kuleczka1980 Re: oddam dziecko 01.05.04, 20:08 Chodzi chyba o miesięcznik "Dziecko" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
merigold_triss Re: oddam dziecko 01.05.04, 22:15 ja biore i juz!u mnie mu bedzie najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
mamaeliza to jakis zart 01.05.04, 22:29 ja tez sie pisze by wziasc bobo ,ale to chyba zart z okaxij wejscia do unii czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 Re: oddam dziecko 01.05.04, 23:29 Dobra,dobra-spokojnie...Nie dajcie się podpuścić Odpowiedz Link Zgłoś
katse biore:))) 02.05.04, 08:46 pozdrawiam. p.s. czasem tez mam ochote tak napisac o mojej Perelce - zywym, oj bardzo zywym sreberku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaliviiiarweny ja tez.... 02.05.04, 21:30 ....tak kiedys powiedziałam, jak podejrzewałam kolejną ciąże... Na szczęście obyło się bez tego Trzymaj się , jakoś się ułoży!! ---- Milka mamaliviiiarweny Odpowiedz Link Zgłoś
pune Re: oddam dziecko 02.05.04, 21:32 nigdy jeszcze tu nie pisałam ale jak przeczytałam tą informacje to sie przeraziłam-ktoś sobie żarty robi???jak mozna tak pisać!mama 3 miesięcznego Krystianka Odpowiedz Link Zgłoś
risa1 Re: oddam dziecko 02.05.04, 21:37 oki. prosze zapakowac tuzin. platne przelewem????? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_sebusia Re: oddam dziecko 02.05.04, 21:44 Troszke humoru eMamy. Jest tu dużo eMam z problemami czasem warto troszke się rozerwać prawda??? Po prostu nowy temat do obgadania, bierzmy to na wesoło Ja przyjmę to dzidzi jeśli to dziewczynka bo synusia mam. Przydała by mu się siostrzyczka (miałby kim się opiekować) pozdrawiam z Odpowiedz Link Zgłoś
pune Re: oddam dziecko 02.05.04, 21:57 no jeżeli to był żarcik to sorcia!!!spoko,ja dopiero się tu wkręcam więc jeszcze nie wiem za bardzo co i jak!!pozdrawiam-Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
kajan13 witaj pune 02.05.04, 22:23 witaj nowa eMamo i uśmiechnij się ))))))))))))) ja też oddam, ale chłopaczka, chociaż na tydzień dorzucę starego - nawet na zawsze - umie wymienić żarówkę straaaaaaasznie mi dali dziś 'popalić' pozdraffki Odpowiedz Link Zgłoś
pune Witam wszystkich;-)))) 03.05.04, 10:17 Jest mi miło was poznać,postaram się pomóc niektórym,bo jak czytam tu niektóre ogłoszenia to mi się serce kraja!!!moja dzidzia jeszcze nie daje mi popalić wiec narazie nie daje na niego ogłoszenia)))))))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
male_gonzo Re: Witam wszystkich;-)))) 03.05.04, 14:57 Cześć Pune. Miło Cię poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyg Re: Witam wszystkich;-)))) 03.05.04, 15:24 Witaj pune hihihi a ja swojej Hani nie oddam, nawet jak spac nie daje hihihi i pomimo iz jestesmy tylko same dla siebie hihihi - a czasem bywa ciezko ale spoko Trzymajcie sie, my sie trzymamy Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 Re: oddam dziecko 03.05.04, 17:06 Oddam DWIE!Ładne,zdrowe,niegrzeczne.Wiek:3 lata i 4 mies.Odbiór osobisty,lub przez Servisco... Odpowiedz Link Zgłoś
ajko Do Olivka 27 03.05.04, 21:48 Chetnie wezmę obydwie ,ale tylko z akcesoriami...,mogę odebrać osobiście.Jezeli jesteś zainteresowana ewentualną wymianą to dysponuję zadbaną dziewiętnastomiesieczną dziewczynką wraz z wyżywieniem na miesiąc i ubrankami.Ostrzegam ,że w ciagu jednej godziny pływała w kałuży po kostki,wysmarowała sobie twarz i kurtkę grubą warstwą kremu , wlała znakomitą część płynu do kąpieli przez otwory nosowe...Jeżeli jesteś zainteresowana pisz na priv.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 Re: Do Olivka 27 03.05.04, 23:32 Dziewczynka???A liczyłam na syna...No ale dobra-w końcu mam praktykę w wychowywaniu dziewczynek.No to interes ubity)) Odpowiedz Link Zgłoś
pune Re: oddam dziecko 03.05.04, 20:35 ja też sama chowam Krystianka ale jest oki.fajnie ze tu takze mozna sobie czasem pożartować.będzie dobrze)))))))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kajan13 do AJKO 03.05.04, 22:58 ja się zamienię mam 13,5 miesięcznego Szkodnika-Żywiołka, wygryzającego dziury w łóżeczku /drewnianym, pożyczonym/, zajadającego wszystko /najchętniej papier, kamyczki, piasek, o petach już nie wspomnę/, wchodzącego wszędzie, bawiącego się najchętniej puszkami z groszkiem i bobem oraz garnkami /zrzucanie z półek, bo robi strasznie dużo hałasu/, wysysającego kostki zapachowe do kibelka, czeszącego się szczotką kibelkową ... resztę sama zobaczysz, jeśli się zdecydujesz - więc co mi tam kremik na kurteczce pozdrawiam wiosennie i śmiejmy się jak najczęściej PS ojca mogę dorzucić /nawet z żarówką/ Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 Re: do AJKO 03.05.04, 23:34 Kaja,ja biore,ale za ojca dziękuję.Musiałabym dwa razy częściej opuszczac podniesioną klapę od sedesu... Odpowiedz Link Zgłoś
ajko do Olivki i Kajan 04.05.04, 00:06 starego nie proponowałam,bo wiedziałam,że nie znajdę nabywcy,a przepłacać nie chcę ,żeby znalazł sie chętny.Mogę go dorzucic jako bonus do rajstopek... Zgoda,biorę chłopczyka i dwie dziewczynki,a Wy radźcie sobie z moją "kobietą- demolką".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
serat Oddam dziecko z mezem ! 04.05.04, 11:47 Ja rowniez oddam wraz z przyszlym mezem ... lub zamienie na taka, ktora od czasu do czasu mozna wylaczyc (Z przyciskie OFF)hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś