03.05.03, 20:04
Dziewczyny, szukam sprawdzonego alergologa - moja mala ma 3 miesiace i
biedny czerwony pyszczek...

Z gory dziekuje

Kasia mama Oli
Obserwuj wątek
    • basiaurban Re: alergolog 04.05.03, 19:33
      Dobra alergolog przyjmuje w Piasecznie przy ul. Młynarskiej, nazywa się Zofia
      Woźniak. Dokładnego adresu ani numeru telefonu nie znam, ale jutro mogę się o
      to postarać.
      Basia
      • ludikun Re: alergolog 04.05.03, 22:22
        Wielkie dzieki, dobrze sie sklada bo mieszkam niedaleko piaseczna. A w ktorym
        miejscu na Mlynarskiej jest przychodnia ???

Kasdia mama Oli
        • basiaurban Re: alergolog 08.05.03, 23:43
          ludikun napisała:

> Wielkie dzieki, dobrze sie sklada bo mieszkam niedaleko piaseczna. A w ktorym
          > miejscu na Mlynarskiej jest przychodnia ???
          >
          > Kasdia mama Oli

Przepraszam, że dopiero dzisiaj odpowiadam. To jest mały gabinet prywatny,
          mieści się na osiedlu "Lech", w tej "starszej" części osiedla {otstnio
          dobudowano tam kilka bloków, stąd moje rozróżnienie na starą i nową część
          osiedla). Obiecałam podać dokładny adres, przepraszam ale dysponuję tylko
          numerem telefonu: 717-85-08.

Pozdrawiam.
          Basia
          • basiaurban Re: alergolog - adres i telefon 09.05.03, 15:46
            Kasiu, bardzo przepraszam, ale zły numer telefonu Ci podałam, zapadam się pod
            ziemię ze wstydu.
            A teraz prawidłowe namiary: Młynarska 23, telefon 726-81-36, dr Zofia Woźniak,
            wizyta kosztuje 60 zł.

Pozdrawiam
            Basia
    • lidek0 Re: alergolog 12.05.03, 15:42
      Ja polecam dr Czerwińska z Instytutu Matki i Dziecka. Niestety na wyniki testów
      czeka sie prawie rok, więc to polecam zrobić prywatnie. Lekarka mila, dokładna.
      Maciek ja polubił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka