Dodaj do ulubionych

BASEN - tym razem dla oczekujacych

IP: *.* 09.10.02, 17:30
Hej,Moze ktoras z was ma ochote na plywanie w basenie?To bardzo zdrowe w ciazy :)))Ja chodze na basen SGGW, ze mna jeszcze znajoma, ale czasami tak nas malo...Odezwijcie sie!!Kangurek
Obserwuj wątek
    • Gość: szaszka Re: BASEN - tym razem dla oczekujacych IP: *.* 10.10.02, 12:43
      czy to są zajęcia specjalnie dla ciężarówek?, czy tak sobie pływacie. Pytam bo mam tam daleko, ale gdyby było coś fajnego, to bardzo chętnie. Jestem w 20 tygodniu ciąży, pozdrawiam szaszka
      • Gość: grecka Re: BASEN - tym razem dla oczekujacych IP: *.* 10.10.02, 15:29
        A tak sobie pływam/pływamy. Bez instrukcji :))
    • Gość: heldom Re: BASEN - tym razem dla oczekujacych IP: *.* 10.10.02, 13:21
      Witam, Ja mieszkam niedaleko i jestem w 20 tygodniu ale mam jeszcze drugie dziecko z którym spędzam całe dnie ale jeżeli te zajęcia są w sobotę lub niedzielę lub wieczorami to też bardzo chętnie. Pozdrowienia, Dominika
      • Gość: grecka Re: BASEN - tym razem dla oczekujacych IP: *.* 10.10.02, 15:32
        Ja wykupiłam karnet 10-cio godzinny (100 PLN) z nielimitowanymi wejściami. W tygodniu basen czynny do 24.00, w piątek i sobotę do 23.00.Po prostu myślę, że jest sympatycznie, jak się kilka brzuszatych :)) dziewczyn zbierze. Ja idę np dzisiaj, ale zaraz po pracy.Może macie jakiś pomysł na przyszły tydzień? dzień i godzina? Po południu mogę się dostosować.
        • Gość: Nawojka Re: BASEN - tym razem dla oczekujacych IP: *.* 17.10.02, 19:44
          Ja jestem w 22. tygodniu i chodzę tam z moją córą. Ona ma lekcję pływania, a ja sobie pływam. Chodzę w środy na 18. Bardzo chętnie zobaczyłabym też inne ciężarówki, bo czasem czuję się trochę nieswojo, zawsze razem raźniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka