Dodaj do ulubionych

MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!!

IP: *.* 19.02.03, 14:56
Cześć :-)))Ciekawa jestem ile jest na forum mam z Jelonek (jakie ulice).Wcześniej sama kontaktowałam się z dwoma mamami, ale niestety po przeinstalowaniu systemu (przez mojego ukochanego marido) straciłam wszystkie kontakty.Jeżeli nie macie nic przeciwko to się wpiszcie (ja mieszkam na ul. Synów Pułku) i jestem mamą 8-letniego Konradka i 10 - miesięcznego Maćka.PozdrawiamAga
Obserwuj wątek
    • Gość: resorak Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 21.02.03, 15:41
      Ja mieszkam na Puszczy Solskiej i mam 11 miesięczną Natkę. :hello:
    • Gość: Zolinka Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 22.02.03, 01:24
      hejsmilejestem mamą z Yelonekwink Mam 8 letnia Zuzię i 35 tyg, dzidzię w brzuszku.Mieszkamy na Wyki, ale za pół roku przenosimy się na Czumy. pozdawiam Yelonkowe emamy :-)
      • Gość: dorotaklatka Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 22.02.03, 14:26
        nam calkien niezle mieszka sie na swietochowskiego ;))dorota z 2,5 miesiecznym Filipkiem
        • Gość: Kleo Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 23.02.03, 19:59
          Świętochowskiego- O to obok mnie- pewnie widze Twoje okna ze sowjej sypialni :)cleo
          • Gość: dorotaklatka Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 25.02.03, 16:57
            to pewnie widzisz jak godzinami włócze sie po pseudo parku, taki wózek z 3 kołkami a obok biegajacy mały, głupkowaty, łaciaty piesek z piłkąpzdr.dorota
    • Gość: asiamamaignasia Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 23.02.03, 08:34
      Asia, Ignaś 2,5 roczku, maleństwo 21 tygodni, Kossutha.Pozdrawiam. Asia
      • Gość: ZieLona Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 08.03.03, 20:45
        Cześć Asia!Mieszkam Bardzo blisko Ciebie na ulicy DoroszewskiegosmileMam 24 lata i 1,5 roczną Zuzię.Z chęcią umówię się z Tobą i Twoimi szkrabami na spacer.Jak masz ochotę to napisz zielona@hoga.pl lub zadzwoń proszę 0 606 260 657 lub 6644506.Pozdrawiam Zielona (Magda)smile
    • Gość: AnnaiAdam Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 23.02.03, 08:59
      My mieszkamy na Wyki. Mamy 2 letnia corke LaurePozdrawiam Anka
      • Gość: i2h2 Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!!- do Elektry IP: *.* 23.02.03, 19:47
        Witaj, mieszkamy na Czumy :Iwona z 6,5 letnim Piotrusiem i 13- miesięczną Krysią.A czy może Twoja druga połowa ma na imię Grzegorz i studiował kiedyś filozofię? Bo jeśli tak, to się trochę znamy!!!
        • Gość: electra Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!!- do Elektry IP: *.* 23.02.03, 20:53
          Cześć :-)))Niestety mój mąż ma na imię Darek, to nie chodzi o mnie.Zobaczymy ile nas się uzbiera. Później (jak będzie lepsza pogoda), możemy sobie zrobić zlocik.PozdrawiamAga
    • Gość: Kleo Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 23.02.03, 19:58
      HEjjuz nie wiem ktory raz wpisuje sie pod podobnym postemsmile i jakos ciafgle nie zrobilysmy zlotu jelonkowskiego...Ja obecnie na Szobera mieszkam (od lazurowej odchodzi), a prawie cale zycei spedzilam na Szwankowskiego (kiedys Grzelszcaka). Mam prawie 9 mies. Michalinkę. :)pzodrcleo
      • Gość: ZieLona Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 08.03.03, 20:51
        Witaj Cleo!Ja mieszkam blisko Ciebie bo przy ulicy Doroszewskiego vis a vis Hitu.Jestem mamą 1,5 rocznej Zuzi i z chęcią umówię się kiedyś z Tobą i Twoim Dzieciakiem na spacer.Czekam na kontakt 0 606 260 657 lub 6644506.Mam na imię Magda i mam 24 lata.PozdrawiamZielonasmile
    • Gość: goga Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 24.02.03, 13:15
      Hej. ja mieszkam na koncu Gorczewskiej. Przy skrzyzowaniu z Lazurowa.mam synka Piotrus. Bez mala2,5 roku PozdrawiamMag
      • Gość: ZieLona Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 08.03.03, 20:54
        Mag do Ciebie również mam blisko.Mieszkam na Doroszewskiego.Mam 1,5 roczną Zuzię.Jestem otwarta na nowe znajomości i czekam na kontaktsmilePrzyjaźnię się z Yelonek tylko z Patelką.Ale z chęcią rozwiniemy krąg znajomych.PozdrawiamZielonasmile0606 260 657 lub 6644506Magda
    • Gość: kasik75 Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 24.02.03, 13:45
      Hej,A my jestesmy z Rozłogi - tej blizej CzłuchowskiejKasia i 11 miesięczny Jasio
    • Gość: asiamamaignasia Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 05.03.03, 17:03
      A może zlot jelonkowski w Kolorado? Nigdy nie byliśmy, ale chyba można by było. Asia
      • Gość: Kleo Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 06.03.03, 20:28
        No wlasnie- spotkajmy sie gdzies - Kolorado moze moze byc, choc tez nie bylam i nie wiem czy Michasia nie za mala... ale jak bedziemy czekac na wiosne to nam zejdzie do lata ... :( niestety zapowiadaja kolejen okropne dni- ponure, sniezne itd..ta sobota to chyba za wczsnie? ale mozee nastepna? zwlaszcza ze moje dziecie znowu przeziebione... co Wy na to? I ile Kolorado kosztuje??cleo
    • Gość: electra Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! Jak zrobi się cieplutko umówmy się na spotkanie ! IP: *.* 06.03.03, 19:09
      Cześć :-)))Mieszkam na Synów Pułku, nie wiem o który bazarek Ci chodzi, o ten przy Hali Targowej, czy ten na Bemowie przed lotniskiem ?PozdrawiamAga
    • Gość: refi Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 06.03.03, 23:06
      No to i ja się dopiszę.Jestem mamą półtarocznego Jaśka i mieszkam na Górcach na Dębickiej. Jestem za spotkaniem w jakiś słoneczny (weekendowy) dzień.Pozdrawiam Was wszystkieRenata
      • Gość: karolinek Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 08.03.03, 19:13
        Ha!!Ja też mieszkam na Debickiej, ale niestety nie jestem jeszcze mamą, chociaż baaardzo się staramy...:))
    • Gość: Wercia Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 08.03.03, 13:21
      CześćsmileMy czyli ja i moja 7 miesięczna córka Natalka mieszkamy na ulicy Lazurowej.Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Kleo Re: MAMY Z JELONEK -SPOTKAJMY SIE IP: *.* 08.03.03, 14:27
      Hejto moze sie spotkamy jednak, co? :)w Kolorado albo w "Parku" Gorczewska hihi ;) wolicie weekend czy w tygodniu? cleo
      • Gość: ZieLona Re: MAMY Z JELONEK -SPOTKAJMY SIE IP: *.* 08.03.03, 21:00
        Cleo możemy się spotkać w kolorado ale ja nie wiem gdzie jest najbliższe namsmile Ale jak się dowiem z chęcią przyjadę. Moja Niunia jest bardzo towarzyska i pewnie się bardzo ucieszy jak będzie mogła pobawić się z gromadką DziecismilePozdrawiam i jak możesz napisz gdzie jest to Kolorado.Dziękuję i pozdrawiam Zielonamój adres: zielona@hoga.pl
    • Gość: ZieLona Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 08.03.03, 20:37
      Ja tez jestem z Yeloneksmile)) Mieszkam na Doroszewskiego naprzeciwko Hitu(ob.Tesco).Z chęcią poznam nowe Mamy z YeloneksmileKontaktuję się i spotykam z Patelką-Ona też jest stąd-równa BabeczkasmileChodzę na spacery na "psie pole" koło Kościoła na Muszlowej.PozdrawiamZielona
      • Gość: ZieLona Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 08.03.03, 20:39
        A jakby ktoś chciał wybrać się ze mną i z Suzi na spacer czekam na telefon.Mój nr 0606 260 657 Pozdrawiam Zielonasmile
    • Gość: Patelka Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 08.03.03, 23:19
      Witam Wszystkie Jelonkowe Mamuśki :hello:Na imię mam Ela i jestem mamą dwóch księżniczek :lol: : Julia lat 8 (niespełna) oraz Zosia, która 14.03 skończy 11 m-cy.Mieszkamy na Synów Pułku 8 - zdaje sie Elektra że jesteśmy sąsiadkami :bounce:.Juz się cieszę na spotkanie Wami :love:, czekam na propozycję i serdecznie pozdrawiam :crazy:Pat-ElkaPS.Gwoli informacji- Zielona to bardzo równa babeczka :benetton:Pozdrawiam Cię Madziu serdecznie i całuski dla Suzi :)
      • Gość: electra Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 12.03.03, 13:41
        Cześć :-)))Chyba już wiem kim jesteś ! Mieszkamy w jednym bloku.To ja z małym Maćkiem, tydzień młodszym od Twojej Zosi. Spotykamy sie czasami na dworku.Ale świat jest mały !Czekam aż się spotkamy.PozdrawiamAga
    • Gość: asiamamaignasia Re: MAMY Z JELONEK !!!!!!!!! WPISZCIE SIĘ !!!!!! IP: *.* 09.03.03, 12:41
      Ja też jestem za szybkim spotkaniem, poznaniem się i potem spacerami. Kolorado jest na Osiedlu Przyjaźń. Jak to będzie kilka osób, to możemy się też spotkać u mnie. My możemy się spotkać ok. 15. Więc proponuję - wtorek 15, najbliższy czyli 11.03. W zależności od ilości chętnych u mnie lub w Kolorado. Mieszkamy przy Kossutha. Pozdrawiam. Asia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka