Dodaj do ulubionych

Jestem tu pierwszy raz, bo potrzebuje pomocy.

01.04.04, 22:27
Witam jestem tu pierwszy raz , dostalam ten adress www od koleżanki która
powiedziała że moge tu otrzymać pomoc. Nie będe pisać jak mi jest ciężko i
opisywać całej mojej sytuacji finansowej bo nie tylko ja ledwo wiąże koniec z
końcem (takie czasy) Dodam tylko że ja jeszcze się ucze a mój mąż pracuje
dorywczo (jest ciężko) mam 1,5 rocznego synka i potrzebuje dla niego ubranek
itp. mile widziane też zabawki. Zdaje sobie sprawe że moge nie dostać odezwu
bo są też oszuści. Ale ja naprawde potrzebuje pomocy. Obiecuje też że te
ubranka później oddam dalej bo mam troszke znajomych ktorzy też mają małe
dzieci i problemy finansowe.
Obserwuj wątek
    • magda0 Re: Jestem tu pierwszy raz, bo potrzebuje pomocy. 02.04.04, 22:31
      Napisz skad jestes, ja moze mialabym jakies zabawki do oddania, napisz do mnie
      mag00@poczta.onet.pl, Magda.
    • anetkammisia Re: Jestem tu pierwszy raz, bo potrzebuje pomocy. 13.04.04, 17:53
      Cze!
      napisz jakie ciuszki potrzebujesz i jaki rozmiar moze coś się znajdzie.
      Podaj również gdzie mam wysłać.
      Pozdrawiam
      Aneta
      mój email:
      anetkamisia@interia.pl
      • mama_sebusia Re: Jestem tu pierwszy raz, bo potrzebuje pomocy. 23.04.04, 11:50
        Wysłałam maila.
        Dziękuje i pozdrawiam.
    • goskb Re: Jestem tu pierwszy raz, bo potrzebuje pomocy. 14.04.04, 00:03
      Napisz na priv gazetowy skąd jesteś.
      • mama_sebusia Re: Jestem tu pierwszy raz, bo potrzebuje pomocy. 14.04.04, 15:29
        OK.
        Jestem z Zielonej góry.
        Pozdrawiam.
        • mischell Re: Jestem tu pierwszy raz, bo potrzebuje pomocy. 14.04.04, 15:43
          napisz do mnie
          ja tez jestem z Zielonej Góry

mischell@o2.pl lub mischell_1983@wp.pl
    • mama_sebusia Re: Jestem tu pierwszy raz, bo potrzebuje pomocy. 23.04.04, 09:29
      Dlaczego z osób które potrzebują pomocy "robicie sobie "JAJA" Jestem na tym
      forum już miesiąc czasu jak nie więcej a to jest mója pierwsza prośba i mimo iż
      jest jakaś odpowiedz na moją prośbę to nie dostałam żadnej pomocy bo EMAM-y
      Lubią robić sobie "JAJKA" z EMAM potrzebujących naprawde pomocy.
      EMAM-y zastanówcie się nim komuś coś obiecacie i zrobicie nadzieję.
      • mischell Re: Jestem tu pierwszy raz, bo potrzebuje pomocy. 23.04.04, 09:35
        mamo Sebusia proszę napisz do mnie a postaram się jakoś pomóc....
        prosze o kontakt na adres
        mischell@gazeta.pl
      • driadea ??? 23.04.04, 09:36
        mamo_sebusia, o czym Ty piszesz, jakie jaja??
        • mama_sebusia Re: ??? 23.04.04, 09:54
          O tym że mialam obiecaną pomoc od kilku emem i na tym się skończyło.
          Nie ukrywajmy ale są ememy które tylko obiecują sad
          • olivka27 Re: ??? 23.04.04, 10:08
            A nie przyszło Ci do głowy,że kogoś może nie być stać tak od razu na
            przesyłkę???
        • olivka27 Re: ??? 23.04.04, 10:11
          Bardzo wątpliwa rozrywka-mieć ubaw z czyjejś biedy...Czy Ty czasem nie
          przesadzasz?Rozumiem,że jesteś rozżalona,ale trochę pokory,mamo sebusia!
          • mama_sebusia Re: ??? 23.04.04, 11:37
            olivka27 to nietrwa od dzisiaj i o tym że niestać mnie na wyslanie paczki w
            danym momenciesię pisze się na priv
            A są takie ermamy które chca tu na forum uchodzić za te które pomagają ale one
            tylko obiecują, dlaczego one nioenapiszą na priv tylko na forum pisza co ci
            ofiarują a gdy piszesz do nich one po prostu Cie zbywają.
            DZIEKUJE ALE TY TEGO CHYBA NIEPRZESZŁAŚ.
            Pozdrawiam.
            • driadea Re: ??? 23.04.04, 11:41
              wiesz, mamo_sebusia, bywają i takie mamy, które chcą uchodzić za te, które na
              nic nie mogą sobie pozwolić. I jest ich więcej niż tych, o których piszesz Ty.
              • mama_sebusia Re: ??? 23.04.04, 12:05
                Zgadzam sie z tym ale co teraz napisalaś, ale nie można tak oskarżać karzdekj
                nowej EMAMY.
            • olivka27 Re: ??? 23.04.04, 11:46
              Dzięki Bogu nie musiałam prosić tu o pomoc,choć też mi się nie przelewa.I wiem
              co to znaczy nie mieć na przesyłkę...Ja mam dziewczynki,ale mój szwagier ma 3-
              letniego chłopca,zapytam czy coś by się nie znalazło dla Sebusia i sama też
              poszperam.Podaj mi adres na priv.Trzymaj się!
              • mama_sebusia Re: ??? 23.04.04, 12:08
                Mój priv:
                mama_sebusia@gazeta.pl
                Dziękuje.
                • sojanka Re: ??? 23.04.04, 19:17
                  Prześledziłam cały wątek - Mamo Sebusia nikt nic Ci w nim nie obiecał.
                  Dziewczyny pytały o rozmiar, miejsce zamieszkania, ale żadna nie napisała, że
                  na pewno pomoże. Myślę, że Twoje rozgoryczenie jest nieuzasadnione, tak jak
                  oskarzanie dziewczyn o to, że chcą uchodzić za lepsze niż są.

Rozumiem, że liczyłaś na pomoc i jesteś zawiedziona, ale takie ataki na pewno
                  nie działają na Twoją korzyść.
                  • driadea Re: ??? 23.04.04, 21:17
                    podpisuję się pod słowami sojanki.
                    a nawet jesli ktos cos obiecal na privie, to tam też należałoby wylewac swe
                    zale...
                    • mama_sebusia Re: ??? 23.04.04, 22:24
                      driadea Tak dla Twojej wiadomości to właśnie jakiś czas temu napisałam do tych
                      emam na których się zawiodlam,ale nie dostalam odpowiedzi od żadnej z pań.
                      • driadea Re: ??? 23.04.04, 22:44
                        no dobra, na privie Ci naobiecywały, na privie nie dotrzymały słowa, na privie
                        też powinno zostać całe to zdarzenie. Czy naprawdę sądziłaś, że tutaj Ci
                        odpowiedzą, skoro na privie nie chciały? No litości...
                        I po co to wszystko?
                  • mama_sebusia Re: ??? 23.04.04, 22:18
                    sojanka ja nie mówie tylko o tym co tu czytasz ale o moich innych prośbach
                    w karzdej było to samo tylko inaczej napisane, ten co tu czytasz jest
                    najstarszy i dlatego jest tak mało odezwu (jak coś czytasz prosze pacz na daty)
                    POZDRAWIAM
                    Acha nie pisze nic na swoją lub nieswoją korzyść pisze tylko co myśle i czuje)
                    • gabi2.5 Re: muszę się wtrącić 24.04.04, 08:19
                      Niestety musze się wtrącić.
                      Napisałas do mnie długiego maila o twojej sytuacji. wierzę że jest ci ciężko,
                      ja tez poprosiłam o pomoc , którą otrzymałam od wielu mam. Jestem za to
                      niesamowicie wdzięczna i uwazam że wykłócaniem sie na forum nic nie wskórasz.
                      Te dziewczyny dzieliły się ze mną dosłownie tym czym miały i wiem że niektórych
                      sytacja nie jest o wiele lepsza od mojej a jednak pomogły, pozostaje mi być
                      wdzięczną i mieć nadzieję że kiedyś ja będe w stanie komuś pomóć. slyszałam
                      równiez o kobietach proszących o pomoc której nie potrzebowały, a rzeczy potem
                      sprzedawały. Rozumiem więc czasami ich brak zaufania.
                      Pozdrawiam
                      B.
                      • mama_sebusia Re: muszę się wtrącić 24.04.04, 12:49
                        Już pisalam dlaczego napisałam tą wiadomość i powturze że nie po to by się
                        kłucić.I jak wcześniej napisałam innej emam-ie tro zgadzam się z tym że są
                        oszustki ale zarówno z jednej jak i z drugiej strony.Wczoraj dostałam kilka
                        maili od emam które chcą mi pomóc, napełniło mnie to wiarą że bedzie lepiej bo
                        są emamy które swoimi mailami potrafia podnieść na duchu i uwierzyć w to że
                        JUTRO BĘDZIE LEPIEJ a to jest już naprawdę dużo.
                        PS. Przepraszam ale nie przypominam sobie abym do emamy o niku gabi2,5 pisała
                        jakikolwiek list.
                        POZDRAWIAM WSZYSTKIE ZNANE MI EMAMY smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka