polu-sia 27.02.08, 14:52 Dziewczyny czy ktoś był w tej knajpce na brunchu? Chciałabym tam zrobić maleńkiej chrzciny i nie wiem czy warto. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-na Re: blue cactus brunch 28.02.08, 14:09 Byłam i na brunchu w niedzielę i w tygodniu na jedzeniu z karty. Wyjścia niedzielnę zachwalam (bardzo dużo pysznego jedzonka, i dla mięsożerców i dla wegetarian, super podane ,fajna atmosfera), w tygodniu nie polecam. Małe porcje (naprawdę małe), a w zamian spore ceny. Co do chrzcin to wszystko w zależności od wielkości Twojego konta) Musisz dogadać się co do menu i kaski za to. Najlepiej będzie jak sama pójdziesz i sprawdzisz. Daj znać jak wypad rekonesans. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polu-sia Re: blue cactus brunch 28.02.08, 16:02 My bierzemy pod uwagę tylko brunch, bo wydaje mi się, że PLN 70 to nie jest wygórowana cena- mniej więcej tyle samo trzeba by zapłacić za normalny, wcale nie za obfity obiad gdzieś indziej, a tu skoro przynajmiej dużo jedzenia i jest w czym wybierać to chyba warto. Ciekawa jestem jeszcze opinii innych mam. Odpowiedz Link Zgłoś