sharpless6 19.11.10, 22:49 i dziwnie szybko. 2/sek. i to od ponad godziny obserwuję. Widzicie, nowa jestem a tak mnie to wkręciło ten wyścig. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Żanetka dogania Kasię :-( 19.11.10, 23:03 7 głosów w 3 minuty, ciekawe jakie tempo nabijania punktów będzie miała dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 19.11.10, 23:21 podajcie mi link do głosowania podam w śledziku z 10 .000 znajomych może to pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 [...] 19.11.10, 23:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 19.11.10, 23:56 W tej chwili równe 2000 głosów przewagi. Może damy radę. Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 00:10 dalam link w śledzika. Oby to chociaż trochę pomogło . Kiedy konkurs się kończy ? Odpowiedz Link Zgłoś
e.mama.s Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 11:22 szybko go usuń, bo może to zaszkodzić i usuną projekt. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Sorry. 20.11.10, 01:11 Nie wolno. Można sobie wrzucić w sygnaturkę, ale nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamed Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 00:00 Nie wiem o co chodzi , ale zagłosowałam Odpowiedz Link Zgłoś
seidthe Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 00:35 Zmienne IP lub ktos napisał program hakujący. Jesli to pierwsze (choc wątpię, bo za szybki sie przeklikuje) to nie bardzo do zaradzenia, natomiast jak przesadzi to Ikea zdejmie projekt karnie - juz pare takich "magicznie" przyspieszonych projektow zdjęli. Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 00:53 ktos mi dal info ,ze ikea podejmuje decyzje co to zwyciezcy. to prawda ? Ze nawet jak Kasia bedzie miec najwiecej pkt to nie wygra ? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 09:04 lorek08 napisała: > ktos mi dal info ,ze ikea podejmuje decyzje co to zwyciezcy. to prawda ? Ze naw > et jak Kasia bedzie miec najwiecej pkt to nie wygra ? Przeczytaj regulamin konkursu (jest dostępny na stronie galerii kuchni) to będziesz wiedziała kto zostanie zwycięzcą. Odpowiedz Link Zgłoś
sharpless6 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 18:45 teraz jest tylko trochę ponad tysiąc różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 18:55 sharpless6 napisała: > teraz jest tylko trochę ponad tysiąc różnicy Wczoraj przed północą było równe 2 tys głosów różnicy. Od rana Żanetka ma nabite ppnad820 głosów. Nie wierzę w takie cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11022000 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 19:52 nie ma co trzeba głosować Odpowiedz Link Zgłoś
kierowniczy Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 20:30 przegina pałę, więc myślę że IKEA go skasuje jeśli już przełącza proxy to mógłby to inteligentniej robić, a nie nabijać sobie punkty w 3 dni Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 20:59 moze napiszemy zbiorowo do organizatorow ze cos nie tak z glosami tamtej ?? my tu sie wszyscy staramy a okaze sie,ze ktos wygral oszustwem Odpowiedz Link Zgłoś
alcea3 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 21:40 Zgłaszajcie, ja zgłaszałam poprzednie oszukancze, i odpisano mi ze glosy zostana fachowo sprawdzone i usuneli Odpowiedz Link Zgłoś
sharpless6 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 21.11.10, 14:32 na jaki adres wysłalas maila?, bo nie moę znależc na ich stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
e.mama.s Re: Żanetka dogania Kasię :-( 20.11.10, 21:42 dowiedziałam sie od znajomego programisty, że bardzo naprawdę bardzo latwo jest nabić sobie głosy. A nie piszę jak, żeby kogoś nie korciło JEstem laikiem w tych sprawach bo umiem tyko odebrac pocztę i mogłabym sama to zrobić. A więc przypuszczam, że pracownicy ikei nie są tacy głupi i będą sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 21.11.10, 16:49 Weź to najlepiej jako "Kuchnia dla Kasi - kliknij" czy coś. Będzie łatwiej. Wszystkie tak sobie zróbcie i idźcie na emamę, tam duży ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
kejtlinn Spokojnie 21.11.10, 19:51 Razem z Kasią wszystkiego pilnujemy. Ikea stale kontroluje głosy, najczęściej w okolicach poniedziałku, wtorku co tydzień są sprawdzane. Wtedy też osoby biorące udział w konkursie, których głosy zostały "załadowane" niezgodnie z regulaminem są usuwane. Użytkownik "Żanetka" też zostanie sprawdzony. My tylko prosimy o głosy legalne, takie z serca bo ktoś chce pomóc. Jak do tej pory kuchnia Kasi pomyślnie przechodziła wszystkie kontrole. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11022000 Re: Spokojnie? raczej pełna mobilizacja 21.11.10, 21:55 jeszcze kilka dni, musimy dać radę, ogłoszenie wyników 26-11 godzina 10. chyba że coś pokręciłam Odpowiedz Link Zgłoś
kejtlinn Re: Spokojnie? raczej pełna mobilizacja 22.11.10, 08:29 Chodzi mi spokojnie z zachowaniem dotyczącym Żanetki. Ikea jest powiadomiona, mam stały kontakt z koordynatorem konkursu, bo już ostatnia sytuacja spowodowała lawinę maili. O ile Żanetka oszukuje wyleci, jeżeli nie to znaczy, że ma lepszą grupę wsparcia, co jest raczej niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
e.mama.s Re: Spokojnie 22.11.10, 12:31 ja zdbowyam głosy tylko legalnie, nie ma obawy. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11022000 alarm - tylko niecałe 100 głosów różnicy 22.11.10, 21:21 jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
e.mama.s Re: alarm - tylko niecałe 100 głosów różnicy 22.11.10, 21:29 no nie wiem modlić się Odpowiedz Link Zgłoś
kejtlinn Re: alarm - tylko niecałe 100 głosów różnicy 22.11.10, 21:36 Istnieje możliwość, że głosy zostaną sprawdzone po zakończeniu konkursu. W tej chwili Kasia ma ogromną grupę wsparcia na fb ponad 400osób, na gl kilka grup po 200-400osób. Informacje zamieszczone na forach wsparcia, pomocowych. Dużo zrobiłyśmy i nie chce mi się wierzyć, że ta osoba ma legalne głosy, bo sama wiem ile to pracy kosztuje. Klikamy, prosimy znajomych i czekamy na ruch Ikei. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: alarm - tylko niecałe 100 głosów różnicy 22.11.10, 22:21 Jest też zamknięte forum Warhammer online z masą nudzących się przy grze facetów, którzy podobno twardo klikają To forum to za sprawą mojego M Nie wierzę, żeby ktoś miał większą grupę wsparcia niż nasza Kasia. To musi byc przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś
suellen_girl Re: Żanetka dogania Kasię :-( 21.11.10, 23:09 Z głosami Żanetki chyba naprawdę jest coś nie tak. Już ma ponad 7 tysięcy, przyrost jest olbrzymi. W ciągu kilku minut dostała ponad 100 głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 22.11.10, 23:14 dałam linka na styczniówkach. jeszcze raz dodam na nk tym razem apel jako zdjęcie bo w śledzika to mi co 100 osoba tylko zagląda. Damy rade Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 22.11.10, 23:35 Moje lutówki tez dzielnie klikają. Jeżeli tylko gra jest fair, to damy radę! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11022000 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 08:11 wiecie co zamierzam zaangarzować moje rodzinne nastolatki w szkołach siła, bo jeżeli zanetka ma legalne głosy to taka masę można tylko po uczelniach, szkołach zdobyć pomyście czy nie mozecie zaangarzowć w swoim środowisku takie grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
dlakacperka Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 08:31 Dziewczyny - ja Was cały czas podczytuję... i nie odzywam się, bo aż dech zapiera. Mając takie wsparcie nie mogło się nie udać przecież - za co dziękuję klikaczom - jesteście niesamowici. Żanetka zdobywa głosy w inny sposób, nie wiem czy jest on legalny i czy spodoba się IKEI. www.rymy.cal.pl/rymer/rymer.php Żeby wejść na stronę rymera trzeba zagłosowac na jej kuchnię - a wejśc sporo jest... MI jest przykro, ale nie dlatego że przegram - tylko dlatego, że tyle osób wspiera, wszycy są tak zaangażowani, głosują, namawiają znajomych, rozsyłają linki i wogóle... i w sumie to oni są najbardziej oszukani. Bo po co poświęcać tyle czasu na namawianie, wysyłanie i wogóle... kiedy wystarczyło zrobić coś takiego i głosy same przybywają. Ja i tak wygrałam więcej niż kuchnię - wygrałam w waszych serduchach. Tyle osób co walczyło dla mnie o kuchnię... to przerosło moje (nie tylko moje) najśmielsze oczekiwania. Dziękuję Wam za to własnie, że jesteście Może banalne te słowa, ale brak mi innych. Odpowiedz Link Zgłoś
abraja Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 09:05 Zaraz, zaraz...jeszcze nie mowmy o przegranej, jeszcze "pilka w grze" Ja juz zmobilizowalam znajomych i...klikamy, klikamy. Musi byc dobrze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anngam83 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 09:24 a dzisiaj już zagłosowałam..a mam pytanko mozna linka na nk wrzusić na śledzika czy to by łamało regulamin?i ile razy dziennie można zagłosowac? Odpowiedz Link Zgłoś
dlakacperka Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 09:50 Głosować można raz dziennie - co 24h. Ja linka na śledziu wklejam, i widzę, że moi znajomi również. Ja jeszcze nie powiedziałam pass - do 25 listopada, godz 15 walczymy. Jak będzie - to okaże się 26 ok godz 10 - taki zapis regulaminu odnośnie trwania konkursu i ogłoszenia wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 10:16 Kasiu, jak się zorientowałaś z tym rymerem? I czy to jest w ogóle zgodne z regulaminem? Czy ktoś powiadomił Ikeę? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11022000 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 11:06 jestem zbulwersowana, mam nadzieje że ikea nie uzna tego Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11022000 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 11:14 piszecie dziewczyny "Ikea stale kontroluje głosy, najczęściej w okolicach poniedziałku, wtorku co tydzień są sprawdzane" więc do kogo skargę pisać jak z 20 osób zgłosi naruszenie coś z tym musza zrobić ja napiszę tylko do kogo Pomoc dla Kasi, zagłosujcie!!!! promocje.ikea.pl/kuchniajakmarzenie/projekt/4ccc8933d6c99.html Odpowiedz Link Zgłoś
olka-1990 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 11:21 a moze poprostu dziewczyna ma wieksza grupe wsparcia? a z drugiej strony ja codziennie klikam moi znajomi tez a jej z godziny na godzine 200 punktów wiecej naliczaja Odpowiedz Link Zgłoś
e.mama.s Re: Żanetka dogania Kasię :-( 23.11.10, 09:02 to jest myśl, poproscie dzieci, ja nie dostałam zgody od dyrektor na przeprowadzenie akcji w szkole, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kejtlinn Re: adres do organizatorów 23.11.10, 14:43 Kochane, Ikea to firma, która nie może sobie pozwolić na złe rozegranie tego. Sytuacja została zgłoszona, zostanie sprawdzona. Taka forma zbierania głosów nie została ujęta w regulaminie, jeżeli głosy były przyznawane tej kuchni z jednego IP raz dziennie, to nie ma czego się doczepić. Ktoś był sprytniejszy, a w regulaminie nikt nie określił zasad fair play. Ikea już jest zasypana skargami, czasami dość mocnymi, a mnie osobiście się to nie podoba, bo zachowujemy się jak grupa zbuntowanych nastolatków. Miałam nadzieję, że Ikea pomoże Kasi w wymianie innych elementów w domu, teraz na to nie liczę. Skupmy się na zbieraniu głosów, a poprawność naszego rywala zostawmy do rozstrzygnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: adres do organizatorów 23.11.10, 14:48 ja moge zagłsoowac bo w projekcie widze mój blat dębowy tez mam zólte sciany w kuchni jest piękny i idealnie sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11022000 Re: adres do organizatorów 23.11.10, 15:04 a ja uważam że to dobrze, że są skargi, bo jak by nikt nie zareagował nie było by sprawy i nikt by się nad tym nie zastanawiał. a teraz muszą pomyśleć co z tym fantem zrobić. oczywiście jestem przeciwniczką stawiana spraw na ostrzu noża ale jakoś mam dość osób, które chcą mnie ostatnio zrobić w konia, a tak jakoś się właśnie poczułam. oczywiście nie zniechęcajmy się i zbierajmy głosy bo te najważniejsze, a potem zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
e.mama.s Re: adres do organizatorów 23.11.10, 15:05 Ikea to duża forma, może stać ich na dwie nagrody glówne? Swoją drogą w takim konkursie można naprawwdę oszukiwać. Ja mam akurat taką możliwośc, żeby z jednego kompa robiąć coś wysłać ile chcę glosów i każdy będzie "z innego IP. Zaznaczam, ze tak nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: adres do organizatorów 23.11.10, 14:54 wyslalam do kilkudziesieciu osob z face booka Odpowiedz Link Zgłoś
kejtlinn Re: adres do organizatorów 23.11.10, 14:57 Jak jesteś na FB to dołącz do naszej grupy wsparcia www.facebook.com/event.php?eid=159946840708100 A jak info do mnie to proszę na maila: kasia(at)portretkobiety.pl Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: adres do organizatorów 23.11.10, 15:04 dolaczylam i przeslalam dalszym kilkudziesieciu osobom Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 16:31 JUHUUU własciwie już wygraliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11022000 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 16:43 ale tak nieodwołalnie mam nadzieje -- Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11022000 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 16:45 a wiecie że dziś oddaliśmy ponad 490 głosów Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 17:48 ciekawe czy sami zauważyli czy nasze maile pomogły Cieszę się ogromnie i już gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
missmiriam1 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 18:35 Moje klasy też klikają Odpowiedz Link Zgłoś
kejtlinn Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 16:46 Dziś kochane jeszcze nie opijamy, dziś chłodzimy Ikea musiała zweryfikować głosy, odpadła kuchnia z pozycji 1 i 3. Wymagało to trochę czasu, ale jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11022000 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 16:55 a jak nasze głosy, były weryfikowane? mam nadzieje, że tak Odpowiedz Link Zgłoś
kejtlinn Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 17:19 Ikea sprawdza za jednym razem poprawność oddawania głosów wszystkich uczestników Odpowiedz Link Zgłoś
suellen_girl Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 17:07 Ale się cieszę! Bardzo liczę na to, że Kasia wygra i będzie miała tę swoją wymarzoną kuchnię Odpowiedz Link Zgłoś
gd_3334 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 17:39 napiszę nieskromnie wiedziałam że tak będzie klikamy dziewczyny, klikamy a póżniej wszystkie do Kasi na kawę i herbate Odpowiedz Link Zgłoś
kejtlinn Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 17:47 Nie sądziłam, że listopad będzie taki piękny. Niedługo okno i drzwi wymienią....jeszcze tylko dach i odgrzybienie. Kurde może Ikea zaczeka z montażem jak się uda grzyba wyplewić. Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa40 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 20:14 ooooo, właśnie weszłam w domu żeby zagłosować i oczy przecieram i żanetka wyparowała!!! super! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 21:23 powiem, ze wiele osob do ktorych napisalam odpowiedzialo, ze zaklikalo! bedziemy klikac do upadłego! a potem zrobimy nalot na kawę i herbatkę. a co! trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
roxanna1336 Re: Juhuuu nie ma Żanetki!! :D 23.11.10, 22:26 Super bardzo się cieszę ja tez klikam na Kasię Odpowiedz Link Zgłoś
mamasi Re: zmienili regulamin 24.11.10, 12:08 a tak można? jaka przyczyna zmiany zakończenia konkursu? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwsze-wolne Re: zmienili regulamin 24.11.10, 12:12 Czy to jest tylko zmiana terminu podania wyników czy konkurs sie przedłuża do 29? Nie mogę wejść w regulamin Odpowiedz Link Zgłoś
kejtlinn Re: zmienili regulamin 24.11.10, 12:20 Organizator w regulaminie zastrzegł sobie prawo zmiany regulaminu, więc może. Przypuszczam, że potrzebuje czasu na dokładne zweryfikowanie głosów, choćby naszej Kasi, to trochę tego jest, a na nas też pewnie jest wiele skarg, bo i z takimi opiniami się spotkałam, że nasza walka też jest nie fair. Głosować można do 25.11, godz. 12:00 (zmieniono z 15:00), wydłużono czas podania wyników z 26 na 29.11. Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: zmienili regulamin 24.11.10, 13:15 Ja również głosuję, codziennie Życzę wygranej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sharpless6 Re: zmienili regulamin 24.11.10, 13:31 i z tak > imi opiniami się spotkałam, że nasza walka też jest nie fair. kto tak uważa? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: zmienili regulamin 25.11.10, 00:34 A dlaczego? Padly jakies konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 nutka 25.11.10, 08:16 Twoja sygnaturka mnie rozwaliła... to protozoa jeszcze się "udziela" na forach? Odpowiedz Link Zgłoś
sharpless6 Re: nutka 25.11.10, 13:37 rzadko się udziela na szczęście. Mi kiedyś napisała, że mi zyczy, choroby, żebym wylądowała w szpitalu, coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: nutka 25.11.10, 15:59 Dawno jej nie widzialam, moze ma dodatkowe dyzury a moze zmienila nick Swoja droga czesto odnosilam wrazenie, ze to troll. Odpowiedz Link Zgłoś
kejtlinn Re: zmienili regulamin 25.11.10, 08:21 Każda zwykła Kasia, która niekoniecznie ma tyle problemów chciałaby wygrać kuchnię, agd i czuje się oszukana, że ktoś "gra" chorobą, żeby coś wygrać. Dziewczyny przez te osoby przemawia bezsilność, trochę zazdrości i zaślepienie. Napisałam takiej jednej, że nasza Kasia oddałaby jej tę kuchnię, agd i dorzuciła wyposażenie pokoju za zdrowia dla siebie i dzieci i dziewczyna się zamknęła, może potrzebuje trochę na przemyślenie. W przypadku Kasi powstał wręcz ruch działania. Strasznie się cieszę. Listopad to miesiąc Kasi, zostało tak dużo zorganizowane, popłynęło tyle pomocy. Niedługo wymienią drzwi i okno u dzieci. I moja bolączka, że montowane jak się uda wygrać to będzie na grzybie, chyba zostanie rozwiązane "tfu tfu" zgłosiła się do mnie firma, która Kasi chce mieszkanie odgrzybić. Jak dobrze pójdzie i Kasia dogada szczegóły to już całkiem niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
kejtlinn Koniec klikania! 25.11.10, 12:17 GŁOSOWANIE ZAKOŃCZONE!!! Czekamy na weryfikację głosów, wyniki będą podane 29.11.2010, godz. 14:00 Dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Koniec klikania! 25.11.10, 13:43 o kurcze! a jak sie udalo z okanmi i tym odgrzybianiem? wo fantastycznie dobra wiadomosc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kejtlinn Re: Koniec klikania! 25.11.10, 14:43 Fajna pomoc ruszyła od grupy Za Uśmiech Dziecka. Zgłosiłam dzieci i Kasię do pomocy na listopad. Ruszyła lawina serca, udało się zgromadzić rzeczy, które Kasi brakowały ubrania, leki i wszystko co było potrzebne. Udało nam się pójść o krok dalej, okno to prezent ode mnie i mojego męża i pomoc dwóch dziewczyn z Pomocne e-mamy, drzwi od mojej koleżanki i jej taty, odgrzybiani dzięki dobremu sercu właściciela firmy zajmującej się tym profesjonalnie. Być może uda się sfinansować naprawę dachu, ale to na razie w powijakach. Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: Koniec klikania! 25.11.10, 21:05 Pogaduszki tez caly czas glosowaly.Iwu kilka dni temu dala linka. Bardzo bardzo sie cieszymy,ze sie udalo Pozdrowienia dla Kasi i rodziny-niech im kuchnia dobrze sluzy a grzyb jak najszybciej zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 wyniki 29.11.10, 18:57 Czy Kasia Sekular to nasza Kasia ???? Jeżeli tak to gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
sharpless6 Re: Żanetka dogania Kasię :-( 29.11.10, 20:03 tu cicho bo dyskusja przeniosła się do wątku autorki "dlakacperka" Odpowiedz Link Zgłoś