aga.r.72 01.04.10, 02:56 Dziękuję bardzo w imieniu Magdy Dziękuję za Wielkie Serce i za zaoferowaną pomoc. Ku wyjaśnieniu: Dżem_z_malin zaoferowała pomoc w kupieniu sprzętu medycznego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciezarna1231 Re: dzem-z-malin 01.04.10, 09:09 Korzystając z okazji, że zaistniał wątek podziękowania dla dzem-z- malin czyli Madzi to i ja się dołączam do podziękowań. Bardzo mi pomogła. Dziewczyna o złotym sercu... Dziękuję Madziu Asia Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2808 Re: dzem-z-malin 07.04.10, 10:53 przy okazji tego watku ja tez chcialabym serdecznie podziękować Madzi za okazaną nam pomoc, dziewczyna naprawde ma złote serce!!! jeszcze raz dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magas1169 Re: dzem-z-malin 08.04.10, 14:15 ja tez się dołączam do podziękowań Magda,jesteś po prostu wielka! I masz fantastycznego facetaMaciek jest śliczny i taki ma bystry wzrok... Trzymaj Go dla Baśkihihiu Odpowiedz Link Zgłoś
omnyx25 Re: dzem-z-malin 25.04.10, 20:02 Ja również chciałabym podziękować za pomoc Pani Magdzie.Dziękujemy !!!!Dzięki Pani moje dzieci maja nowe koce i ręczniczki.Z całego serca dziękujemy.Bardzo się przydały.... Odpowiedz Link Zgłoś