pocholita 03.07.07, 12:21 Możecie polecic kogoś, kto nie robi problemów zwe zwolnieniami w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_piotrka07 Re: ginekolog w CM LIM 04.07.07, 17:14 Spróbuj dr Grodzką. Nie wiem kiedy chcesz iść na zwolnienie, ale z prowadzenia ciąży byłam bardzo zadowolona. L4 od 33 tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: ginekolog w CM LIM 04.07.07, 19:02 Dr Grodzka nie wypisze więcej zwolnienia niż 182 dni w roku. Byłam u niej. Za to dr.Gmyrek w ogóle nie robi problemów. Sama miałam od niego zwolnienia w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
mama_piotrka07 Re: ginekolog w CM LIM 05.07.07, 08:40 Więcej niż 182 dni to chyba zgodnie z przepisami nie jest już płatne? Można się wtedy tylko ubiegać o zasiłek rehabilitacyjny albo coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: ginekolog w CM LIM 05.07.07, 09:38 mama_piotrka07 napisała: > Więcej niż 182 dni to chyba zgodnie z przepisami nie jest już płatne? Można się wtedy tylko ubiegać o zasiłek rehabilitacyjny albo coś takiego. To nie tak. Ja byłam na zwolnieniu przez całą ciążę. Płatne jest cały czas 100% tylko, że do 182 dni płaci pracodawca a potem płaci ZUS. Składa się wniosek o przyznanie zasiłku chorobowego, wniosek potwierdza Twój gin i już. ZUS podobno nigdy nie odmawia przyznania tego zasiłku ciężarnym i nie kontroluje ani gina ani kobiety . Odpowiedz Link Zgłoś
dorciab1 podobno to już znieśli 27.07.07, 12:27 tak mi powiedziała pani z płac ode mnie z firmy bo wiadomo, że kobieta urodzi i nie ma sensu jej na zasiłek rehabilitacyjny kierować. Poszukajcie w nowych przepisach dot. tej sprawy. ja swoją drogą polecam prof. Kamińskiego z limu - super doktor i ze zwolnieniami nie było najmniejszego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
kjagoda Re: ginekolog w CM LIM 27.07.07, 16:27 A możecie polecić kogoś z ginekologów w Limie, nie do prowadzenia ciąży, tylko do wizyt kontrolnych: cytologia, antykoncepcja itp. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna_s Re: ginekolog w CM LIM 28.07.07, 14:51 ja po porodzie chodzę do dr. Grodzkiej- jestem zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
lemiwawa Re: ginekolog w CM LIM 03.08.07, 14:15 ja w pierwszej ciąży chodziłam do Kunickiego-nie polecam, teraz chodzę do Polkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś