Dodaj do ulubionych

Dobry alergolog

01.11.03, 12:11
Witam serdecznie. Bardzo byłabym wdzięczna za adres dobrego alergologa w
Warszawie lub okolicach. Czy któraś z Was robiła testy 6-mies. dziecku
karmionemu piersią - ja słyszałam że można? A czy ktoś zna dr Zawadzką z
Warszawy? Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam pa pa pa smile)) Kasia
Obserwuj wątek
    • monikawas Re: Dobry alergolog 01.11.03, 21:45
      Czesc Ja moge ci polecić dr Sieradzką przyjmuje w Falcu przy ul.Sapieżyńskiej
      w WA-wie A co do testów to wiem ze część jest refundowana przez NFZ ale musisz
      uprzednio moec skierowanie od lekarza pediatry robią je w Szpitalu przy
      ul.Kopernika też w W-wie
      tel moge ci podac na numer @ monikawas@tlen.pl Ale więcej infor dostaniesz na
      forach o alergii
      pozdrawiam Monka z roczną Olga
    • mamatrojki Re: Dobry alergolog 02.11.03, 20:15
      Polecam dr Leszka Billa ze szpit. na Niekłańskiej. Zawadzka trochę przesadza.
    • ulala72 Re: Dobry alergolog 02.11.03, 20:45
      Fakt, Zawadzka przesadza, trzeba mieć zdrowie, żeby się u niej leczyć.
      Ulala
    • daddy68 Dobrzy alergolodzy są na Działdowskiej w W-wie 04.11.03, 13:41
      To jest chyba najlepsze miejsce (w odróżnieniu od szarlatanów z CZD, IMiDZ czy
      innych pseudo-). Polecam tamtejszą fundację i kazdy z alergologow jest na
      poziomie. Zawadzka tez tam pracuje (na oddziale szpitalnym), i radze sie jej
      wystrzegac, bo to swir..smile
      Testy mozna oczywiscie zrobic 6 mies. też.
      • sonia.maks Re: Dobrzy alergolodzy są na Działdowskiej w W-wi 05.11.03, 13:41
        daddy68 napisał:

> To jest chyba najlepsze miejsce (w odróżnieniu od szarlatanów z CZD, IMiDZ
        czy
        > innych pseudo-). Polecam tamtejszą fundację i kazdy z alergologow jest na
        > poziomie. Zawadzka tez tam pracuje (na oddziale szpitalnym), i radze sie jej
        > wystrzegac, bo to swir..smile

MYSLALAM,ZE SAMA TO NAPISALAM!!!Podpisuje sie obiema rekami!Mam 2 alergikow-z
        tym drugim to juz latwo, bo jest pod opieka najlepszego miejsca dla alergikow w
        Polsce, czyli wlasnie Dzialdowskiej.Pierwszy juz wyrasta z alergii, ale to co
        przezylam jak mial 3 lata -koszmar w Instytucie Matki i Dziecka z dr
        Golebiewska, z lekarzami z CZD, epizod u Leszka Billa wyzej wymienionego,nim
        trafilam do Zawadzkiej, ktora go WYPROWADZILA NA PROSTA.Zawadzka jest geniuszem
        i jak kazdy geniusz jest abolutnym swirem.Ja z nia wytrzymalam 4 lata, ale
        porzucilam ja dla innych alergologow z Dzialdowskiej.Sa wszyscy - i Zawadzka z
        tzw szkoly prof Chmielewskiej i wszyscy przyjmuja na Dzialdowskiej w Fundacji,
        przyjmuja tez prywatnie.Wszyscy trzymaja poziom najwyzszy.
        Sa to: dr Lange, dr Bartosiewicz, dr Wojciechowska.
        DADDY 68-POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE!!!
        > Testy mozna oczywiscie zrobic 6 mies. też.
    • monika_d_edziecko Re: Dobry alergolog 05.11.03, 13:30
      a ja odradzam dr Sieradzką, zrobiła z mojej córki alergika, dała jej bardzo
      silne leki (mała miała wtedy 6 miesięcy) a okazało się że to zwykłe krostki od
      śliny. Córka w tej chwili ma ponad 2 lata, nigdy nie była alergikiem i żałuje
      wyrzuconych pieniędzy na lekarza i leki, które wykupiłam a dziecku ich nie
      dałam.

pozdrawiam
      Monika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka