k1234561 Re: Stomatolog ELefant 17.09.07, 16:40 Mi odradzano na tym forum.Podobno mało profesjonalnie.Ale nie byłam,więc nic konkretnego nie mogę powiedzieć.Byłam w Soldencie za to.I tak na dwa razy.Przyczepić się do jakości usługi nie mogę,ale za to pani dentystka przyjęła córkę 20 min.po czasie i cały czas bała się czy zdąży się ze wszystkim wyrobić bo na którąś tam godzinę ma umówiną inną pacjętkę.Odniosłam wrażenie,że bardziej tamta pani się liczy niż aktualnie moje dziecko na fotelu,a płacę tak samo i moim zdaniem niemało.Nie podobało mi sie że rozkładaja fotel do pozycji leżącej.Córka krztusiła się,własną sliną i to ją stresowało,ale dałyśmy jakos radę. Anika Odpowiedz Link Zgłoś
aniak04 Re: Stomatolog ELefant 17.09.07, 22:00 moje dzieci chodzą bardzo chętnie - o ile można z chęcią chodzić do stomatologa jednak po wielu wizytach i próbach leczenia zębów w innych miejscach, ta przychodnia zjednała sobie moje dzieci - a w szczególności miły i przystojny pan doktor)) a tak serio, jedyną metodą na starszego syna jest leczenie na tzw. "głupiego jasia", tam jest taka możliwość i choć może nie tania to innej możliwości u nas nie ma - jedynie pod narkozą ja polecam tę przychodnię, bo u nas to działa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Stomatolog ELefant 18.09.07, 11:42 Zalezy na kogo trafisz. Mielismy do czynienia z panem (nie pamietam nazwiska) i srednio jestem zadowolona (niewielka mial cierpliwosc do mojego bojacego sie dziecka) i ze starsza pania (ta byla super). Generalnie jednak nie zachwycili mnie i teraz jezdzimy do dentysty 250 km , ale mlody leci jak na skrzydlach. Odpowiedz Link Zgłoś
makoc Re: Stomatolog ELefant 19.09.07, 08:54 ja byłam z dwulatką, trafiłam na jakiegos pana. chciał wszystko robic na siłę (lakierowanie) i wiecej tam nie poszłysmy. Odpowiedz Link Zgłoś
michulanka Re: Stomatolog ELefant 26.09.07, 14:23 ODRADZAM! Typowa przychodnia nastawiona na szybki zysk i obsluge...Dla dzieci, ktore nie maja problemow z wizyta u dentysty moze jest ok. W innym wypadku raczej beznadziejne...Glupi jas, ktory proponuja to raczej poroniony pomysl. W kazdym razie, moze trzeba go umiejetnie stosowac, bo gdy nie zadziala to efekt bedzie odwrotny od zamierzonego - dziecko zrazi sie do dentystyna dluuugo. Odpowiedz Link Zgłoś