fgosia Re: oddam łozeczko.kraków 01.03.04, 08:56 Czy oferta jeszcze jest aktualna ? Odpowiedz Link Zgłoś
fgosia Re: oddam łozeczko.kraków 01.03.04, 14:15 Jakie jest to łóżeczko, w jakim jest stanie, czy ma materacyk? W którym rejonie Krakowa jest do odbioru? Przepraszam, że tak się dopytuję, ale to nie ja potrzebuję łóżeczka tylko kuzyn który mieszka w Nowym Sączu. Swoje dałam bratu i gdy kuzyn poprosił mnie o nie już go nie miałam. Niestety nie stać go na zakup łózeczka dlatego chciałaby mu pomóc. Ja jestem z Krakowa i mogłaby mu je przekazać. Odpowiedz Link Zgłoś
fgosia Re: oddam łozeczko.kraków 01.03.04, 14:47 Pokusa przepraszam, ale dzwoniłam w tej chwili do kuzyna czy jest to aktualne. Ma obiecane łózeczko na miejscu (w Nowym Sączu) za tydzień. Dziękuję za odpowiedź, może ktoś inny będzie w potrzebie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agula.75 Re: oddam łozeczko.kraków 01.03.04, 16:32 czesc mam pytanie ...Lozeczko jest jakiej firmy i jaki typ.? Synek polamal ostatnio przednia czesc lozeczka i caly bok jest do wymiany...Nasze to drevex kubaII.Materac mamy.Napisz prosze.w lipcu urodzi sie dziadzia...aga mama Kacperka i dzidzi w brzuszku pisz na agabienia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pokusa6 Re: oddam łozeczko.kraków 01.03.04, 20:10 kurcze niewiem jakiej jest firmy ale to jest napewno łużeczko starzego typu.6zn do najnowszych nie nalerzy.jutro albo pojutrze bedzie u mniewlascicielka łóżeczka to ci napisze jaka to firma.pozdrawiam.alicja Odpowiedz Link Zgłoś
agula.75 Re: oddam łozeczko.kraków 01.03.04, 20:53 Moje jest 4letnie .W takim razie poczekam.Ale w jakim stanie jest lozeczko? Najwazniejsze zeby nie bylo polamane bo zawsze mozna pomalowac...Pozdrawiam serdecznie pa.aga Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: oddam łozeczko.kraków 02.03.04, 10:06 Alicja, w jakim wieku Ty masz dziecko, że już oddajesz łóżeczko? Ja myślałam, że maleńkie... Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
pokusa6 Re: oddam łozeczko.kraków 03.03.04, 12:09 masz racje justnko muj synek ma 2 miesiąće.napisalam ze oddaje łużęczko bo jak mialam napisac?:"moja przyjaciulka chce oodac lurzeczko"?jej cureczka ma 3 latka, i ma jeszcze jedno więc to jest im zbędne.pozdrawiam.alicja Odpowiedz Link Zgłoś
pokusa6 Re: oddam łozeczko.kraków 03.03.04, 12:12 niestety ale niewiwadomo jakiej jest firmy.ale nie jest polamane.powterzam ze to raczej starsz model.ale oczywiscie aktualne.wlascicielka ma dzis do mine przyjsc i je przyniesc.pozdrawiam.alicja Odpowiedz Link Zgłoś
agula.75 Re: oddam łozeczko.kraków 03.03.04, 13:31 sluchaj mam prosbe mozesz to lozeczkodla mnie zostawic? W nastepny piatek moj maz bedzie w Krakowie i moglby odebrac lozeczko.Jesli do tego czasu znajde ten element do mojego lozeczka to dam ci znac.ok? Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
pokusa6 Re: oddam łozeczko.kraków 03.03.04, 20:45 pewnie ze moge.bedzie czekac.alicja Odpowiedz Link Zgłoś
agula.75 Re: oddam łozeczko.kraków 03.03.04, 22:22 dzieki..W sobote jade do jednej emamy zobaczyc lozeczko i jak juz bede miala to ci napisze ok?Pozdrawiam cieplutko Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agula.75 Re: oddam łozeczko.kraków 05.03.04, 16:15 Dziekuje pokusa ze chcialas poczekac ale juz mam lozeczko wiec nie trzymaj dla mnie.Dziekuje bardzo i buziaczki dla synusia Odpowiedz Link Zgłoś
mondam Re: oddam łozeczko.kraków 06.03.04, 16:34 byłabym zainteresowana tym łóżeczkiem. nie zależy mi na tym by było ono nowe po prostu jadąc do rodziców mielibyśmy je tam gdzie położyć (o wspólnym spaniu nie ma co mówić bo uczymy go zgodnie z "Każde ......" spać samemu). ale oczywiście jeśli pojawi sie ktoś komu jest ono niezbędne to pierwszeństo niech ma ta osoba my sobie jakoś damy rade. jesteśmy z Zawiercia więc do Krakowa nie mielibyśmy daleko. czekam na odpowiedź na mondam@op.pl monika kowalska Odpowiedz Link Zgłoś