Dodaj do ulubionych

Żanetka dogania Kasię :-(

19.11.10, 22:49
i dziwnie szybko. 2/sek. i to od ponad godziny obserwuję.
Widzicie, nowa jestem a tak mnie to wkręciło ten wyścig.
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Żanetka dogania Kasię :-( 19.11.10, 23:03
      7 głosów w 3 minuty, ciekawe jakie tempo nabijania punktów będzie miała dalej.
      • lorek08 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 19.11.10, 23:21
        podajcie mi link do głosowania smile podam w śledziku z 10 .000 znajomych big_grin może to pomoże
        • ewa9717 [...] 19.11.10, 23:52
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • kroliczyca80 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 19.11.10, 23:56
            W tej chwili równe 2000 głosów przewagi. Może damy radę.
          • lorek08 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 00:10
            dalam link w śledzika. Oby to chociaż trochę pomogło . Kiedy konkurs się kończy ?
            • e.mama.s Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 11:22
              szybko go usuń, bo może to zaszkodzić i usuną projekt.
          • bj32 Sorry. 20.11.10, 01:11
            Nie wolno. Można sobie wrzucić w sygnaturkę, ale nie tak.
    • dorotamed Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 00:00
      Nie wiem o co chodzi , ale zagłosowałamsmile
    • seidthe Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 00:35
      Zmienne IP lub ktos napisał program hakujący. Jesli to pierwsze (choc wątpię, bo za szybki sie przeklikuje) to nie bardzo do zaradzenia, natomiast jak przesadzi to Ikea zdejmie projekt karnie - juz pare takich "magicznie" przyspieszonych projektow zdjęli.
      • lorek08 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 00:53
        ktos mi dal info ,ze ikea podejmuje decyzje co to zwyciezcy. to prawda ? Ze nawet jak Kasia bedzie miec najwiecej pkt to nie wygra ?
        • aurinko Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 09:04
          lorek08 napisała:

> ktos mi dal info ,ze ikea podejmuje decyzje co to zwyciezcy. to prawda ? Ze naw
          > et jak Kasia bedzie miec najwiecej pkt to nie wygra ?

Przeczytaj regulamin konkursu (jest dostępny na stronie galerii kuchni) to będziesz wiedziała kto zostanie zwycięzcą.
    • sharpless6 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 18:45
      teraz jest tylko trochę ponad tysiąc różnicy
      • aurinko Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 18:55
        sharpless6 napisała:

> teraz jest tylko trochę ponad tysiąc różnicy

Wczoraj przed północą było równe 2 tys głosów różnicy. Od rana Żanetka ma nabite ppnad820 głosów. Nie wierzę w takie cuda.
        • sylwia11022000 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 19:52
          nie ma co trzeba głosować
    • kierowniczy Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 20:30
      przegina pałę, więc myślę że IKEA go skasuje
      jeśli już przełącza proxy to mógłby to inteligentniej robić, a nie nabijać sobie punkty w 3 dni
      • lorek08 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 20:59
        moze napiszemy zbiorowo do organizatorow ze cos nie tak z glosami tamtej ??
        my tu sie wszyscy staramy a okaze sie,ze ktos wygral oszustwem
        • alcea3 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 21:40
          Zgłaszajcie, ja zgłaszałam poprzednie oszukancze, i odpisano mi ze glosy zostana fachowo sprawdzone i usuneli smile
          • sharpless6 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 21.11.10, 14:32
            na jaki adres wysłalas maila?, bo nie moę znależc na ich stronie.
        • e.mama.s Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 21:42
          dowiedziałam sie od znajomego programisty, że bardzo naprawdę bardzo latwo jest nabić sobie głosy. A nie piszę jak, żeby kogoś nie korciłowink JEstem laikiem w tych sprawach bo umiem tyko odebrac pocztęwink i mogłabym sama to zrobić. A więc przypuszczam, że pracownicy ikei nie są tacy głupi i będą sprawdzać.
          • bj32 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 21.11.10, 16:49
            Weź to najlepiej jako "Kuchnia dla Kasi - kliknij" czy coś. Będzie łatwiej. Wszystkie tak sobie zróbcie i idźcie na emamę, tam duży ruch.
    • kejtlinn Spokojnie 21.11.10, 19:51
      Razem z Kasią wszystkiego pilnujemy. Ikea stale kontroluje głosy, najczęściej w okolicach poniedziałku, wtorku co tydzień są sprawdzane. Wtedy też osoby biorące udział w konkursie, których głosy zostały "załadowane" niezgodnie z regulaminem są usuwane.

Użytkownik "Żanetka" też zostanie sprawdzony. My tylko prosimy o głosy legalne, takie z serca bo ktoś chce pomóc. Jak do tej pory kuchnia Kasi pomyślnie przechodziła wszystkie kontrole.
      • sylwia11022000 Re: Spokojnie? raczej pełna mobilizacja 21.11.10, 21:55
        jeszcze kilka dni, musimy dać radę, ogłoszenie wyników 26-11 godzina 10. chyba że coś pokręciłam
        • kejtlinn Re: Spokojnie? raczej pełna mobilizacja 22.11.10, 08:29
          Chodzi mi spokojnie z zachowaniem dotyczącym Żanetki. Ikea jest powiadomiona, mam stały kontakt z koordynatorem konkursu, bo już ostatnia sytuacja spowodowała lawinę maili. O ile Żanetka oszukuje wyleci, jeżeli nie to znaczy, że ma lepszą grupę wsparcia, co jest raczej niemożliwe.
      • e.mama.s Re: Spokojnie 22.11.10, 12:31
        ja zdbowyam głosy tylko legalnie, nie ma obawy.
        • sylwia11022000 alarm - tylko niecałe 100 głosów różnicy 22.11.10, 21:21
          jakiś pomysł?
          • e.mama.s Re: alarm - tylko niecałe 100 głosów różnicy 22.11.10, 21:29
            no nie wiem modlić się
            • kejtlinn Re: alarm - tylko niecałe 100 głosów różnicy 22.11.10, 21:36
              Istnieje możliwość, że głosy zostaną sprawdzone po zakończeniu konkursu. W tej chwili Kasia ma ogromną grupę wsparcia na fb ponad 400osób, na gl kilka grup po 200-400osób. Informacje zamieszczone na forach wsparcia, pomocowych. Dużo zrobiłyśmy i nie chce mi się wierzyć, że ta osoba ma legalne głosy, bo sama wiem ile to pracy kosztuje. Klikamy, prosimy znajomych i czekamy na ruch Ikei.
              • kroliczyca80 Re: alarm - tylko niecałe 100 głosów różnicy 22.11.10, 22:21
                Jest też zamknięte forum Warhammer online z masą nudzących się przy grze facetów, którzy podobno twardo klikająsmile To forum to za sprawą mojego Msmile Nie wierzę, żeby ktoś miał większą grupę wsparcia niż nasza Kasia. To musi byc przekręt.
    • suellen_girl Re: Żanetka dogania Kasię :-( 21.11.10, 23:09
      Z głosami Żanetki chyba naprawdę jest coś nie tak. Już ma ponad 7 tysięcy, przyrost jest olbrzymi. W ciągu kilku minut dostała ponad 100 głosów.
    • lorek08 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 22.11.10, 23:14
      dałam linka na styczniówkach. jeszcze raz dodam na nk tym razem apel jako zdjęcie bo w śledzika to mi co 100 osoba tylko zagląda. Damy rade smile
      • kroliczyca80 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 22.11.10, 23:35
        Moje lutówki tez dzielnie klikają. Jeżeli tylko gra jest fair, to damy radę!
        • sylwia11022000 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 08:11
          wiecie co zamierzam zaangarzować moje rodzinne nastolatki
          w szkołach siła,
          bo jeżeli zanetka ma legalne głosy to taka masę można tylko po uczelniach, szkołach zdobyć
          pomyście czy nie mozecie zaangarzowć w swoim środowisku takie grupy.
          • dlakacperka Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 08:31
            Dziewczyny - ja Was cały czas podczytuję... i nie odzywam się, bo aż dech zapiera.
            Mając takie wsparcie nie mogło się nie udać przecież - za co dziękuję klikaczom - jesteście niesamowici.

Żanetka zdobywa głosy w inny sposób, nie wiem czy jest on legalny i czy spodoba się IKEI.
            www.rymy.cal.pl/rymer/rymer.php

Żeby wejść na stronę rymera trzeba zagłosowac na jej kuchnię - a wejśc sporo jest...
            MI jest przykro, ale nie dlatego że przegram - tylko dlatego, że tyle osób wspiera, wszycy są tak zaangażowani, głosują, namawiają znajomych, rozsyłają linki i wogóle... i w sumie to oni są najbardziej oszukani. Bo po co poświęcać tyle czasu na namawianie, wysyłanie i wogóle... kiedy wystarczyło zrobić coś takiego i głosy same przybywają.
            Ja i tak wygrałam więcej niż kuchnię - wygrałam w waszych serduchach. Tyle osób co walczyło dla mnie o kuchnię... to przerosło moje (nie tylko moje) najśmielsze oczekiwania.
            Dziękuję Wam za to własnie, że jesteście smile
            Może banalne te słowa, ale brak mi innych.
            • abraja Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 09:05
              Zaraz, zaraz...jeszcze nie mowmy o przegranej, jeszcze "pilka w grze" smile Ja juz zmobilizowalam znajomych i...klikamy, klikamy.
              Musi byc dobrze!!!!!
              • anngam83 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 09:24
                a dzisiaj już zagłosowałam..a mam pytanko mozna linka na nk wrzusić na śledzika czy to by łamało regulamin?i ile razy dziennie można zagłosowac?
                • dlakacperka Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 09:50
                  Głosować można raz dziennie - co 24h.
                  Ja linka na śledziu wklejam, i widzę, że moi znajomi również.

Ja jeszcze nie powiedziałam pass - do 25 listopada, godz 15 walczymy. Jak będzie - to okaże się 26 ok godz 10 - taki zapis regulaminu odnośnie trwania konkursu i ogłoszenia wyników.
                  • anngam83 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 09:56
                    ok wklejam linka na nk
            • kroliczyca80 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 10:16
              Kasiu, jak się zorientowałaś z tym rymerem? I czy to jest w ogóle zgodne z regulaminem? Czy ktoś powiadomił Ikeę?
              • sylwia11022000 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 11:06
                jestem zbulwersowana, mam nadzieje że ikea nie uzna tego
                • sylwia11022000 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 11:14
                  piszecie dziewczyny
                  "Ikea stale kontroluje głosy, najczęściej w okolicach poniedziałku, wtorku co tydzień są sprawdzane"
                  więc do kogo skargę pisać
                  jak z 20 osób zgłosi naruszenie coś z tym musza zrobić
                  ja napiszę tylko do kogo

Pomoc dla Kasi, zagłosujcie!!!!
                  promocje.ikea.pl/kuchniajakmarzenie/projekt/4ccc8933d6c99.html
                  • olka-1990 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 11:21
                    a moze poprostu dziewczyna ma wieksza grupe wsparcia? a z drugiej strony ja codziennie klikam moi znajomi tez a jej z godziny na godzine 200 punktów wiecej naliczaja sad
                    • sylwia11022000 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 14:00
                      przegrywamy
          • e.mama.s Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 09:02
            to jest myśl, poproscie dzieci, ja nie dostałam zgody od dyrektor na przeprowadzenie akcji w szkole, szkoda.
    • olka-1990 Re: Żanetka prowadzi:( 23.11.10, 14:03
      • aurinko adres do organizatorów 23.11.10, 14:26
        ikea@k2.pl
        • kejtlinn Re: adres do organizatorów 23.11.10, 14:43
          Kochane,
          Ikea to firma, która nie może sobie pozwolić na złe rozegranie tego. Sytuacja została zgłoszona, zostanie sprawdzona. Taka forma zbierania głosów nie została ujęta w regulaminie, jeżeli głosy były przyznawane tej kuchni z jednego IP raz dziennie, to nie ma czego się doczepić. Ktoś był sprytniejszy, a w regulaminie nikt nie określił zasad fair play. Ikea już jest zasypana skargami, czasami dość mocnymi, a mnie osobiście się to nie podoba, bo zachowujemy się jak grupa zbuntowanych nastolatków. Miałam nadzieję, że Ikea pomoże Kasi w wymianie innych elementów w domu, teraz na to nie liczę.
          Skupmy się na zbieraniu głosów, a poprawność naszego rywala zostawmy do rozstrzygnięcia.
          • nioma Re: adres do organizatorów 23.11.10, 14:48
            ja moge zagłsoowac bo w projekcie widze mój blat dębowy tez mam zólte sciany w kuchni smile
            jest piękny i idealnie sie sprawdza

• sylwia11022000 Re: adres do organizatorów 23.11.10, 15:04
            a ja uważam że to dobrze, że są skargi,
            bo jak by nikt nie zareagował nie było by sprawy
            i nikt by się nad tym nie zastanawiał.
            a teraz muszą pomyśleć co z tym fantem zrobić.
            oczywiście jestem przeciwniczką stawiana spraw na ostrzu noża
            ale jakoś mam dość osób, które chcą mnie ostatnio zrobić w konia,
            a tak jakoś się właśnie poczułam.
            oczywiście nie zniechęcajmy się i zbierajmy głosy
            bo te najważniejsze, a potem zobaczymy.
          • e.mama.s Re: adres do organizatorów 23.11.10, 15:05
            Ikea to duża forma, może stać ich na dwie nagrody glówne?
            Swoją drogą w takim konkursie można naprawwdę oszukiwać. Ja mam akurat taką możliwośc, żeby z jednego kompa robiąć coś wysłać ile chcę glosów i każdy będzie "z innego IP. Zaznaczam, ze tak nie robię.
        • sylwia11022000 Re: adres do organizatorów 23.11.10, 14:49
          napisałam na priv
          • nioma Re: adres do organizatorów 23.11.10, 14:54
            wyslalam do kilkudziesieciu osob z face booka
            • kejtlinn Re: adres do organizatorów 23.11.10, 14:57
              Jak jesteś na FB to dołącz do naszej grupy wsparcia
              www.facebook.com/event.php?eid=159946840708100
              A jak info do mnie to proszę na maila: kasia(at)portretkobiety.pl
              Dziękuje smile
              • nioma Re: adres do organizatorów 23.11.10, 15:04
                dolaczylam i przeslalam dalszym kilkudziesieciu osobom
    • kroliczyca80 Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 16:31
      JUHUUU własciwie już wygraliśmybig_grin
      • abraja Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 16:38
        Wlasnie tez to zauwazylam smile
        • sylwia11022000 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 16:43
          ale tak nieodwołalnie mam nadzieje
          --
          • sylwia11022000 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 16:45
            a wiecie że dziś oddaliśmy ponad 490 głosów
            • lorek08 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 17:48
              ciekawe czy sami zauważyli czy nasze maile pomogły big_grin
              Cieszę się ogromnie smile i już gratuluje smile
              • missmiriam1 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 18:35
                Moje klasy też klikająsmile
          • kejtlinn Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 16:46
            Dziś kochane jeszcze nie opijamy, dziś chłodzimy wink

Ikea musiała zweryfikować głosy, odpadła kuchnia z pozycji 1 i 3. Wymagało to trochę czasu, ale jest dobrze.
            • sylwia11022000 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 16:55
              a jak nasze głosy, były weryfikowane?
              mam nadzieje, że tak
              • kejtlinn Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 17:19
                Ikea sprawdza za jednym razem poprawność oddawania głosów wszystkich uczestników smile
      • suellen_girl Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 17:07
        Ale się cieszę! Bardzo liczę na to, że Kasia wygra i będzie miała tę swoją wymarzoną kuchnię wink
        • gd_3334 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 17:39
          napiszę nieskromnie wiedziałam że tak będzie smile klikamy dziewczyny, klikamy a póżniej wszystkie do Kasi na kawę i herbate smile
          • kejtlinn Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 17:47
            Nie sądziłam, że listopad będzie taki piękny.
            Niedługo okno i drzwi wymienią....jeszcze tylko dach i odgrzybienie. Kurde może Ikea zaczeka z montażem jak się uda grzyba wyplewić.
            • penelopa40 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 20:14
              ooooo, właśnie weszłam w domu żeby zagłosować i oczy przecieram i żanetka wyparowała!!!
              super!
              • nioma Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 21:23
                powiem, ze wiele osob do ktorych napisalam odpowiedzialo, ze zaklikalo!
                bedziemy klikac do upadłego!
                a potem zrobimy nalot na kawę i herbatkę. a co!
                trzymam kciuki
                • roxanna1336 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 22:26
                  Super bardzo się cieszę ja tez klikam na Kasię smile
                  • sylwia11022000 zmienili regulamin 24.11.10, 09:54
                    wyniki dopiero 29.11 o 14
                    • mamasi Re: zmienili regulamin 24.11.10, 12:08
                      a tak można? jaka przyczyna zmiany zakończenia konkursu?
                    • pierwsze-wolne Re: zmienili regulamin 24.11.10, 12:12
                      Czy to jest tylko zmiana terminu podania wyników czy konkurs sie przedłuża do 29? Nie mogę wejść w regulamin
                      • kejtlinn Re: zmienili regulamin 24.11.10, 12:20
                        Organizator w regulaminie zastrzegł sobie prawo zmiany regulaminu, więc może.
                        Przypuszczam, że potrzebuje czasu na dokładne zweryfikowanie głosów, choćby naszej Kasi, to trochę tego jest, a na nas też pewnie jest wiele skarg, bo i z takimi opiniami się spotkałam, że nasza walka też jest nie fair.

Głosować można do 25.11, godz. 12:00 (zmieniono z 15:00), wydłużono czas podania wyników z 26 na 29.11.
                        • w_miare_normalna Re: zmienili regulamin 24.11.10, 13:15
                          Ja również głosuję, codziennie smile
                          Życzę wygranej. Pozdrawiam.
                        • sharpless6 Re: zmienili regulamin 24.11.10, 13:31
                          i z tak
                          > imi opiniami się spotkałam, że nasza walka też jest nie fair.
                          kto tak uważa?
                        • nutka07 Re: zmienili regulamin 25.11.10, 00:34
                          A dlaczego? Padly jakies konkrety?
                          • atena12345 nutka 25.11.10, 08:16
                            Twoja sygnaturka mnie rozwaliła... to protozoa jeszcze się "udziela" na forach?
                            • sharpless6 Re: nutka 25.11.10, 13:37
                              rzadko się udziela na szczęście. Mi kiedyś napisała, że mi zyczy, choroby, żebym wylądowała w szpitalu, coś w tym stylu.
                            • nutka07 Re: nutka 25.11.10, 15:59
                              Dawno jej nie widzialam, moze ma dodatkowe dyzury a moze zmienila nick wink

Swoja droga czesto odnosilam wrazenie, ze to troll.
                          • kejtlinn Re: zmienili regulamin 25.11.10, 08:21
                            Każda zwykła Kasia, która niekoniecznie ma tyle problemów chciałaby wygrać kuchnię, agd i czuje się oszukana, że ktoś "gra" chorobą, żeby coś wygrać. Dziewczyny przez te osoby przemawia bezsilność, trochę zazdrości i zaślepienie. Napisałam takiej jednej, że nasza Kasia oddałaby jej tę kuchnię, agd i dorzuciła wyposażenie pokoju za zdrowia dla siebie i dzieci i dziewczyna się zamknęła, może potrzebuje trochę na przemyślenie.

W przypadku Kasi powstał wręcz ruch działania. Strasznie się cieszę. Listopad to miesiąc Kasi, zostało tak dużo zorganizowane, popłynęło tyle pomocy. Niedługo wymienią drzwi i okno u dzieci. I moja bolączka, że montowane jak się uda wygrać to będzie na grzybie, chyba zostanie rozwiązane "tfu tfu" zgłosiła się do mnie firma, która Kasi chce mieszkanie odgrzybić. Jak dobrze pójdzie i Kasia dogada szczegóły to już całkiem niedługo big_grin
    • kejtlinn Koniec klikania! 25.11.10, 12:17
      GŁOSOWANIE ZAKOŃCZONE!!!
      Czekamy na weryfikację głosów, wyniki będą podane 29.11.2010, godz. 14:00
      Dziękujemy!
      • nioma Re: Koniec klikania! 25.11.10, 13:43
        o kurcze! a jak sie udalo z okanmi i tym odgrzybianiem?
        wo fantastycznie dobra wiadomosc!!!
        • kejtlinn Re: Koniec klikania! 25.11.10, 14:43
          Fajna pomoc ruszyła od grupy Za Uśmiech Dziecka. Zgłosiłam dzieci i Kasię do pomocy na listopad. Ruszyła lawina serca, udało się zgromadzić rzeczy, które Kasi brakowały ubrania, leki i wszystko co było potrzebne. Udało nam się pójść o krok dalej, okno to prezent ode mnie i mojego męża i pomoc dwóch dziewczyn z Pomocne e-mamy, drzwi od mojej koleżanki i jej taty, odgrzybiani dzięki dobremu sercu właściciela firmy zajmującej się tym profesjonalnie. Być może uda się sfinansować naprawę dachu, ale to na razie w powijakach.
      • fettinia Re: Koniec klikania! 25.11.10, 21:05
        Pogaduszki tez caly czas glosowaly.Iwu kilka dni temu dala linka.
        Bardzo bardzo sie cieszymy,ze sie udalosmile
        Pozdrowienia dla Kasi i rodziny-niech im kuchnia dobrze sluzy a grzyb jak najszybciej zniknie.
    • lorek08 wyniki 29.11.10, 18:57
      Czy Kasia Sekular to nasza Kasia ????
      Jeżeli tak to gratulacje smile
      • claudel6 Re: wyniki 29.11.10, 19:33
        uou, super! smile
    • w_miare_normalna Re: Żanetka dogania Kasię :-( 29.11.10, 19:23
      Gratulacje smile)
      • sharpless6 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 29.11.10, 20:03
        tu cicho bo dyskusja przeniosła się do wątku autorki "dlakacperka"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka