 miesięcy.
      • Gość: Mycha Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 20.01.02, 00:22
        Jak miło znaleźć sąsiadkę! Gosiu, ja też z Łomianek i też 31 lat. Może by tak się spotkać? Daj znać, jak masz ochotę.
    • Gość: Sławka Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 19.01.02, 10:29
      :hello:Ja też, ja też :bounce:Mam 28 lat i 3 miesięczną Joasię.JUŻ MAMY DOSYĆ SIEDZENIA W DOMU!!!Sławka
      • Gość: Malandzia Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 20.01.02, 16:23
        DZIEWCZYNY TO KIEDY I GDZIE TO SPOTKANIE?JA JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ. KTO USTALA DATE?SĄ JAKIEŚ PTOPOZYCJE GDZIE I KIEDY?POZDRAWIAM WSZYSTKIE DOMOWE EMAMY.ANIA MAMA MARCINA I MARTYNY
    • Gość: Dominika Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 20.01.02, 20:05
      CześćIdzie odwilż, więc może Łazienki???Domi
    • Gość: Marta2 Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 20.01.02, 22:08
      Hej hej wszystkie domowe eMamy,tak sobie myślę,że może mnie przyjmiecie.Wiek 26lat,jestem na wychowawczym i mam 12 miesięczne bliżniaczki.Mieszkam co prawda za Warszawą,ale są tu i mamy z Łomianek, więc może przymkniecie oko na Błonie.Trochę mi tu smutno, więc chętnie przyjadę na spacer po Łazienkach, z basen gorzej bo sama nie dam rady.Pozdrawiam MArta
    • Gość: Przygoda Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 21.01.02, 20:40
      Cześć! Przyjmijcie i mnie. Wiek pasuje(28) siedzę w domu z młodszym dzieckiem (21 m-cy), starsze chodzi do przedszkola (4 latka) Mieszkam co prawda na Bielanach ale to chyba nie przeszkadza.Pozdrawiam. Sylwia
      • Gość: dortsien Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 21.01.02, 20:45
        Hmmm .......a będziemy wydawać jakieś legitymacje, karty członkowskie czy coś w tym rodzaju?PozdrowionkaDortsien
    • Gość: Malandzia Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 22.01.02, 14:04
      Hej dziewczyny ja widzę że całkiem niewinnie powstaje tu na forum ,,klub domowych emam,, więc zorganizujmy to spotkanie , może jakieś mamy które dłużej niż ja mieszkają w Warszawie podadzą miejsce wtedy ustalimy dzień i godzine, bo z tego co widze jest nas sporo ,,domowych emam,, i myślę że wiek nie gra tu roli, co za różnica czy ma się 25 czy 35 lat jest się mamą i już i to może uprawniać do należenia do naszego ,,klubu domowych emam,, , drugim warunkiem niech będzie siedenie w domu z pociechami to tylko takie propozycje.Spróbujmy zorganizować to spotkanie czekam na odzew.Pozdrawiam wszystkie ,,domowe emamy,,Malandzia mama Marcina i Martyny(domowa emama)
      • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE!! IP: *.* 22.01.02, 15:19
        :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: Pomysl jest super. Pora go zrealizowac.Proponuje na poczatek wspolny spacer. W Łazienkach. W przyszlym tygodniu, skoro jestesmy "domowe", to przeciez nie w weekend ;).Kolo poludnia. Spotkanie pod pomnikiem Chopina.Kto jest chetny???Wtedy ustalimy, ktory dzien nam wszystkim pasuje (28, 29, 30, 31 stycznia czy 01 luty), jesli to w ogole mozliwe ;)Zaczynamy odliczanie. Na razie jestesmy dwie: Malandzia i Patyk.Pa - Patyk :):bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
        • Gość: Malandzia Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE!! IP: *.* 22.01.02, 17:23
          ja proponuje 30 stycznia o 12:00 przed pomnikiem ChopinaJUŻ SIĘ BARDZO CIESZE!!!!!!!!!!POZDRAWIAM MALANDZIA
          • Gość: Dominika Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE!! IP: *.* 22.01.02, 21:54
            Myślę że Copin to świetne miejsce, i godzina 12 też jest w sam raz ale błagam nie w środę, w jakikolwiek inny dzień jestem do waszej dyspozycji.Pozdrówki Domi+Kris
        • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE - DATA - do: Beaty, Emy, Dorsi, Doroty, Goski, Martyny, M IP: *.* 22.01.02, 22:31
          Spotkanie Domowych eMam:31 stycznia 2002 roku (czwartek), godz. 12:00, pod pomnikiem Chopina w Łazienkach.Malandzia :)Dominika :)Patyk :)Jeszcze ktos chetny :what: :what: :what: :what:
          • Gość: dortsien Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE - DATA - do: Beaty, Emy, Dorsi, Doroty, Goski, Martyny, M IP: *.* 22.01.02, 22:38
            Jaaaaaaaaaaaa, chyba że Maciek mi się po drodze zbuntuje.Malandzia może razem pojedziemy?Dorota
          • Gość: Marta2 Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE - DATA - do: Beaty, Emy, Dorsi, Doroty, Goski, Martyny, M IP: *.* 22.01.02, 22:55
            31 stycznia to i ja bym mogła przyjechać na spotkanie.Jak wszystko pójdzie dobrze to będę na Was czekała pod pomnikiem.Marta
            • Gość: KASIA Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE - DATA - do: Beaty, Emy, Dorsi, Doroty, Goski, Martyny, M IP: *.* 22.01.02, 23:16
              HALO!!!JESZCZE JA!Jestem mamą 6-cio miesięcznej Julki.Ale mam 21 lat-to co?jest limit czy nie?
              • Gość: tyna Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE - DATA - do: Beaty, Emy, Dorsi, Doroty, Goski, Martyny, M IP: *.* 22.01.02, 23:39
                Ja bardzo chętnie. Mam nadzieję, że doczłapię, bo do Lazienek mam wprawdzie blisko, Ale do Chopina daleko. Nie wiem, czy mi mój graciany wózek wytrzyma taki dystans, no i Weronika zasypia ostatnio przed 5 rano, także 12 to dla nas świt. Ale spróbuję, bo bardzo chcę was spotkaćPoadrawiam i do zobaczeniaMartyna
                • Gość: NAB Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE - DATA - do: Beaty, Emy, Dorsi, Doroty, Goski, Martyny, M IP: *.* 22.01.02, 23:45
                  Ja też, ja też. Jak uda mi się "pozbyć" starszego synka, tzn. zostawić go z tatą. Pozdrawiam. Sylwia-Przygoda
          • Gość: Bea Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE - DATA - do: Beaty, Emy, Dorsi, Doroty, Goski, Martyny, M IP: *.* 23.01.02, 08:33
            Rety, widzę ,że już przystałyście na datę i miejsce ,a ja właśnie miałam propozycję ,żebyśmy skorzystały ze sprzyjającej pogody ( za tydzień ponoć ma znów być zimno) i umówiły się jutro ,ale nie w Lazienkach (wg mnie kiepski dojazd -ja z Kabat),ale np. w Parku Mokotowskim przy metrze Politechnika . Jeśli ktoś się pisze na wcześniejsze spotkanie to niech da znać.No i godzina, myślę o 11.00,bo mój mały w południe lula aż miło ale tylko w domu (może dotrzyma do 14.00?).Beata
            • Gość: Bea Re: Warszawskie "domowe" eMamy - może raczej "domowe spotkanie"? IP: *.* 23.01.02, 09:47
              Dziś słoneczko ,ale ponoć jutro ma padać deszcz ,kolejne dni zapowiadają się jeszcze zimniej ,sama już nie wiem ,ale nie chciałabym wrócić z "wyprawy" z przeziębionkiem .Tak więc ,gdy sobie to przemyślałam ,niniejszym zapraszam do siebie - na ciasto , kawę/herbatkę i w ciepełku zapoznanie się.I jak Wam "pachnie" taki pomysł?Piszcie albo dzwońcie 649 48 49 ( mieszkam na Kabatach ):)Beatasmile
          • Gość: dorsi Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE - DATA - do: Beaty, Emy, Dorsi, Doroty, Goski, Martyny, M IP: *.* 23.01.02, 16:59
            Dzieki za pamiec i wiadomosc.....Jestem obecnie "domowa" i obdarzona nadmiarem wolnego czasu. a Bianeczka jest ostatnio bardzo spokojna na spacerach. :-).........wiec do zobaczeniaDorsi mama Bianki
          • Gość: 21081970 Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE - DATA - do: Beaty, Emy, Dorsi, Doroty, Goski, Martyny, M IP: *.* 23.01.02, 22:52
            Hej Patyk,Chyba się domyślasz, że ja to z całą pewnością piszę się na takie spotkanie.Do zobaczenia, Gośka
            • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE - do Goski IP: *.* 24.01.02, 10:19
              Domyslam sie z cala pewnoscia :)Do zobaczenia!Pa - Patyk :)
        • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE!! IP: *.* 29.01.02, 23:08
          Dziewczyny,widzimy sie juz pojutrze.Okolo g. 12:00 POD pomnikiem, czyli nie przy wejsciu, ale po drugiej stronie stawiku :)Jest nas 11 (Malandzia, Dominika, Dorota, Marta, Dorsi, Kasia, Martyna, Sylwia, Goska, Edyta) i 13 dzieci!!!Moze jeszcze przyjdzie Joannaz i Mag??? :bounce:Moze ktos jeszcze???Do zobaczenia- Patyki dwa :)
          • Gość: agarad Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE!! IP: *.* 30.01.02, 09:36
            miałam mieć wolne a tu niestety muszę byc w pracysmutna z tego powodu agarad
    • Gość: Dominika Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 23.01.02, 17:23
      To co z tym spotkaniem plenerowym, będzie czy nie?Domi
      • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE IP: *.* 23.01.02, 18:42
        Oczywiscie, ze bedzie. Jest nas juz piec i mnostwo dzieci :)
        • Gość: _Edyta Re: Warszawskie "domowe" eMamy - SPOTKANIE IP: *.* 24.01.02, 07:08
          Jeśli Alex wydobrzeje to będę. :hello:Pozdrawiam Edyta mama Alexa
          • Gość: efa WROCLAW - szukam dobrego ORTOPEDY IP: *.* 29.01.02, 23:15
            ...ktory powie jak masowac podwiniete do srodka stopki iu 3miesiecznego malucha. Znacie jakiegos?PS. kawyyyyyyyyyy mi sie chcesmile)
    • Gość: Dominika Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 31.01.02, 18:59
      Cześ emamyPewnie na spotkaniu było super - ja niestety nie mogłam być bo musiałam zostać w domu z pogryzionym psem. Może następnym razem mi się uda.PozdrawiamDominika
      • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 31.01.02, 19:49
        Bylo nas 15 pan: duzych i malych. Zero plci meskiej.Do nastepnego spotkania :)
        • Gość: Malandzia Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 31.01.02, 19:53
          Tak mi smutno tak mi źle......:cry:Ja też chciałam przyjść ale wyprawa z dwójką dzieci (jedno w wózku)autobusem przerosło moje możliwości.Mam nadzieje że następnym razem dam rade przyjść na spotkanie.Pozdrawiam was wszystkieMalandzia:hello:
        • Gość: dorsi Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 31.01.02, 20:52
          O jaka ładna i okrąglutka liczba :-).....Patyk, a ten mały człowiek w brzuszku ????? no, nie możemy zapomnieć o brzuszku :love:Musze przyznać,że to bardzo sympatyczne doświadczenie poznać kogoś osobiscie, kogo się wcześniej znało z postów....Bardziej pełnie czyta się posty mając w pamięci konkretną osobę......przynajmniej tak sobie myśle....A gdzie nastepne spotkanie ???????? :bounce:Dorsi mama Bianki
        • Gość: dortsien Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 31.01.02, 21:20
          HejJaka szkoda, że udało mi się z Wami spotkać. Hmmmm, przynajmniej byłby jeden osobnik płci męskiej. Mam nadzieję, że to nie było jedyne spotkanie ......PozdrawiamyDorota i Maciek
          • Gość: dorsi Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 31.01.02, 22:54
            No właśnie.....Już miałam do Was wystosować jakiś apel w stylu....Dortsien!!!!!.......Maćku!!!!!!!.......przybywajcie ratować honor męskiego rodu :-) Czytam jednak, że zamierzacie się wybrać na kolejne spotkanie, więc już jestem spokojniejsza..Dorsi mama jednej z wielu dziewczynek :cry:
    • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - NASTEPNE SPOTKANIE IP: *.* 31.01.02, 21:26
      Dorsi, masz racje, zapomnialam o policzeniu brzuszka, rowniez plci zenskiej.Czyli na dziesiejszym spacerze bylo dzis 16 pan :)Kiedy nastepne spotkanie?Jak to kiedy? W nastepny czwartek (jak to w Łazienkach),07 lutego 2002, godz. 12:00 pod Chopinem.Bedzie ktos poza mna? :what:Patyki dwa ;)
      • Gość: Marta2 Re: Warszawskie "domowe" eMamy - A tak wyglądał 31.01.2002po godzinie 15 IP: *.* 02.02.02, 12:36
        Na początku chcę powiedzięć,że bardzo się cieszę,że Was poznałam,było naprawdę miło.Postaram się być 7 lutego ale to jeszcze nic pewnego.Jak by co to napiszę.Po powrocie do domu po przemilym spacerku mama poinformowała mnie i mężą ,że nasz pies(wielkości cielaczka) popsuł ogrodzenie.Zaczeliśmy je więc naprawiać,a tu jak nie zrobi się ciemno,wiatr nagina drzewa aż do ziemi i na dodatek jak nie lunie.Dobiegliśmy do domu łapiąc po drodze kota z podwórka,a tu proszę nie ma prądu.Diewczyny w ryk no i się zaczeło.Jak nie było prądu to po godzinie nie było i wody zaczeło się tez robić zimno bo piec na prąd.My chcemy dziewczyny położyć po kolacji a tu Zuzia chyba z nadmiaru wrażeń wymiotuje.Efekt tego był taki,że ona ja i całe łóżo do prania.Wkońcu sytuację opanowaliśmy i wszyscy zgodnie zasneli o 21 no bo co tu po ciemku robić.Dobże że po spacerku z Wami pannice zasneły odrazu.Wyspałam się za wszystkie czasy.Następnego dnia rano woda już była a prąd pokazał się o koło 12,a mnie czekało wielkie pranie.Mam nadzieje ,że następnym razem po spotkaniu będę miala mniej atrakcji.Pozdrawiam wszystkie eMamyMarta i dwa urwiski.
        • Gość: dorsi Re: Warszawskie "domowe" eMamy - A tak wyglądał 31.01.2002po godzinie 15 IP: *.* 04.02.02, 10:25
          Marta.....Bardzo chciałabym spotkać po raz drugi całą Waszą Trójkę :love:, ale już sie boje co bedzie po spotkaniu.....Gdyby jakieś "kataklizmy" madchodziły obiecuje pomoc :gun:Dorsi mama Bianki
      • Gość: Marta2 Re: Warszawskie "domowe" eMamy - po następnym spotkaniu IP: *.* 07.02.02, 22:26
        Coprawda dzień się jeszcze nie skończyl,ale ze wszystkich znaków na niebie i ziemi widzę że (odpukać_ nic mnie już niemiłego nie spotka,idę spać.
    • Gość: asiamamaignasia Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 03.02.02, 22:44
      Jaka szkoda, że nie mogłam się z Wami spotkać. Mam chłopca. Ale domow2ą mamą jestem jeszcze tylko tydzień. Dlatego bardzo proszę: spotkajmy sie w czwartek. Asia
      • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - NASTEPNE SPOTKANIE IP: *.* 04.02.02, 08:32
        Asiu,spotykamy sie przeciez w czwartek (siodmego lutego)!!!Do zobaczenia :)Patyki dwa
    • Gość: AsikN Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 03.02.02, 23:03
      Hej!Też pomieszkiję sobie na Mokotowie i ktoś mi mówił, że nawet niedaleko Ciebie :-). Mój synek skończył 5 miesięcy.Pozdrawiam AsikN
      • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - NASTEPNE SPOTKANIE IP: *.* 04.02.02, 08:30
        Czesc Asik,skoro niedaleko ode mnie to i niedaleko Lazienek, no nie?To moze przyjdziecie w czwartek (siodmego lutego) pod Chopina ok. 12:00.Jak nie mozesz to napisz do mnie na priva, to sie jakos inaczej umowimy.Pozdrawiam :)- Patyk i Zosia trzy miesiace starsza od Oskarka
        • Gość: dorsi Re: Warszawskie "domowe" eMamy - NASTEPNE SPOTKANIE IP: *.* 04.02.02, 10:13
          Zgłaszam swój zamiar przybycia na spotkanie emam.....tym bardziej, że jestem domową emamą jeszcze tylko przez tydzień.....:-( Dorsi mama Bianki - emama i studentka
        • Gość: AsikN Re: Warszawskie "domowe" eMamy - NASTEPNE SPOTKANIE IP: *.* 05.02.02, 00:04
          Hejka, niestety w czwatrek 7,02 nie mogę. Podam Ci swój nr telefonu i możemy się zdzwonić 0604 750 003.PozdrawiamAsikN
          • Gość: Ola_J Re: Warszawskie "domowe" eMamy - a czy ktos mieszka na żoliborzu IP: *.* 14.02.02, 12:23
            Czy są jakies emamy spacerujące w okolicach Pl. Wilsona . Ola
            • Gość: Ola_J Re: Warszawskie "domowe" eMamy - a czy ktos mieszka na żoliborzu IP: *.* 14.02.02, 12:40
              No tak , w ferworze walki nie napisałam , że mam 30 lat i mój Adas ma prawie 5 ms-cy. Ola
          • Gość: nutka Re: Warszawskie "domowe" eMamy - MAMY ZE STEGIEN IP: *.* 14.02.02, 13:06
            Cześć Dziewczyny!Od niedawna odwiedzam eDziecko. Wszystkie posty nt "Warszawskie "domowe" eMamy" przeczytałam jednym tchem. Trochę żałuję, że nie mogłam przyjść na spotkanie. Każde wyjście z dwójką dzieci to już wyprawa. A może są mamy, które mieszkają na Stegnach i spotkanie w ramach codziennego spacerku byłoby łatwiejsze? Odpiszcie.Pozdrawiam Beata - mama dwu- i siedmiolatki
    • Gość: 21081970 Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 17.02.02, 20:29
      Nie mogłam być na spacerku w ostatni czwartek :cry: wygrały ubrania ciążowe, które kupiłam i od tej pory same zobaczycie jaka będę chodzić śliczna i wystrojona. Moja Marysia natychmiast zabrała się do przymierzania :)Mam nadzieję, że było miło jak zwykle. Przez te spacerki Mysia na każde dziecko powyżej roku woła Zuzia...Pozdrawiam wszystkie warszawskie domowe e-mamyDo zobaczenia w czwartek, Gośka
    • Gość: agarad Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 18.02.02, 09:26
      Dziewczyny czy te czwartki są już stałym dniem spotkań???21 lutego też będziecie?
    • Gość: Patyk Re: Warszawskie "domowe" eMamy - spotkanie 21.02.02!!! IP: *.* 18.02.02, 09:44
      Hej :)Spotykamy sie w kolejny czwartek (21 lutego) ok.12.00 pod pomnikiem Chopina.Mam nadzieje, ze przyjdziecie!!! Odpowiedzcie jednak czy ktos bedzie???Odpowiadajac Agarad - spotkania czwartowe w Łazienkach wpisaly juz sie niejako na stale (mam nadzieje :D) w kalendarz eMam warszawskich.Do zobaczenia eMamom, ktore juz spotykaja sie - jak i czekamy na kolejne eMamy :)Patyki dwa :hello:
      • Gość: agarad Re: Warszawskie "domowe" eMamy - spotkanie 21.02.02!!! IP: *.* 18.02.02, 11:12
        SUPER :hap: mam nadzieję że tym razem wreszcie jakoś uda nam się dotrzeć.
      • Gość: nutka Re: Warszawskie "domowe" eMamy - spotkanie 21.02.02!!! IP: *.* 18.02.02, 12:24
        Witajcie,My na pewno przyjedziemy! Czy będą tam trochę starsze (ok. 2 latek) dzidzie? Odpowiedź na pewno interesuje moją Julkę.Pozdrawiamy wszystkie mamy i tatusiów też.
      • Gość: Marta2 Re: Warszawskie "domowe" eMamy - spotkanie 21.02.02!!! IP: *.* 19.02.02, 19:24
        Tym razem będziemy,dziewczyny już się cieszą!!!!!!!Zuzia pozdrawia Marysię.Do zobaczenia
      • Gość: mwegner Re: Warszawskie "domowe" eMamy - spotkanie 21.02.02!!! IP: *.* 21.02.02, 12:41
        buu dziś jest 21 i godzina 12,36.No to nie uda mi się z Wami spotkać. Ale bedę czekać na następne spotkanie.Magda z Karoliną I Grzesiemniedługo juz będę mieszkać w Warszawie
        • Gość: mwegner Przedszkole na Mokotowie - okolice Metra Wilanowska IP: *.* 21.02.02, 12:43
          Witajcie!Niedługo przeprowadzam się do Warszawy na Domaniewską.Od września chcę wysłać Karolinę do przedszkola (w maju kończy 4 lata).I tu pytanie które przedszkola polecacie w tej okolicy?Magda
    • Gość: NAB Re: Warszawskie "domowe" eMamy - poszukiwane IP: *.* 18.02.02, 13:16
      My też się wybieramy.Sylwia z Madzią (2 latka)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka