Dodaj do ulubionych

dla Mam z W-wy angielski - pomysł

11.12.06, 22:37
Witam-jako młody ojciec i lektor angielskiego spostrzegłem, że mojej żonie
(która do niedawna jeszcze była na wychowawczym) brakowało jakiegoś krótkiego
wyjścia z domu raz/dwa razy w tygodniu podczas gdy ja jako ojciec(wróciwszy
już z pracy) miałbym pieczę nad naszym synkiem. Pomyślałem, że mógłbym
zorganizować kurs angielskiego dla Mam-gdyby były zainteresowane. Jestem
prawie pewien, że można to zorganizować w takich godzinach, aby nie ucierpiały
na tym obowiązki domowe. Co na to Mamy?
Obserwuj wątek
    • sosenka8 Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 11.12.06, 22:50
      Ja mam w planach naukę ang, niestety od podstaw. Powiedz coś więcej na ten
      temat.
    • leszczynka_sz Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 12.12.06, 19:53
      super pomysł - ja się niestety bardzo cofnęłam jeśli chodzi o angielski i
      bardzo potrzebowałabym trochę pogadać, odświeżyć i wzbogacić słownictwo...
      prosimy o szczegóły!!!!
      • tisaya2 Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 13.12.06, 00:49
        Myślę, że 2 razy w tygodniu po 60 min. (np.18.30-19.30)będzie ok.
        Przypuszczam, że powinny być min. 4 zainteresowane Mamy, aby się opłacało
        wynająć salę. Sądzę, że w ciągu 2 dni uda mi się skalkulować koszty.
        Najrozsądniej byłoby ruszyć od stycznia. Na pewno będzie trzeba wziąć pod uwagę
        poziom zaawansowania chętnych Mam. Optymalnie by było, gdyby Mamusie miały
        podobny stopień zaawansowania języka, ale jak będą różne, to postaramy się
        podczas zajęć wyrównać ten poziom. Zobaczymy. Chodzi przecież o to, aby się
        troszeczkę ruszyć z domu? Podajcie preferowaną lokalizację, to będzie łatwiej
        zebrać grupę.
        • leszczynka_sz Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 13.12.06, 15:25
          jeśli o mnie chodzi, to Ursynówsmile)
          • tisaya2 Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 13.12.06, 22:11
            ok Twoja lokalizacja to Ursynów. Dzięki za info. Czekamy na informację od innych
            Mam. Do usłyszenia
            Pozdrawiam,

Lektor angielskiego
    • agusia0 Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 14.12.06, 09:02
      Bardzo chetnie wziełabym udział w takich zajeciach. Niestety u mnie nauka
      musiałaby być od podstaw. Jestem z Mokotowa, ale mogę dojechać na Ursynów.
      • tisaya2 Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 14.12.06, 13:29
        Dzięki za wpisy, jak uzbiera się jeszcze trochę więcej osób to bardzo duża
        szansa, że ruszymy. Pewnie już od stycznia 2007. Przypominam, aby podawać
        preferowane lokalizacje, gdzie taki kurs mógłby się odbywać.

Muszę uciekać,na razie,
        Lektor angielskigo
        • malgosia.w Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 15.12.06, 09:28
          Byłabym zainteresowana, poziom swój określam jako średni, kiedyś komunikatywny,
          teraz ta komunikacja taka łamana.
          Jestem z Ursynowa.
          • tisaya2 Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 15.12.06, 10:47
            Dziękuję malgosi.w za dołączenie się do pomysłu "angielskiego dla Mam" -
            czekamy na kolejne zainteresowane Mamy,

pozdrawiam przedświątecznie
            -lektor angielskiego

• biaemi Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 17.12.06, 00:29
      Tez ciagle sobie obiecuje, ze zaczne szkolic angielski. Moj poziom kiedys niby
      sredniozawansowany, ale teraz pewnie trzeba by wrocic moze nie do podstaw, ale
      jednak. Jestem z Ursynowa i by mi pasowalo. Napisz cos o sobie - kwalifikacje,
      gdzie uczysz itd. Dzieki
      • kgbx2 Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 17.12.06, 23:31
        Może i ja byłabym zainteresowana - również Ursynów - poziom podstawowy (j.
        angielski dawno nieużywany)
        • tisaya2 Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 18.12.06, 21:52
          Cześć-witam, cieszę się, ze jest nas coraz więcej-czyli pomysł angielskiego dla
          Mam nabiera coraz "realniejszego" kształtu. Patrząc realnie zaczniemy nie w
          czesniej niż w styczniu.Widzę, że dominuje Ursynów.

Biaemi zapytała, gdzie uczę, kwalifikacje itp. Już odpowiadam. Prowadzę lektorat
          angielskiego na jednej z warszawskich uczelni, posiadam kwalifikacje językowe
          CPE oraz metodyczne UW. Mam zarejestrowaną firmę, w związku z czym odprowadzam
          podatki, mogę wystawić fakturę, przygotuję certyfikat ukonczenia kursu etc.
          Jeśli chodzi o szczegóły chętnie przedstawie dokumenty do wglądu.

Pozdrawiam również Kasię, Karolasię i Michasię
          lektor angielskiego
          • moms75 Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 21.12.06, 22:27
            witam! Ja również byłabym zainteresowana. Poziom średniozaawansowany - do
            odświeżenia. Jestem z drugiej strony Wisły, Ursynów to trochę daleko(chyba, że
            bliziutko jakiejś stacji metra), ale Centrum, Muranów brzmi nieźle. Pozdrawiam.
            • tisaya2 Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 22.12.06, 12:26
              Dziękuję za wpis Moms75 i pozdrawiam. Myślę, że jeśli nadal będą zainteresowane
              Mamy tym pomysłem, to od stycznia możemy zaczynać.

Tymczasem... pozdrawiam wszystkie Mamy i ich rodziny Bożonarodzeniowo. Życzę
              dużo radości i pociechy z dzieciaczków.

Lektor angielskiego. Pawel
              • kasia_mm Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 23.12.06, 09:32
                ja tez z checia, aczkolwiek Ursynow z mojej Woli to za daleko... moze Centrum?
                z Ursynowa macie metro a i wszystkim ewentualnie latwiej dojechac....
                ja tez poziom generalnie podstawowy..
                • tisaya2 Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 27.12.06, 07:55
                  Dziękuję za wpis kasi_mm pozdrawiając Świątecznie. Czekamy na dalsze Mamy chętne
                  na ang. Wkrótce będzie trzeba zrobić jakieś spotkanie, żeby porozmawiać nt.
                  szczegółów-co i jak, kiedy, etc.

Pozdrawiam Noworocznie

Lektor angielskiego. Pawel

ps. Kolejnym zainteresowanym Mamom przypominam, aby podawac preferowaną
                  lokalizację oraz swój poziom zaawansowania języka.
                  • barbamama Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 27.12.06, 10:09
                    Ja również jestem zainteresowna, poziom podstawowy, Centrum.
                    (hej Kasiasmile )
                    • jenny755 Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 28.12.06, 13:02
                      tez jestem chętna, poziom średniozaawansowany, wcześniej było lepiej a teraz
                      długo nie używany, mieszkam na ochocie i mogę dojeżdzać do centrum.

Joanna
                      • tisaya2 Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 28.12.06, 21:43
                        Dziękuję za ostatnie wpisy Barbamamy i Jenny755 -pozdrawiam jeszcze Świątecznie.

Ważna Informacja !

Zebrało się już nas troszeczkę, dlatego myślę, że najwyższy czas, aby zrobić
                        spotkanie "na mieście" tych z Was, które chcą urealnić pomysł kursu angielskiego
                        dla Mam. Proponuję termin spotkania organizacyjnego 8 stycznia (poniedziałek),
                        godz. 18.30 w Pizza Hut przy Placu Bankowym (jest to bardzo blisko metra Ratusz).

Czy data i miejsce spotkania Wam odpowiada? Proszę o informację zwrotną
                        wszystkich zainteresowanych.

Pozdrawiam,
                        Lektor angielskiego,
                        Paweł
                        • tisaya2 SPotkanie Organizacyjne 28.12.06, 22:38
                          Dziękuję za ostatnie wpisy Barbamamy i Jenny755 -pozdrawiam jeszcze Świątecznie.

Ważna Informacja !

Zebrało się już nas troszeczkę, dlatego myślę, że najwyższy czas, aby zrobić
                          spotkanie "na mieście" tych z Was, które chcą urealnić pomysł kursu angielskiego
                          dla Mam. Proponuję termin spotkania organizacyjnego 8 stycznia (poniedziałek),
                          godz. 18.30 w Pizza Hut przy Placu Bankowym (jest to bardzo blisko metra Ratusz).

Czy data i miejsce spotkania Wam odpowiada? Proszę o informację zwrotną
                          wszystkich zainteresowanych.

Pozdrawiam,
                          Lektor angielskiego,
                          Paweł
                          • barbamama Re: SPotkanie Organizacyjne 29.12.06, 13:27
                            Dla mnie to bardzo dobry termin, postaram się róniez już mieć jakieś namiary na
                            salę, mogę zpytac w dwóch miejscach- oba w ścisłym Centrum.
                          • kasia_mm Re: SPotkanie Organizacyjne 29.12.06, 14:34
                            ja postaram sie byc, na 99% w tej chwili sie deklaruje - jednak zawsze moze
                            wystapic sytuacja ze bede miala sluzbowy wyjazd co czesto sie zdarza niestety
                            ostatnio... ale wtedy Barba mam nadzieje mnie zastapismile))
                          • moms75 Re: SPotkanie Organizacyjne 29.12.06, 19:40
                            Mi odpowiada i miejsce i czas smile Będę. Pozdrawiam.
                            • kgbx2 Re: SPotkanie Organizacyjne 29.12.06, 23:18
                              ja nie wiem - sam pomysł super i napisałam że jestem zainteresowana bo jestem
                              ale czy na pewno dam już radę go wdrożyć to jeszcze nie wiem (dziecko mam
                              bardzo małe i tylko na cycu ...) Miejsce ok - jeśli dotrę to będę a jeśli nie
                              to trudno.
                          • biaemi Re: SPotkanie Organizacyjne 31.12.06, 01:02
                            Postaram sie byc, aczkolwiek jestem uzalezniona od meza, ktory zastapi mnie
                            przy synku, a 8-go wraca do pracy po urlopie, wiec nie umiem jeszcze powiedziec
                            czy sie wyrobimy.
                            Pozdrawiam.
                            • tisaya2 SPotkanie - 8 styczen 02.01.07, 08:57
                              Witam w nowym Roku! Życzę, aby ten rok przyniósł Wam dużo radości i spełnienia
                              dobrych marzeń.

Przypominam, aby potwierdzić swoją obecność na spotkaniu organizacyjnym, które
                              jest planowane na 8 stycznia (poniedziałek),

Dużo zależy od tego spotkania, dlatego optymalnie by było, aby były na nim
                              wszystkie zainteresowane Mamy.
                              (Gdyby komuś nie pasowała data spotkania lub miejsce i godzina, to proszę
                              również o informację z wyprzedzeniem).

Pozdrawiam,
                              lektor angielskiego - Paweł
                              • kania_kania Re: SPotkanie - 8 styczen 02.01.07, 09:14
                                Tez bym chetnie dolaczyla, ale nie chcialabym "psuc" poziomu grupy. Moj
                                angielski jest uzywany i komunikatywny - jedyny problem to gramatyka, ktorej nie
                                cierpie, a ktora znac musze - z racji duzego kontaktu z zagranicznymi klientami.

Ale umknac z domu (od 5 miesiecy jestem na zwolnieniu lekarskim) byloby milo...

Kania
                                • tisaya2 Re: SPotkanie - 8 styczen 02.01.07, 13:03
                                  Jak najbardziej Zapraszam Kanię (kania_kania) na spotkanie organizacyjne 8 stycznia.
                                  Sprawę poziomu zaawansowania będziemy wtedy również dyskutowali. Przypuszczam,
                                  że w większości będzie to poziom podstawowy-omówimy to na tym spotkaniu.

Pozdrawiam,
                                  lektor angielskiego
                                  Pawel
                                  • malgosia.w Re: SPotkanie - 8 styczen 02.01.07, 13:40
                                    Napisz może jakbyś Ty to widział.
                                    Ja chętnie bym się do tych zajęć dołączyła, ale napewno nie w grupie
                                    początkującej, a chyba większość mam właśnie jest początkujaca.
                                    Czy rozważasz jedną grupę czy więcej? No bo przecież nie ma sesnu żeby osoby
                                    zaczynąjące naukę uczyły się razem z tymi którzy język znają. Ktoś na tym
                                    napewno nie skorzysta.
                                    • tisaya2 Re: SPotkanie - 8 styczen 02.01.07, 14:14
                                      odpowiadając malgosi.w:

Polecam być na spotkaniu organizacyjnym, bo właśnie takie sprawy będą tu poruszane.

Myślę, że jeśli będzie min. 4 osoby na wyższy poziom niż podstawowy-to możemy
                                      myśleć również o stworzeniu grupy dla wyższego poziomu.

Pozdrawiam i zapraszam na spotkanie

Pawel
                                      • kania_kania Re: SPotkanie - 8 styczen 02.01.07, 16:49
                                        Pawle, napisales:

"Proponuję termin spotkania organizacyjnego 8 stycznia (poniedziałek),
                                        godz. 18.30 w Pizza Hut przy Placu Bankowym (jest to bardzo blisko metra Ratusz)."

Rozumiem, ze chodzi o restauracje? Ktos rezerwuje stolik? Jesli tak - na jakie
                                        haslo/nazwisko?

Ja moge sie troche spoznic, bo moj slubny wraca do domu o 18, wiec pewnie bede
                                        ok 18:40.

Kania
                                        • tisaya2 Szczegóły Spotkania - 8 stycznia 02.01.07, 21:58
                                          Odpowiadam Kani i przy okazji wszytkim, którzy wybierają się na spotkanie:

Pizza Hut i KFC są w jednym budynku - a my spotykamy się w części KFC w okolicy
                                          kącika dla dzieci, gdzie można w miarę swobodnie porozmawiać.

Aby można mnie było łatwiej rozpoznać będę miał przy sobie słownik Longmana.
                                          Jakby co podaję do siebie nr telefonu 0601719648.

Pozdrawiam, Paweł.

UWAGA:
                                          Drogie Mamy, proszę o potwierdzenie Waszej obecności najpóźniej do niedzieli 7
                                          stycznia (ale sugeruję, aby nie czekać do ostatniej chwili).
                                          • malgosia.w Re: Szczegóły Spotkania - 8 stycznia 03.01.07, 10:00
                                            ok, potwierdzam swoją obecność na spotkaniu 8 stycznia
                                          • kania_kania Re: Szczegóły Spotkania - 8 stycznia 03.01.07, 11:38
                                            Ja tez potwierdzam

Przy okazji zapytam - wie ktos, gdzie tam mozna zaparkowac? Zastanawiam sie nad
                                            przyjazdem autkiem...

Kania
                                            • barbamama Re: Szczegóły Spotkania - 8 stycznia 03.01.07, 16:48
                                              Niestety musze narazie zrezygnować.... uwaliłam dzis na głupim blędzie prawko,
                                              najpierw musze skończyć jedno sad
                                              • patyk.od.zosi Re: Szczegóły Spotkania - OT 03.01.07, 17:29
                                                barbo,
                                                przykro mi
                                                a na spotkanie mialam przyjsc zeby sie z toba spotkac smile
                                                no to sie umowimy kiedys inaczej?
                                                _______
                                                pozdr.,
                                                patyk
                                                • tisaya2 to już w Poniedziałek... 05.01.07, 07:01
                                                  Oczywiście chodzi o spotkanie organizacyjne w najbliższy poniedziałek 8
                                                  stycznia.
                                                  (Pizza Hut>w części KFC przy kąciku dla dzieci, pl.Bankowy, niedaleko metro
                                                  Ratusz,g.18.30)

Organizator spotkania,
                                                  lektor angielskiego
                                                  Paweł (tata Antosia)
                                                  ps.na wszelki wypadek podaje kontakt do siebie 0601719648

• tisaya2 Kania pytała gdzie zaparkować... 08.01.07, 06:31
                                                    Witaj,
                                                    myślę, że stosunkowo łatwo zaparkować przed samym Ratuszem-tam są miejsca do
                                                    parkowania.
                                                  • malgosia.w Re: Kania pytała gdzie zaparkować... 08.01.07, 12:32
                                                    Przepraszam, nie wiem czy uda mi się dotrzeć.

Niespodziewany wyjazd poza Warszawę, jak zdążę wrócić to przyjdę, ale nie
                                                    gwarantuję. sad
                                                  • malgosia.w Re: Kania pytała gdzie zaparkować... 10.01.07, 09:05
                                                    Napiszcie co ustaliliście. Na spotkaniu nie byłam, ale to ie znaczy że nie
                                                    jestem zainteresowana.
                                                  • moms75 Re: to już w Poniedziałek... 10.01.07, 20:07
                                                    Oj wstyd kochane mamy! Taki fajny pomysł miał Paweł, tyle mam było chętnych, a
                                                    jak przyszło co do czego... Czekaliśmy godzinę, we dwie osoby ciężko coś
                                                    ustalić za całą grupę uncertain I nie wiem teraz, czy poza mną ktoś jest jeszcze
                                                    NAPRAWDĘ zainteresowany pomysłem angielskiego dla mam??? Pozdrawiam.
    • ewikell Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 11.01.07, 13:58
      Jestem zainteresowana. Poziom średniozaawansowany. Odpowiadało by mi Centrum
      gdyż jestem z Pragi.
      Co udało się ustalić na spotkaniu?

Pozdrawiam
      • tisaya2 "Raport" ze spotkania 8 stycznia 19.01.07, 15:01
        Witam wszystkie Mamy. Przez jakiś czas nie byłem obecny na forum ze względu
        na wyjazd do Zakopanego. Polecam! Wiosna w pełni! Śniegu ani grama. Można z całą
        rodzinką i dzieciakami podreptać po dolinkach (oczywiście jak nie wieje).

• tisaya2 ciąg dalszy "Raportu" ze spotkania 8 stycznia 19.01.07, 15:07
          A teraz co do spotkania...

Jak pisała wcześniej Moms75 - niestety czekaliśmy godzinkę, aż ktoś się pojawi,
          ale niestety bez rezultatu.

Myślę jednak, że pomysł Angielskiego dla Mam jest dobry, dlatego będziemy
          organizowali kolejne spotkanie.

Dziękuję Ewikell za zainteresowanie i przyłączenie się do pomysłu.

Pozdrawiam,
          Paweł - lektor angielskiego
          tata Antosia
          • tisaya2 Re: ciąg dalszy "Raportu" ze spotkania 8 stycznia 19.01.07, 15:11
            Aby nie było wątpliwości: 8 stycznia było za mało osób, aby ustalić coś konkretnego.
            • tisaya2 kolejne spotkanie - czy wiesz jak się dostać? 21.01.07, 20:07
              Cześć,
              organizuję kolejne spotkanie dla Mam zainteresowanych kursem angielskiego.
              Kto chce być na spotkaniu - proszę o potwierdzenie swojej obecności telefonicznie.

Pozdrawiam,
              Paweł - lektor
              tel.0601-719-648
              • tisaya2 Drogie Mamy-zgłaszajcie się na kolejne spotkanie!! 22.01.07, 22:14
                Zachęcam wszystkie mamy, zainteresowane angielskim, aby potwierdzały swoją chęć
                przybycia na spotkanie organizacyjne 12 lutego.

Przypominam, że idea jest taka, aby uruchomić kurs angielskiego dla Mam np. raz
                w tygodniu 1x60 min od około godz. 18.00 lub 18.30. Zajęcia odbywałyby się w
                miejscu, gdzie można łatwo dojechać metrem i autobusem z różnych dzielnic
                Warszawy. Przypuszczalnie wynajmiemy salę w szkole.
                Chodzi o to, aby raz tygodniu wyjść na krótko z domu nie zaniedbując
                obowiązków domowych i rodziny. W tym czasie, dziećmi w domu mogliby zająć się
                np. Tatusiowie wróciwszy już z pracy.

Oczywiście taki kurs byłby dopięty na ostatni guzik również pod względem
                formalnym a Mamy otrzymałyby certyfikat ukończenia kursu. Taki certyfikat
                mógłby być przydatny np. starając się teraz lub w przyszłości o pracę, gdzie
                będzie przydanty jęz. angielski. Zawsze jest to dodatkowy atut w cv.

Dlatego jeszcze raz gorąco zachęcam, aby być obecnym na tym spotkaniu
                organizacyjnym. Proszę potwierdzać chęć przybycia na spotkanie mailem:
                tisaya2@gazeta.pl lub wpisem na forum. Spotkanie będzie w poniedziałek 12 lutego
                (czyli już po feriach warszawskich)

Pozdrawiam mam nadzieję, ze do zobaczenia

lektor angielskiego
                • moms75 Re: Drogie Mamy-zgłaszajcie się na kolejne spotka 23.01.07, 20:24
                  To ja potwierdzam swoją obecność smile Mam nadzieję, ze będzie wiecej mam. Drogie
                  Mamy! Co z Wami??? To naprawdę swietny pomysł. Można wyskoczyć raz w tygodniu z
                  domu, odpocząć i to z pożytkiem, bo robiąc coś też dla siebie. Kobiety, ruszcie
                  się, bo sama chodzić nie będę, a chciałabym, żeby te zajęcia wreszcie się
                  zaczęły.
                  Jeśli obawiacie się spotkania z lektorem, to zapewniam Was, że to żaden groźny
                  złoczyńca, ni biorca organów, co to ofiar przez internet szuka, tylko miły i
                  sympatyczny facet wink
                  • tisaya2 12.02.2007-spotkanie organizacyjne-Zachęcam! 26.01.07, 21:55
                    Drogie Mamy-zachęcam,aby potwierdzać swą obecność na tym spotkaniu!
                    ..i nie czekać do ostatniej chwili...
                    • almale Re: 12.02.2007-spotkanie organizacyjne-Zachęcam! 27.01.07, 20:51
                      Witam!
                      Na biezaco sledzilam watek ale nie bylam zainteresowana. Teraz troche jestemsmile
                      Teraz mam pytanie
                      - jaki to bedzie poziom, jesli sredniozaawansowany to w jakiej formie zajecia?
                      szlifowanie mowienia czy typowo szkolnie?
                      - jaka cena przy minimalnej grupie?
                      Z gory dziekuje za odpowiedz!
                      • tisaya2 do Alemal- 12.02.2007-spotkanie organizacyjne 27.01.07, 23:36
                        Odpowiadam na pytanie Alemal

Najbardziej prawdopodobne, że będzie to śr-zaawansowany, gdyż najwięcej
                        zainteresowanych tym właśnie poziomem.Zajęcia będą w formie kursu językowego-czyli
                        będziemy ćwiczyli zarówno mówienie, jak i rozumienie czytanego tekstu oraz
                        słuchanie i pisanie. No i tak mało popularną (ale potrzebną)...gramatykę.

Zajęcia będą zorganizowane w sposób dogodny dla Mam, z taką częstotliwością i o
                        takiej porze dnia, aby nie było mowy o zaniedbaniu rodziny i obowiązków
                        domowych. Myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie spotkanie raz w tygodniu 60 minut
                        np 18.00-19.00. Orientacyjnie cena przy minimalnej grupie wyniosłaby 25 zł od
                        osoby za lekcję - i w tej cenie byłby już zawarty koszt wynajęcia sali w jednej
                        ze szkół.

Pozdrawiam - Paweł, lektor angielskiego.
                        • tisaya2 Szczegóły---spotkania 12 lutego 05.02.07, 11:52
                          Witam wszystkie Mamy zainteresowane kursem "angielskiego dla Mam"
                          -poniżej szczegóły spotkania organizacyjnego:

Poniedziałek, 12 lutego, godz.18.30,Plac Bankowy (metro Ratusz), w KFC przy
                          kąciku dla dzieci, gdzie można w miarę swobodnie porozmawiać.

(Pizza Hut i KFC są w jednym budynku - a my spotykamy się w części KFC)

UWAGA (dot.osób, które jeszcze nie potwierdziły):
                          proszę o potwierdzenie Waszej obecności najpóźniej do
                          niedzieli 11 lutego(ale sugeruję, aby nie czekać do ostatniej chwili).

Pozdrawiam,
                          • tisaya2 12 luty - to niecały tydzień... 06.02.07, 14:35
                            Przypominam, że spotkanie organizacyjne już za niecały tydzień:

kąciku dla dzieci, gdzie można w miarę swobodnie porozmawiać

Pozdrawiam
    • wert23 Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 08.02.07, 13:56
      ja była bym bardzo zainteresowana, lecz mój
      poziom angielskiego jest... a właściwie go niema
      jestem strasznie odporna jeśli chodzi o ten temat
      niestetysad

a na spotkanie niestety nie mogę dojechać,
      bo w poniedziałek jestem sama z pociechą
      • tisaya2 Re: odpowiedź dla Wert23 08.02.07, 15:22
        Dziękuję za wpis,
        jeśli to nie stanowi problemu, to zapraszam na spotkanie z maleństwem...

Grupa, która ruszy 19 lutego będzie miała poziom śr zaawansowany.

Wert23, jeśli nie uda Ci się być na spotkaniu (nawet z Twoją pociechą),
        a będzie Ci zależało na uczestnictwie w tym kursie, to prześlij mi
        na pryw. maila (tisaya@gazeta.pl) kontakt tel, to skontaktuje się po spotkaniu.

Pozdrawiam,
        lektor angielskiego
        Paweł (tata Antosia)

• wert23 Re: dzięki 08.02.07, 20:18
          taki poziom to chyba nie dla mnie bo ja musze od podstaw,
          jak by się ktoś taki znalazł to ja chętnie
          • tisaya2 Dzisiaj.Pon18.30-----spotk. organizacyjne. 12 luty 12.02.07, 09:45
            Witam, dla zainteresowanych
            - przypominam o dzisiejszym
            spotkaniu organizacym.

-poniżej szczegóły spotkania :

kąciku dla dzieci, gdzie można w miarę swobodnie porozmawiać.

(Pizza Hut i KFC są w jednym budynku - a my spotykamy się w części KFC)

Pozdrawiam,
            • tisaya2 Wnioski ze spotkania------>kurs rusza 19 lutego 13.02.07, 09:24
              Witam,
              na spotkaniu organizacyjnym Kursu angielskiego dla Mam ustalono, że:

1)kurs rusza 19 lutego, poniedziałek
              2)zajęcia będą się odbywać w: poniedziałki w godz. 18.00-19.00
              3)semestr wiosenny będzie trwał od: 19.02.2007 do 01.06.2007
              4)lokalizacja kursu: Pl.Bankowy, (łatwy dojazd metrem,autobusami, tramwajem)
              5)poziom:śr-zaawansowany

Jeśli ktoś chciałby się jeszcze dołączyć, to proszę
              o kontakt: 0601-719-648

pozdrawiam,
              Lektor angielskiego,
              Paweł
              • tisaya2 Poszukuję Wert23 16.02.07, 19:30
                Wert23, jeśli to czytasz i nadal jesteś zainteresowana poziomem podstawowym,
                to daj znać na maila: tisaya2@gazeta.pl

Pozdrawiam
                • tisaya2 dzisiaj rusza kurs---> pon. 19 luty 19.02.07, 14:29
                  Szanownym Mamom przypominam, że dzisiaj o godz. 18.00
                  rusza kurs Angielskiego dla Mam

pozdrawiam,
                  Pawel
                  lektor angielskiego
                  • majkatrzaskowska Re: dzisiaj rusza kurs---> pon. 19 luty 21.02.07, 22:17
                    Ja też byłabym zainteresowana!!Niestety nie wiem jaki jest obecnie mój poziom.
                    Jeszcze niedawno był średniozaawansowany ale długo nie miałam kontaktu z
                    językiem wiec nie wiem jak wygląda on w tej chwili. Prosze o jakieś wiadomości
                    kiedy następne spotkanie i czy moge dołączyć?!
                    • tisaya2 info dla Majkatrzaskowska 22.02.07, 08:33
                      Witaj,
                      w tej chwili (19.2.2007) ruszyły już zajęcia poziomu podstawowy/początkujący
                      i jak najbardziej możesz się dołączyć.

Jeśli chodzi o poziom śr-zaawansowany, to brakuje jeszcze 2/3 osób, aby
                      grupa ruszyła. Mogę Cię dopisać do listy.

Podaj swoją decyzję:
                      mailem: tisaya@gazeta.pl lub telefonicznie 0601719648

Pozdrawiam
                      lektor angielskiego, Paweł
                      • tisaya2 Pilnie poszukujemy chętne na poziom śr-zaawans! 26.02.07, 21:38
                        Drogie Mamy, pilnie poszukujemy 3 chętnych osób (Mam) do skompletowania kursu
                        angielskiego na poziome śr-zaawansowanym! (Poziom podstawowy już ruszył gdyż
                        była odpowiednia liczba osób-do tej grupy też można jeszcze dołączyć)

Apeluję szczególnie do tych, które się wahają - warto. Mamy bardzo dobre miejsce
                        i wynajętą salę w centrum Warszawy (pl.Bankowy).

Plis...

• tisaya2 do grupy śr-zaawans.- aktualne 05.03.07, 13:32
                          Kochani,
                          aby ruszył poziom śr-zaawansowany potrzeba jeszcze paru osób.

pozdrawiam
                          lektor ang
    • marmia Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 19.03.07, 21:12
      witam,
      no to ja jestem zainteresowana poziomem średnio zaawansowanym i bardzo chętnie
      przyłączę się do grupy. Pasuje mi centrum, cena również, tylko godzina -
      najlepiej po 18... i nie we wtorek

pozdrawiam,
    • marmia Re: dla Mam z W-wy angielski - pomysł 19.03.07, 21:14
      podam może mój mail: marmia@o2.pl
      • tisaya2 dla Marmia 20.03.07, 14:29
        Witaj Marmia,
        cieszę się, że jesteś zainteresowana uczestnictwem w naszym kursie angielskigo.

Wysłałem informację na Twoją skrzynkę: marmia@o2.pl

Paweł
        lektor ang
        • tisaya2 w lipcu - angielski dla mam 21.05.07, 09:39
          Witam wszystkie Mamy ponownie.

Jeśli któraś z Was nie przewiduje urlopu w lipcu, to proponuję kurs angielskiego
          właśnie pierwszym miesiącu wakacyjnym. Podaję adres strony, gdzie znajdziecie
          szczegóły:

www.angielskidlamam.pl
          Pozdrawiam,
          Paweł, lektor angielskiego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka