ludikun 03.05.03, 20:04 Dziewczyny, szukam sprawdzonego alergologa - moja mala ma 3 miesiace i biedny czerwony pyszczek... Z gory dziekuje Kasia mama Oli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiaurban Re: alergolog 04.05.03, 19:33 Dobra alergolog przyjmuje w Piasecznie przy ul. Młynarskiej, nazywa się Zofia Woźniak. Dokładnego adresu ani numeru telefonu nie znam, ale jutro mogę się o to postarać. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
ludikun Re: alergolog 04.05.03, 22:22 Wielkie dzieki, dobrze sie sklada bo mieszkam niedaleko piaseczna. A w ktorym miejscu na Mlynarskiej jest przychodnia ??? Kasdia mama Oli Odpowiedz Link Zgłoś
basiaurban Re: alergolog 08.05.03, 23:43 ludikun napisała: > Wielkie dzieki, dobrze sie sklada bo mieszkam niedaleko piaseczna. A w ktorym > miejscu na Mlynarskiej jest przychodnia ??? > > Kasdia mama Oli Przepraszam, że dopiero dzisiaj odpowiadam. To jest mały gabinet prywatny, mieści się na osiedlu "Lech", w tej "starszej" części osiedla {otstnio dobudowano tam kilka bloków, stąd moje rozróżnienie na starą i nową część osiedla). Obiecałam podać dokładny adres, przepraszam ale dysponuję tylko numerem telefonu: 717-85-08. Pozdrawiam. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
basiaurban Re: alergolog - adres i telefon 09.05.03, 15:46 Kasiu, bardzo przepraszam, ale zły numer telefonu Ci podałam, zapadam się pod ziemię ze wstydu. A teraz prawidłowe namiary: Młynarska 23, telefon 726-81-36, dr Zofia Woźniak, wizyta kosztuje 60 zł. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: alergolog 12.05.03, 15:42 Ja polecam dr Czerwińska z Instytutu Matki i Dziecka. Niestety na wyniki testów czeka sie prawie rok, więc to polecam zrobić prywatnie. Lekarka mila, dokładna. Maciek ja polubił. Odpowiedz Link Zgłoś