Dodaj do ulubionych

14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!!

IP: *.* 17.07.02, 08:09
hej :hello:Pozwalam sobie wywalić nowego posta, bo tamten się zrobił długaśny i przynudnawy, a poza tym obwieścić chciałam ustaloną datę (mam nadzieję, że ostatecznie)Jak eldad wróci z urlopu a data się nie zmieni, wysmarujemy ją na głównej stronie...pozdrawiam kaya
Obserwuj wątek
    • Gość: Angelika2 Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 17.07.02, 10:26
      Jeśli o mnie chodzi 14-15 września jest ok.pozdrawiamAngelika
    • Gość: joannaz Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 17.07.02, 11:32
      Kaya- to bardzo rozsądna data- nie będzie wtedy jeszcze za chłodno by większość czasu spędzać na powietrzu lub jak chyba mówicie w Krakowie na polu ;)Ucałowania Joanna z Zosią - może da się namówić i mężą
    • Gość: Gooh Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 18.07.02, 16:13
      no widzę, ze na nic moje starania o przesunięcie terminu...więc zaczynam główkowac, co tu zrobić, aby byc wtedy z Wami ! :-)buziakiGooh:hello:
    • Gość: AM Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 18.07.02, 20:40
      Mi jak najbardziej pasuje. To bylby moj pierwszy zlot. Chcialabym Was zobaczyc :)Tyko powiedzcie mi dlaczego az 2 dni?Bedzie jakis program?amo
    • Gość: ikasia Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 18.07.02, 20:55
      Termin jest ok. !!!
      • Gość: Miśk@ Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 20.07.02, 21:36
        Pasuje :)Już nie mogę się doczekać :)nardzewna Miśka ;)
        • Gość: ikasia Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 20.07.02, 23:26
          Może raczej nierdzewna :lol: :lol: :lol:Miśka, kochana jesteś !!!!!!!Tobie oddana Kacha :hello:
    • Gość: Bobinka Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 21.07.02, 08:46
      Beeeeeee,Tak bym chciała zajrzeć do was, a mam termin na 14 września :-(Może jednak się jakoś uda?PozdrawiamBobinka
    • Gość: lidka Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 21.07.02, 13:42
      Super, spotkamy się!!! :bounce:Mama, tata i Groszek będą w stolicy...Czekajcie na nasLidka
    • Gość: Rokitka ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 21.07.02, 15:14
      Hej,Mam gorącą prośbę do każdego kto wybiera się na zlot - poświęcie chwilkę i odpowiedzcie na poniższe pytania (może być na forum albo na priv). Mam nadzieję, że dzięki temu zlot będzie bardziej odpowiadał Waszym oczekiwaniom :-)1.1. Imię, nazwisko + nick używany na forum1.2. Ile osób będzie na zlocie (w tym ile dzieci, w jakim wieku)1.3. Jaka formuła zlotu najbardziej Ci odpowiada - czy wolisz żeby było to całodzienne, ogólne, zorganizowane spotkanie (ewentualnie z jakimś grillem, albo zarezerwowanym obiadem) czy nastawiasz się raczej na spotkania w małych grupach.1.4. Jaką (orientacyjnie) kwotę możesz przeznaczyć na to spotkanie (w jakiej cenie mam szukać obiadu, albo sali do zabaw dla dzieci gdyby padało etc)Do osób spoza Warszawy:2.1. Czy potrzebujesz noclegu (dla ilu osób)?2.2. Czy przyjedziesz samochodem czy pociągiem? Czy ewentualnie trzeba Was odebrać z dworca, albo pomóc w jakiś inny sposób?Do Warszawiaków:3.1. Czy możesz zaoferować komuś nocleg (ilu osobom)?3.2. Gdyby była potrzeba przemieszczenia się z miejsca na miejsce czy masz ewentualnie wolne miejsce w samochodzie?3.3. Propozycje miejsca spotkania (na słońce i deszcz)Oczywiście każda pomoc w organizacji jest baaaaaardzo mile widziana i oczekiwana :-) Ja mam nadzieję, że nie okaże się, że muszę spędzić ten weekend w pracy :-(:bounce: Pozdrawiam cieplutko,Ania z Emilką (9.5 miesiąca)
      • Gość: iwo1 Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 21.07.02, 16:10
        Rokitka my oczywiście będziemy My czyli Iwona /iwo1/Marcinek i Jasio 3 letniPonieważ będziemy jechać rano samochodem odpowiadałby nam jakiś całodzienny program właśnie z grillem lub obiadem ,nocleg mamy już prawie zarezerwowany a jeśli coś sie w tej kwestii zmieni będziemy prosić o pomoc odpowiednio wcześniej prosilibysmy tylko o info gdziezlot będzie ijakąś mapkę dojazdu od strony Bielska
      • Gość: magusia Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 21.07.02, 16:34
        Czynię usilne starania aby spotkać emamy w Warszawie. Jeśli to możliwe proszę o podanie namiaru na noclegi i ew. mapkę dojazdu (od Katowic) z zaznaczonym punktem "zbornym". Jeśli mogę sugerować formę spotkania to na początku imprezy organizacja jest przydatna, a w trakcie trwania małe grupy potworzą się same. Gosia( nic-magusia) z mężem Wojtkiem i 9-cio miesięcznym Rafałem
      • Gość: fran Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 21.07.02, 20:16
        katarzyna kluzek (nick :fran)ja plus moj roczny synek, franiojestem z warszawy, spotkanie w duzej grupie zorganizowane moze byc, bo i tak po jakims czasie sie grupki potworzą orientacyjnie nie wiem jaka kwota moze byc przeznaczona ale raczej nie za wielka, maksymalnie do 100 złotychco do miejsc to przychodzi mi do głowy park w powsinie albo tężnie w konstancinie.pola mokotowskei są ok, ale zawsze tam tłoczno, pod lomiankami za to jest fajny plac zabaw, ale to wszystko na otwartym terenie, nie bardzo mam pomysl na deszczprzemieszczam sie samochodem i moge przyjąć 2 osoby (mama plus dziecko)pozdrawiamfran
      • Gość: iberia Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 22.07.02, 10:19
        czesc,my czyli mama Iza i synek Kubeczek zgłaszamy swój udział :-).nocleg już mamysmile u Emilki,dojazd pociągiem chyba,że ktoś będzie jechał z Krakowa albo przez Kraków i móglby nasza dwojke zabrac.Jak dla mnie to 100 zlotych nie moze przezkroczyc i mam nadzieje,ze zmiesci sie w tym cena przezjazdusmile<ehh finanse>.spotkanie ogólne to na pewno poczatek a pozniej tak jak juz pisaly dziewczyny,na pewno beda grupy i podgrupysmile ale poczatek wspolny jak najbardziej zebysmy mogli sie poznacsmile.ach no i zapomnialam napisac ,ze kubek bedzie mial wtedy juz 10 mcysmilenawet wlasnie co skonczone,hihi.pozdrawiamy i czekamy na dalszy rozwoj sytuacjismileiza i Kubeczekp.s.a namarginesie ode mnie to ja bardzo chetnie zobaczylabym cos z wawki poza parkiem ale to moze juz w niedzielesmile.
      • Gość: AAneta Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 22.07.02, 12:38
        Aneta (AAneta) + Jarek (JarekJ) + Maksymilian obecnie 4 m-ceTransport własny, nocleg niepotrzebny.Preferujemy zorganizowane spotkanie z np. grilem.Kwota jaką możemy wydać to ok. 200 zł.Jeżeli chodzi o przewiezienie kogoś do innego miejsca to mamy 126p, ale można przecież zrobić kilka kursów.:crazy:Pozdrawiam - Aneta
      • Gość: plepla Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 22.07.02, 13:19
        Ochotę na spotkanie w stolicy w dowolny wrześniowy weekend zgłasza:Plepla + mąż (oboje 33 lat, ale młodsi duchem) + dwója dzieciaczków (7 lat chłopiec i 19,5 miesięczna dziewczynkajesteśmy z Gdańska więc fajnie gdyby ktoś nas przenocował lub wskazał namiary na niedrogi noclegprzyjedziemy chyba pociągiem (bo to wygodniej) lub samochodem (jeśli chciałby nas przenocować ktoś pod Warszawą lub zdala od Dworca PKP itp)optujemy za zorganizowaną imprezką z jedzonkiem, i myślę że możemy na to przeznaczyć jakieś 200 zł (nie licząc przejazdu).Pozdrawiam Plepla
      • Gość: Miśk@ Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 22.07.02, 21:25
        Ja tyż będę :)Miśk@-Monika + Eryk(mąż),Ola-4,5roku,Jaś-13 miechów(będzie miał)Zabrałam do siebie iKasięW razie czego dysponuję taksówką,będzie pełna,ale mozna obracać jakby co ;)Kwota do 100zł (przy Skaryszewskim podobno jest BARDZO droba knajpa)Co do grupek to same sie pewnie po jakimś czasie zrobią ;)
      • Gość: Rokitka Re: ZLOT - Mała uwaga IP: *.* 22.07.02, 21:56
        Dziewczyny!Dzięki za odzew i poproszę o więcej :hot:Co do dzielenia się na grupy, to spytałam o to z jednego powodu - ponieważ część z nas przyjedzie "z Polski", to myślę, że taki zlot powinien wyglądać troszkę inaczej niż spotkanie w parku dziewczyn, które na codzień mieszkają koło siebie. Dlatego zastanawiam się, czy może nie zaprosić jakiegoś gościa (gdybyśmy zdecydowały się na przebywanie cały czas w grupie). A że grupki potworzą się w naturalny sposób to oczywiste :-) Zastanawiałam się tylko czy samo spotkanie "ogólne" ma służyć tylko utworzeniu grupek, a potem każdy idzie w swoją stronę, czy raczej planować 6 - 7 godzin razem :-)Pozdrawiam cieplutko,Ania z Emilką (9.5 miesiąca)
      • Gość: Malandzia Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 23.07.02, 11:25
        Hej zgłaszam swój udział :Ania Zając( Malandzia)+ mąż Marek+ syn Marcin+ córcia Martynachętnie przystaje za zorganizowanym spotkaniem najchętniej z grillemsuma do wydania ok.150plnPozdrawiam i czekam niecierpliwie na rozwój zdarzeńMalandzia
      • Gość: ljaworo Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 23.07.02, 11:42
        Cześć,ja postaram się krótko i zwięźle:Ad. 1.2; 1.2Na zlocie będę ja - Lidka (Ludek) oraz Diana (Myszor) we wrześniu już 19 miesięcy oraz być może moja 2 połowa - Adam.Ad. 1.3Skłaniam się ku jakiemuś zorganizowanemu spotkaniu z grillem ew. obiadem. Podgrupy i tak się potworzą.Ad. 1.4ok. 50 zł/os.Ad. 3.1Mam do dyspozycji kanapę 3 osobową, łóżeczko dla malucha, materac 1 osobowy (materac mogę również komuś pożyczyć). Ps.Mieszkają z nami 2 psy i 2 koty.Ad. 3.2Dysponuję 2 miejscami w samochodziePozdrawiam,Ludek
      • Gość: Słoneczko Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 23.07.02, 16:49
        Zglaszam sie i ja:Madzia (Sloneczko), Karineczka (obecnie prawie 8 miesiecy), kwota do 100 zl, odpowiada mi kazda forma zlotu :-)
      • Gość: Gosia1 Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 24.07.02, 09:55
        Hej moje kochane! No to my - Gacusie też zgłaszamy naszą obecność, jako prawie pewną (piszę prawie, bo boję się mówić coś na pewno). I teraz punkty: 1.1. Małgorzata Gacek - vel Gosia11.2. Będę ja, mój mąż czyli MazG1 :lol: :lol: i nasze dzieci: Ania lat 14 i Krzyś lat 7 (o Boże, już....)1.3. Wolałabym, aby było to spotkanie na tyle zorganizowane, abym nie musiała martwić się co i gdzie zjeść. Chciałabym, aby warszawskie emamy wyszukały nam dobre i tanie jedzonko. Gdyby zorganizowały grilla - wcale bym nie protestowała, wcale a wcale......mniam1.4. Możemy przeznaczyć po 50 zł na osobę. W niedzielę chciałabym pokazać dzieciom (o zgrozo!!!) Pałac Kultury......No cóż, Ich życzenia są dla mnie rozkazem. :lol:2.1. Jesteśmy spoza Warszawy, na razie nocleg mamy u Gooh. Tylko, że jak Magdzie nie uda się wymigać z wyjazdu wtedy będziemy prosić o pomoc Anuk, która też zaoferowała swoją pomoc. :-)2.2. Przyjedziemy samochodem. Ale potrzebna będzie mapka z planem co, gdzie i jak dojechać. No i moja propozycja. A może by tak zaprosić naczelną i dziennikarzy z "Dziecka"? Tak po prostu, na spotkanie, bez specjalnych organizacji. Fajnie by było poznać się osobiście. Co Wy na to?Pozdrawiam Gosia
      • Gość: AM Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 24.07.02, 22:02
        Ja z ogromna radoscia poznalabym was wszystkich i marze o tym, zeby przyjechac z moimi mezczyznami. Mlodszynie wnosi sprzeciwu, ale ten starszy troche marudzi... niestety, chyba, ze na zlocie znajdzie sie ktos kto pogada z nim o motocyklach...Zglaszma nasz udzial w kazdym razie:- Agata - amo, Piotr (30 i 32 lata, ale mlodzi cialem i duchem)i Kubus Motek (ur. listopad 2001)- chetnie pogapie sie na cala edzieckowska grupe i ewentualnie dopiero pozniej jakies mniejsze grupki,- na jedzonko reflektujemy w kazdej postaci, byle cos cieplego- kwota - moze ok 100 zl.- jesli ktos zechce nas przygarnac na noc to nie bedziemy sie opierac (moze ktos kto lubi motocykle?)Pozdrawiamamo
        • Gość: alekiczarek Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 25.07.02, 21:08
          To może i mój mąż da się namówić? (też lubi motory ale ja się nie chcę zgodzić na kupno ścigacza - bo o takim marzy). Jeśli masz ochotę pospać na materacu (dla małego mogę rozstawić kojec) - to mam trochę wolnego miejsca i zapraszam.W każdym razie zgłaszam swój udział tzn. Ania (alekiczarek) lat 25, moje dwa małe chłopy (Alek - 4 lata i Czarek - wtedy 14 m-cy) oraz możliwe ze mój mąż Maciek lat 29.Wolę formę przynajmniej na początku trochę zorganizowaną, zanim się towarzystwo rozrusza. Obiadek lub grill jak najbardziej tak. Chciałabym się zamknąć w kwocie 50PLN/os.Co do miejsca spotkania to mam nadzieję, że do tego czasu znów będę mobilna i się dostosuję (chwilowo samochód rozbity).Niecierpliwie oczekuję na spotkanie Was pozdrawiam Ania
      • Gość: Mira Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 25.07.02, 09:00
        Pędem przybędę: Anka - nick Mira, wraz z synem Olkiem 8 miesięcy. Forma zorganizowana bardzo nam odpowiada, może być grill, moze też być obiadek. Kwota do wydania 100-150 PLN. Przyjedziemy samochodem.Pozdrawiam, już nie mogę się doczekać :hello: Mira mama Olka - Podróżnika.
      • Gość: ikasia Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 26.07.02, 11:30
        No to teraz my. Kaśka, mąż Piotr i Kamila.Przyjedziemy własnym autem i w sumie będziemy dysponowali dwoma wolnymi miejscami, piszę w razie czego, gdyby ktoś był w potrzebie :)Suma , jaką możemy przeznaczyć to ok. 50 zł od osoby, jeśli okaże się, że trzeba wydać więcej - nie ma sprawy.Forma zlotu-jaka by nie była, będzie nam odpowiadać. Na początku chyba powinniśmy wszyscy zebrać się w kupie, co by się poznać i zobaczyć kto jest kto :) Później na sto procent potworzą się małe grupki i to będzie chyba całkiem naturalne.Jakiś posiłek na miejscu mile widziany. Nie musi to być zaraz kuchnia meksykańska czy cóś w ten deseń :) Jakiś grillub zwykły obiadek " domowy " też byndzie ok ! Nocleg... Zapewniła nam go cudowna, kochana i przesuperowa Miśka ! I chyba już ją nawet kocham :love: hihihi !A o tym, jak bardzo się cieszę z powodu tego wyjazdu chyba nie muszę pisać :bounce: Dodam tylko,że do pokonania mamy jakieś.... 600 kilometrów.... No to pa :hello: ikasia
        • Gość: Gosia1 Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 26.07.02, 12:08
          Ej, no co jest!!! Chyba będę zazdrosna....nie! Ja JUŻ jestem!!!!!! :crazy:Tak się cieszę, że będziecie!!!!Całuski Gosia
      • Gość: sigma Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 26.07.02, 21:16
        Również będziemy na "wzlocie",Ja Kasia, Mój mąż Mariusz i nasza córeczka Julka, która jest rocznym blond urwiskiem.Jesteśmy z Warszawy.Możemy przeznaczyć ok 200zł.Jesli chodzi o miejsce do konsumcji to może takie z jakimś menu dla małych dzieci, ostatnio Julki nie da się przekupić mlekiem.Możemy kogoś przewieżć, tzn,rodzinę 2+1.(z miejsca A do miejsca B w WarszawiewinkPOzdrawiamy całą ekipę!
      • Gość: eKachna Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 28.07.02, 19:58
        Na zlocie będę na pewno (chyba żeby nas nie daj Bóg jakieś choróbsko dopadło - wtedy będę płakać w poduszkę). Ja czyli Kasia + mąż Wojtek + Michalinka (13 miesięcy we wrześniu).Jestem za ogólnym zlotem, chcę was wszystkich poznać, dobrze by było, gdybyśmy nie wydali więcej niż 100 złotych (kryzys).Mieszkamy w Piasecznie koło Warszawy, mamy samochód, możemy przenocować nawet całkiem dużą rodzinkę. Będzie mi bardzo miło gościć kogoś. W zasadzie dysponujemy dwoma samochodami, ale nie mamy dodatkowych fotelików dla dzieci, możemy ewentualnie pożyczyć siedziska dla większych dzieci. Oprócz tych koncepcji, które już się pojawiły, nie mam pomysłu na miejsce spotkania.
        • Gość: Gabii Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 08.08.02, 21:12
          GABI sie melduje!!!No wiec ja postaram się być. Mam dylemat typu- sama czy wszyscy 4? Jesli przyjedziemy we 4 to tylko na 1 dzien i nie moge wydac więcej niz 100- 150zl. Jest jeszcze mozliwosc ze przyjade sama na 2 dni (jesli mnie ktos przenocuje) albo mąz pojedzie wieczorem a ja zostane (jesli mnie ktos przenocuje), a moze zostaniemy wszyscy?????( jesli NAS ktos przenocuje hihihihi) :) . Mamy samochód ale zupelnie nie znamy Warszawy- trzeba by nam pomoc dojechac na miejsce. AAAA dzieci maja 7 lat i 8 mies (we wrzesniu 9) my 23 i 25lat :)Pozdrawiam- niezdecydowana Gabi ps. nie wiem jak, z kim, na ile?- ale bede
      • Gość: OldMamut Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 30.07.02, 18:42
        1.1. OldMamut ( 32 ) z Gochą ( młodziutka ) i Szymkiem ( 10m-cy )1.2. 3 sztuki - 1 dziecko 10m-cy1.3. Otwarcie zlotu w formie ogólnej - 2-3 godziny. potem można się integrować :-)) Grunt to zaopiekować się wszytkimi przyjezdnymi :-))1.4. ok 100zł na osobęDo Warszawiaków:3.1. już mamy komplet ( Gemma :-)))3.2. miejsce w samochodzie - 1,5-2 w zalezności od rozmiarów
      • Gość: Agata Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 31.07.02, 13:04
        Zgłaszam się więc.1.1. Agata - nick agata (pomysłowy, nie?)1.2. osób 4 (Agata - 36 lat, mąż Paweł - 38 lat i dzieciaki: Szymek 2,4 i Jagódka 6 miesięcy we wrześniu)1.3 Formuła, hmmm... Najlepiej byłoby tak, jak piszą dziewczyny w większości, na początek jakaś organizacja by się przydała. Potem i tak się połączymy w grupki. Widzę problem z tym jedzeniem. Grill byłby najlepszy, ale nie bardzo sobie wyobrażam, skąd miałyby być "urządzenia" i coś na ruszt. Czy komitet się tym zajmie, czy warszawskie emamy mają przynieść, co tam kto ma. Macie pomysł? Dużo mniej zachodu (za to więcej kasy) pochłonie knajpa. Ale w knajpie może trochę sztywno.1.4 Kasa? Około 50-60 zł x 3 osoby. Mała zadowoli się słoiczkiem i mleczkiem3.1. Niestety nie mogę zaproponować noclegu3.2. Miejsce w samochodzie zostaje jedno, więc nie wiem, czy ktoś się zdecyduje jechać samemu, a dziecko podrzucić komuś, ale jakby co, to służę3.3. Miejsce - fajnie brzmi Park Młociński, dobry jest Powsin, ale daleko i słaby dojazd (no, chyba że wszyscy będą mieli zorganizowany dojazd samochodem), ostatecznie Pola MokotowskiePozdrawiamagataco do gości, to mam nadzieję, że Marcin-webmaster jak zwykle nas zaszczyci swoją obecnością, a poza nim miłoby było spotkać się z redakcją Dziecka
      • Gość: lidka Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 02.08.02, 18:36
        Przyjedziemy na pewno jeśli coś nas nie trafi... cała nasza trójeczkaLidka(26 lat)- nick lidka, Paweł(28 lat) i nasz synuś Groszek(2 latka).Na początek wolelibysmy coś zorganizowanego, bo ja bardzo nieśmiała jestem i chyba dla ośmielenia setkę w podróży sobie strzelę :lol:Grill jak najbardziej, a może jakiś obiadek? W sumie to bez różnicy. Kwota do wydania, to jakieś 70 zł/ na osobę.Przyjedziemy samochodem, a nocleg zaproponowała nam Barba za co słodkie i serdeczne buziaki Pozdrówki z WielkopolskiLidka & Groszek
      • Gość: Piter Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 06.08.02, 11:03
        > 1.1. = Kubuś, Agniesiaa i Piter;> 1.2. = 2 + 1 (2,5 miesiąca);> 1.3. = grill brzmi sympatycznie;> 1.4. = tyle ile będzie trzeba ;)> > Do Warszawiaków:> 3.1. = niestety nie :(> 3.2. = niestety nie :(> 3.3. = W postach przewijał się Powsin - podpisuję się pod tem.Pozdrawiamy Piter wraz z przyległościami
      • Gość: mada_w Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 08.08.02, 13:30
        Dopisuje się i ja1. Magda - mada_w2. 3 osoby - Mikołajek 2,5roku, mąż Andrzej i ja Magda3. Myślę, że zorganizowany początek to pomysł ok, spotkanie z Redakcją super, jedzenie - lepszy chyba grill na powietrzu niż knajpaPonieważ mieszkamy w Warszawie to oferujemy miejsce w samochodzie dla dwóch osób, noclegu niestety nie możemy zaoferować.Chętnie odbierzemy kogoś z dworca i podwieziemy na miejsce zlotu.Miejsce - Park Młociński, Powsin podobają mi się. Park, o którym pisałyście to chyba Park Ujazdowski. Jak udałoby się wynegocjować tylko dla nas to pomysł fajny, szczególnie ze względu na lokalizację i atrakcje dla dzieciaczków. Jak nie uda się go zamknąć to chyba kiepsko, bo tam co weekend są takie tłumy, że nie wiem czy łatwo byłoby nam tam się porozumiewać, zorganizować. A no i wtedy odpada grill, tylko musimy znaleźć jakąś knajpę, która nas zmieści.I jeszcze raz oferuję swoją pomoc, mam nadzieję że się przydam.Magda mama Mikołajka
        • Gość: joannaz Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 08.08.02, 13:52
          Hej- jeśli chodzi ci o mój post to miałam na myśli Plac zabaw w Łazienkach (wejście od Gagarina). Joanna
          • Gość: mada_w Re: ZLOT - ANKIETA :-) IP: *.* 08.08.02, 13:56
            Ok, sorry nieporozumienie. A tego, o którym Ty piszesz nie kojarzę, ale warto wiedziec że jest tam taki.Dzięki i pozdrawiam,Magda mama Mikołajka
    • Gość: AnnLu Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 25.07.02, 08:10
      Cieszę się że już jest ustalona data, więc zgłaszam swój udział. Ja czyli Lyszka lat 26, mój ukochany bąbelek czyli Patyczak 10 mies., no i głowa naszej rodzinki tata Michał lat 28.Podobają mi się wszystkie wersje czyli te z grillem i bez.My jemy baaaardzo dużo więc preferujemy kuchnię tanio, smacznie i dużo.Tylko nie wiem (nie doczytałam gdzie ma to być spotkanie)?Mam nadzieję że nie będę musiała iść do pracy, tzn.powinnam iść ale mam nadzieję że się wykręcę.Pozdrawiam i czekam na spotkanie.Lutki
    • Gość: iberia Mam pytanie IP: *.* 28.07.02, 20:55
      a raczej prosbe.chcialabym poprosic ktoras z warszawskich emamm o wypozyczenie mi wozka na te dwa dni,bo ja niestety jadac pociagiem nie bede w stanie zabrac naszegosad.moze akurat ktoras z was ma jakis luzny i Kubeczek moglby z niego skorzystac w ten zlotowy weekend?bede bardzo wdziecznaiza
      • Gość: Rokitka Re: Mam pytanie IP: *.* 28.07.02, 21:12
        Izulku,Ja mam dwa wózki, więc Kubuś może spokojnie z jednego korzystać :)Pozdrawiam,Ania z Emilką
        • Gość: iberia Re: Mam pytanie IP: *.* 28.07.02, 22:59
          dziekujemy bardzosmile.zatem my jestesmy spakowani tylko teraz czekamy na pociag ale chyba sie spaznia troszke :-)))))pozdrawiamy iza i Kubełek :-)
          • Gość: xaniax gdzie jest ten Zlot IP: *.* 02.08.02, 21:42
            przeglądam posty i nie mogę się doczytać gdzie jest zlot i jak jest zorganizowany? czy ktoś może mnie uświadomić ProszęAnia
            • Gość: Rokitka Re: gdzie jest ten Zlot IP: *.* 02.08.02, 22:38
              Ponieważ kiedyś zaoferowałam się z pomocą w organizacji to czuję się w obowiązku zadbać o logistyczną część spotkania ;-) Z tego co widzę większości odpowiadałoby ogólne spotkanko z grilem - jeśli w niedzielę dopisze pogoda, a mąż nie zaśpi to chcę go wyciągnąć do Powsina i parku młocińskiego, żeby zobaczyć czy są tam warunki na takie spotkanie. Z tego co widzę, to większość osób ma samochody (hm... z ankiet wynika, że prawie wszyscy :love:), więc z dojazdem nie powinno być problemów. Zresztą sprawdzę jak tam działa komunikacja i ewentualnie spróbuję "prozdzielać" niezmotoryzowanych do tych eRodziców, którzy zadeklarowali wolne miejsca w samochodach :-)Szukam tylko kogoś, kto zajmie się merytortyczną stroną spotkania, bo o tym nie mam pojęcia :-( No i wszelkich pomocników :-) Bo sama nie dam rady... Mimo najszerszych chęciPozdrawiam,Ania z Emilką (10 miesięcy)
              • Gość: xaniax a jak nie będzie pogody to co? IP: *.* 03.08.02, 21:56
                Co zrobimy jak nie bedzie pogody?macie jakieś pomysły?Mam dwójkę maluchów więc czasu wolnego nie mam wiele ale jak bym tylko mogła to pomogę
                • Gość: Rokitka Re: a jak nie będzie pogody to co? IP: *.* 06.08.02, 11:35
                  Hej,W wypadku braku pogody najlepszym rozwiązaniem wydaje mi się w sali zabaw dla dzieci (np. w Sadyba Best Mall) - Rodzice mogą tam sobie spokojnie usiąść i pogadać, a dzieci mają sporo terenu do brykania :-)Niestety nie dotarliśmy w niedzielę do Powsina - wczoraj i dziś jestem (łam) uziemiona w pracy, ale jutro robię drugie podejście (mam nadzieję, że skuteczne :-) ) Przepraszam też, że nie poodpisywałam jeszcze na listy, które dostałam na priv, ale ciągle zapominam przesłać je sobie na służbową skrzynkę...Co do "organizacji merytorycznej" to sądzę, że skoro ma to być Zlot to powinniśmy zrobić chociaż zarys jakiegoś programu (może spotkanie z jakimś gościem - padła tu propozycja zaproszenia Redakcji Dziecka - jestem jak najbardziej za :-) Myślę, że trzeba tez zadbać o jakieś rozrywki dla dzieci - szczególnie, że będą tam nie tylko niemowlęta). Niestety, przyznam, że nigdy nie byłam na takiej typowo "dzieciowej" imprezie i nie wiem jak się do tego zabrać. Kiedyś organizowałam rajdy harcerskie, więc mam spore pojęcie co trzeba zrobić, żeby technicznie wszytstko grało, ale jak zająć kilkanaście mam, tatusiów i ich pociech żeby nikt się nie nudził? Nie mam pojęcia :-(Pozdrawiam,Ania z Emilką (10 miesięcy)
                  • Gość: joannaz Re: a jak nie będzie pogody to co? IP: *.* 07.08.02, 09:34
                    tak sobie myśle o zlocie i mam takiego pomysła. W Łazienkach jest nowootwarty plac zabaw dla dzieci. Jest tam pełno fantastycznych urządzeń. Teren jest duży (starczy dla maluchów, niemowlaków, wózków i rodziców), ale ogrodzony, dookoło dużo zieleni, wstęp wolny. Zresztą wszyscy wiedza jak wyglądają Łazienki. Dojazd niemal z każdej części Warszawy dobry. Może by spróbować porozmawiać z Dyrekcja Łazienek i na dzień zlotu zarezerwować plac zabaw tzw. impreza zamknięta. Jeśli się nie uda to trudno.Tam i tak przychodzą tylko rodzice z dziećmi. MOże w rozmowach pomogłaby redakcja Dziecka- zawsze to lepiej jak z "władzą" rozmiawiają przedstawiciele jakiegoś konkretnego podmiotu. Może nawet dyrekcja zgodziłaby sie na postawienie takiego namiotu (jak na imprezach plenerowych) gdzie można schować się np. przed krótkim deszczykiem, albo słońcem. Może Pampers mógły załatwić taki namiot, mogliby wtedy reklamować swoje produkty (widziałam kiedyś takie stoisko w parku w Toruniu), a my mielibyśmy kawałek dachu nad głową ;)PozdrawiamJoanna
                    • Gość: Miśk@ Re: do joannyz IP: *.* 07.08.02, 20:35
                      Asiu,gdzie jest konkretnie ten plac zabaw? Byliśmy ostatnio w Łazienkach i nie mogłam go znaleźć :( Od której strony trzeba wchodzić żeby się na niego natknąć ?
    • Gość: lionka Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 08.08.02, 13:15
      No to i my jesteśmy gotowi na spotkanko!!!! My to ja - Kaśka (lionka) lat 25, mąż Marcin 26 lat i Natalka 16 miesięcy.Na miejsce spotkania proponuje Park skaryszewski, a kwota do wydania to 50 zł od osoby.Pozdrawiam Lionka
      • Gość: feratu Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 09.08.02, 09:39
        Ja również chciałabym się zapowiedzieć.. :-)Weronika (Feratu), lat 22. Prawdopodobnie przyjadę sama. Mój ukochany mężuś nie piszę się na takie spotkania, a szkoda. Z tego co widzę będę jako jedyna bez bobaska i mężusia buuu.. Mam nadzieję, że znajdzie się wśród Was miejsce i dla mnie.. :-) Buźka, Feratu :-)Ps. Kwota do wydania, to 100 złotych. Większą ilość wydanych pieniędzy musiałabym pewnie ciężko odpracować w kamieniołomach hehehe. Ps. Co do tego gdzie, to przyznaję bez bicia, że nie znam zbyt dobrze Warszawy, choć niedługo mam w niej zamieszkać. Będę miała też problem z noclegiem :-( Może ktoś znajdzie dla mnie miejsce, może być nawet na podłodze :-)
        • Gość: asia_t Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 09.08.02, 10:01
          Feratu, jesli nie straszne Ci bliznieta - zapraszamy do nas!!! lozek mamy dwa na zbyciu, nawet wlasny pokoj. :-))) Masz ochote? Zapraszam serdecznie! a w samochodzie tez sie jakos pomiescimy! asiaT, ktora zaraz powiadomi tez o tym meza,czyli glowe rodziny :-)))
          • Gość: Gabii Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 09.08.02, 11:47
            Tu Gabi :)Wiec juz pewne:przyjedziemy we 4, maz wieczorem jedzie do domu- ja zostaje :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Czy znajdzie sie dla mnie nocleg???? Moze byc na podłodze, pod stolem, mam 158cm- zmieszcze sie wszędzie :)BUZIACZKI
            • Gość: Gabii Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 09.08.02, 11:49
              To jeszcze raz ja- zostaje na noc SAMA ;)
            • Gość: asia_t Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 09.08.02, 12:42
              Gabi, juz pisalam Feratu: mam miejsce dla dwoch osob!!! Zapraszam, jesli Wam nie straszne bliznieta. :-)))) staraja sie w nocy tylko troche plakac. :-)papaasiaT, ktora Was serdecznie ZAPRASZA!!!
    • Gość: Dragon JAKIEŚ KONKRETY??? IP: *.* 09.08.02, 17:35
      Witam Kochani :hello: Jak narazie milczę sobie i nie odzywam się. Ale czy jest tutaj ktoś, kto mógłby wkońcu napisać jakieś konkrety dotyczące Zlotu w Warszawie, Konkretne miejsce, ew. plan działań itp. Moim zdaniem wkradł się na forum mały bałagan, przez co info na temat Zlotu są mało czytelne.Widzę , że organizatorami jak narazie jest Kaya i Rokitka. Dlatego Dziewczyny, czy możemy pomału porządkować trochę informacje, jeżeli potrzebujecie pomocy to służę uprzejmie. Jestem z Warszawy jeśli może w czymś pomóc.Z wyrazami szacunku,Dragon ;) :jap:
      • Gość: Dragon Re: JAKIEŚ KONKRETY??? IP: *.* 09.08.02, 19:57
        :hello:Zobaczcie nowości o zlocie w nowym wątkupozdrawiam Dragon ;)
    • Gość: _Su_ Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 13.08.02, 14:09
      Melduje się _Su_ (mało kto wie że Marta lat 26 :) ), pędem przybędę jak co niektórzy ale będę sama-muszę chronić męża przed tymi wszystkimi lasencjami (kayatongue_outPPP). Jeśli chodzi o warunki to się dostosuję-największe dla mnie szczęscie to Was zobaczyć więc mogę nie jeść i tak będę happy :).do zobaczyska jak mówią ludziskaSu
    • Gość: Gabii Re: 14-15 Wrzesień ZLOT edzieckowy !!! IP: *.* 21.08.02, 13:25
      Tu Gabi- melduje sie w imieniu SYLVIbedzie na zlocie z rodzinką, czyli 2 + 2. Aha i moze jeszcze przenocowac 1 lub 2 osoby. Do zobaczenia- papa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka