beatrycze735 18.02.12, 00:54 jestem mama w trudnej sytuaci finansowej i materialnej mam 45 lat i 2u letnia coreczke maz w chwili obecnej przebywa w zk.ledwie wiaze koniec z koncem szukam pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 18.02.12, 10:34 forum.gazeta.pl/forum/w,615,127121701,127121701,jesli_oczekujesz_pomocy_przeczytaj.html Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 28.02.12, 18:11 mieszkam na stancji jestem na urlopie wychowawczym nie otrzymuje pomocy z innych zrodel pracowalam lecz nie moge wrocic do pracy jest to praca zmianowa a ja nie mam z kim zostawic dziecka ,maz pprzebywa w zk, ja dorabialam pilnujac dziecka teraz ledwie wiaze koniec z koncem[ Odpowiedz Link Zgłoś
malinowe_lody Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 06.03.12, 18:56 nie wiem, czy jeszcze potrzebujesz pomocy, ale jeśli tak, to musisz udowodnić swoją sytuację u Moderatora forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 06.03.12, 20:32 A tak konkretnie to u bj32. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 10:32 A Ty, Ty niedobra! Moderator powinien się angażować Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 11:53 Moderator może się angażować, ale zasadniczo jego obowiązki polegają na moderowaniu. Ty wiesz, ale to dla innych: forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476439.html Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 10:34 a jak mam to zrobic ?jestem na wychowawczym do 14maja i mam alimenty 500zl rodzinne68zl mieszkam na stancji nie mam wlasnego dachu nad glowa i tulamy sie z coreczka z miejsca na miejsce bo nikt nie chce nam wynajac na dluzej stancji bo male dziecko maz moj jest w zk do 2014 roku i same musimy sobie radzic Odpowiedz Link Zgłoś
saramolenda Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 14:24 zze slaska, wiec niestety nie pomoge moze to cie zainteresuje forum.gazeta.pl/forum/w,834,134010545,134010545,Oferujemy_pokoj_w_zamian_za_opieke_nad_2_dzieci.html czasem szukaja mamy z dzieckiem na roznych portalach i daja np pokoj i wyplate za opieke czy prowadzenie domu Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 14:48 a to wazne gdzie sie mieszka jesli sie chce i moze pomoc? czzytalam to co mi napisaleas ale to pod warszawa niestety Odpowiedz Link Zgłoś
saramolenda Re: 07.03.12, 15:00 gdyby to byl slask-to moglabym dac cos z jedzenia osobiscie- bo na przesylki niestety nie stac mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa40 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 15:43 skoro nie pracujesz i tułasz się od stancji do stancji to co przeszkadza oferta spod Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 19:02 czekam na meza ktory jest w zk niedaleko i tu znam wszystko a nie mam 18lat by zaczynac wszystko od poczatku i to w obcym miescie wiem ze gdybym byla sama napewno bym sie zdecydowala Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa40 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 08.03.12, 08:40 wiesz...jak się ma sytuację pt nóż na gardle to się nie patrzy na okoliczności i wiek, w każdym wieku można zacząć wszystko od nowa jak się chce lub musi... czekasz na męża,który jest w zk (nota bene można się tylko domyślać co to jest? zjednoczone królestwo? do Anglii wyjechał... ) ... ale pisałaś chyba ze wraca w 2014 roku, to kawał czasu, a jak już wróci to będzie miał pracę? będzie w stanie was utrzymać? nie chcesz się przenosić z Olsztyna, nie podejmiesz pracy poza domem bo nie masz z kim zostawić dziecka... a pracę opiekunki będąc z własnym dzieckiem trudno znaleźć ... piszesz, ze mieszkasz w Olsztynie od urodzenia a nie masz meldunku, to jak to możliwe? a rodzina jakaś? krewni? znajomi? nikogo nie masz??? nikogo nie znasz w mieście? przez 45 lat niczego się nie dorobiliście, ani ty ani mąż? dziecko ma 2 lata a przedtem? pracowałaś? mąż pracował? jak dla mnie troszeczkę to dziwne...rzekłabym mało wiarygodne... a ośrodek pomocy społecznej, skoro nie macie dochodów to powinnaś zgłosić się po wsparcie?... dom samotnej matki? na forum możemy co najwyżej wysłać ubrania czy doraźnie trochę żywności, ale to w żadnej mierze nie rozwiązuje sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 02.04.12, 11:20 ja wiem ze w to trudno uwierzyc ale to bolesny temat i nie chce go podejmowac na forum jesli chcesz informacji napisz na mojego meila wtedy napisze to nie jest temat na forum Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc?do penelope40 02.04.12, 12:21 odp z 8 marca maz moj jest w zakladzie karnym w kaminsku to moj drugi maz dlatego nie mam meldunku bo ani moja ani meza rodzina nie akceptuje naszego zwiazku. z nikad nie mam zadnej pomocy i nie chodzi mi tu o to by naciagac innych oszukiwac czy cos w tym rodzaju szukam pomocy dla mnie i coreczki cala ta sytuacja jest dla mnie juz za trudna nie daje sama rady kazdy jak uslyszy zk to traktuje mnie jakbym to ja byla skazana a moj maz siedzi za glupote jego matki ale to drazliwy temat wole go nie oruszac na forum potrzebuje ubranek bucikow dla coreczki i jesli ktos by mial jakies dla mnie strasznie przytylam po ciazy 20kg i nie mieszcze sie w swoje brakuje nam zywnosci srodkow czystosci ciezko mi prosic ale sytuacja mnie zmusza do tego Odpowiedz Link Zgłoś
annybe Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc?do penelope4 02.04.12, 18:57 To ja jeszcze raz zapytam? Z jakiej dzielnicy jesteś? Jakieś zakupy żywnościowe mogę Ci zrobić i podrzucić. I jaki nosisz rozmiar? Z ciuszkami niestety nie pomogę, mam 5-letniego chłopaczka, ale popytam po znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc?do penelope4 25.04.12, 18:57 okolice tesco 24h jesli to do mnie napisalas Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc?do penelope4 09.05.12, 16:04 olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 10:32 z olsztyna a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
annybe Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 17:32 Ja jestem z Olsztyna. Jakiej konkretnie pomocy potrzebujesz? Piszesz, że praca zmianowa nie, bo nie masz z kim dziecka zostawić. A w pracy na jedną zmianę będziesz miała? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 19:10 szukam pracy jako opiekunka bo nie mam dziecka z kim zostawic a o miejsce w przedszkolu juz od ubieglego roku sie staralam i jest ciezko bo nie mam zadnego meldunku ani corcia.skoro jestes z olsztyna sam mozesz podjechac i zobaczyc wszystko moze pomogl bys mi wyslac te wszystkie zaswiadczenia bo ja nie potrafie sama to za trudne dla mnie i nigdy tego nie robilam wtedy przekonasz sie czy to co napisalam jest prawda.zawsze na to co pisze mam potwierdzenie rowniez na pismie tego mnie zycie nauczylo nie raz zostalam oszukana za latwowiernosc teraz dmucham na zimne Odpowiedz Link Zgłoś
annybe Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 19:27 Napisz konkretnie, czego potrzebujesz? Zwykle tylko czytam to forum, ale skoro można komuś niedaleko pomóc, to zobaczę, co da się zrobić lub podpowiem, gdzie po pomoc uderzyć. Jak będzie potrzeba, zeskanuję u siebie te dokumenty. Na jakim osiedlu mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 02.04.12, 11:15 potrzebuje ubranek dla malej i bucikow Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 25.04.12, 18:56 ja tez jestem z olsztyna ide teraz na kuroniowke nie moglam znalesc miejsca w zlobku dla malej a na prywatne mnie nie stac ledwie wiaze koniec z koncem dalam ogloszenie na niania.pl ze zaopiekuje sie dzieckiem u mnie w domu i razem z moim narazie czekam Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 19:03 z olsztyna i mieszkam tu 45lat Odpowiedz Link Zgłoś
malinowe_lody Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 18:37 aby udowodnić swoją sytuację musisz zeskanować lub zrobić zdjęcie dokumentom potwierdzającym Twoją sytuację - wszystkie decyzje: o alimentach, zk męża itp - co tam masz i wysłać na skrzynkę Moderatora czyli Bj Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 19:04 tego nie umiem robic moge jedynie poczta to wyslac Odpowiedz Link Zgłoś
saramolenda Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 19:30 idz do punktu ksero czasem oni skanuja itp jak sie poprosi Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 20:19 i na jakiego meila mam to wyslac bo nie mam kompletnie pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
malinowe_lody Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 19:58 napisz do bj32 na gazetowego maila - może można pocztą wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 20:20 a jak to sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
saramolenda Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 21:12 umialas poczte zalozyc to wyslanie maila to naprawde nie trudna rzecz wchodzisz u gory strony w okienko poczta, po lewej pojawi sie-utworz i w okienku do wpisujesz adres: bj32@gazeta.pl i pod masz miejsce na wiadomosc do szefowej Odpowiedz Link Zgłoś
mapewoj Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 21:14 Na ''sponsorze'' tez zamieszczałaś swoje ogłoszenia od zeszłego roku ? Teraz pytanie czego oczekujesz od osób z tego forum ? Nie masz skanera, ok, to zrob zdjecia komórką jesli taką masz. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 07.03.12, 21:26 "zamknelam tamta poczte co jest podana na gorze w ogloszeniu tz.beatrycze735@gazeta.pl teraz jest aktualne wiolet-ta119@gazeta.pl to wiadomosc dla on40 " To ze sponsora Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 08.03.12, 09:33 tak to moje ale nie chcialabys wiedziec kim i co proponuje ta osoba a nie potrafie anulowac tego ogloszenia ani odp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 08.03.12, 09:31 tak przed swietami zalozylam ale tam jedynie sex jest w zamian za pomoc a ja wole tynk jesc ze sciany niz sprzedac sie jak jakis dz........szukam kogos kto by mi mogl pomoc czy ubrania czy zywnosc Odpowiedz Link Zgłoś
saramolenda Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 08.03.12, 10:13 bylas w mopsie, opiece? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 08.03.12, 10:44 tak bylam ale ich nie interesuje ze mieszkam na stancji i nie mam zadnego dachu wlasnego nad glowa liczy sie ze jestem mezatka i moj dochod przekracza by mi mogli dac pomoc 10,mam968zl za stancje place 800zl zostaje na zycie wiadomo ile ale oni licza calosc i niestety nie przysluguje mi nic bylam nawet u dyrektorki ale nie udalo sie nic zalatwic opieka ma zabrane wieksz czesc dotacji i dlatego kazdy szuka oszczednosci i to sie odbywa kosztem najbardziej potrzebujacych za granica by to nie bylo do pomyslenie by taka byla opieka socjalna jak u nas to ze jestesmy w uni nie zmienilo nic jedynie ceny i to w gore Odpowiedz Link Zgłoś
agwiras Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 25.03.12, 18:47 beatrycze735 napisała: > opieka ma zabrane wieksz czesc dotacji i dlateg > o kazdy szuka oszczednosci i to sie odbywa kosztem najbardziej potrzebujacych Nie koniecznie kosztem najbardziej potrzebujacych. Po prostu z pustego to i Salomon nie naleje. Nie da się. ostatecznie pieniądze same sie nie rozmnażaja. ktos je musi wypracować. Im mniej pracujących, tym mniej pieniedzy. Niestety przyrost potrzebujacych jest zastraszający. > za granica by to nie bylo do pomyslenie by taka byla opieka socjalna jak u nas t > o ze jestesmy w uni nie zmienilo nic jedynie ceny i to w gore Byłaś i wiesz? No to ciekawe gdzie tak jest. Bo ja akurat za granica jestem i wiem... ze ta opieka za granicą ma swoje podstawy. Jesli takowa istnieje. trzeba najpierw ją sobie wypracować, a dopiero potem ona sie należy. Nie odwrotnie. Sa też miejsca na świecie, gdzie opieki prawie nie ma, a ludzie daja sobie jakoś radę i to często lepiej niz w miejscach gdzie opieka jest. Nadal nie potwierdziłaś swojej sytuacji (nic o tym nie wiadomo), nadal nie napisałas konkretów, czego ci potrzeba, wiec się nie czepiaj. Nikt na hura się nie rzuci, bo twierdzisz, że jesteś w potrzebie. Jesli myślałas, ze od tak po prostu ktoś da ci wikt i opierunek, tylko dla tego, że napisałaś, że potrzebujesz, to niestety tak się nie stanie. Obudź się! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 26.03.12, 10:00 latwo jest krytykowac innych i uwazac ze sie wszystko wie juz tyle razy wysylalam dokumenty o swojej sytuacji i w koncu przestalam bo to tylko na tym sie konczy a znaczki tez kosztuja sama dam sobie rade bez niczyjej laski ani oczernianiu mnie nie musze wszystkiego wiedziec i byc omnibusem jestem czlowiekiem a ludzie sie myla a nie maszyna chociaz te tez sie myla Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa40 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 26.03.12, 12:27 "tyle razy wysylalam dokumenty o swojej sytuacji i w koncu przestalam bo to tylko na tym sie konczy a znaczki tez kosztuja" ale kobieto! do nas wysyłałaś? chyba nie, skąd mamy wiedzieć ze to co piszesz jest prawdą? 8 marca napisałam post zadając ci konkretne pytania, nigdy na niego nie odpowiedziałaś... nikt cię nie oczernia i nie ocenia, a jeśli ocenia to tylko na podstawie tego co sama piszesz albo tego czego nie piszesz... jak już wielokrotnie pisano pomagamy na tym forum całkiem prywatnie, jako osoby, kobiety, matki... zdecydowana większość nie jest wcale bogata... jeśli chcesz aby dała ci - to taki przykład - część moich ciężko zarobionych pieniędzy i spowodować abym nie wydała ich dla siebie lub innych potrzebujących o MUSISZ MNIE przekonać ... a co robisz w tym celu? "sama dam sobie rade bez niczyjej laski" to czemu założyłaś ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 02.04.12, 09:57 przepraszam jesli Cie uraziam nie odp bo byl jakis problem z wejsciem na te strone poza tym za duzo spadlo mi na glowe papiery juz wyslalam.moja coreczka byla bardzo chora i biegalam po szpitalu robiac coraz nowe badania nikt nie wiedzial co jej jest a ona wygladala jak truskawka taka czerwona i cala w krostach nic prawie nie jadla nie wiedzialam co robic i gdzie szukac pomocy dlatego tak a nie inaczej reagowalam przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 25.04.12, 18:48 przepraszam co napisalam bylam juz tak zalamana ze nie moglam racjonalnie myslec co chcialabys wiedziec pytaj postaram sie odp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 25.03.12, 18:05 widze ze kazdy potrafi tylko krytykowac jak zwykle w dzisiejszych czasach na niczyja pomoc nie mozna liczyc jedynie na siebie tak jak w powiedzeniu UMIES LICZYC LICZ NA SIEBIE .pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 25.03.12, 18:14 A czego Ty oczekiwałaś ? Że napiszesz dajcie mi to i to i wszyscy będą paczki wysyłać? Nie zauważyłam info,że w ogóle jakieś dokumenty wysłałaś.Skąd mamy wiedzieć czy nie masz 100 metrowego domu,bmw w garażu i laptopa za 15.000 ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 26.03.12, 10:02 tak wille z basenem ,sluzce lokaja itp.moglam wogole nie umieszczac nigdzie zadnego oglosenia i miec spokojna glowe a nie czytac takie rzeczy nikomu nie kaze pchac tonami niczego lecz o zrozumienie ale jak ktos kto nigdy czegos takiego nie doswiadczyl moze zrozumiec druga osobe Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 25.04.12, 18:47 juz dokumenty dotarly jesli ma Pani jakies pytania prosze napisac odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
hamery.kanka Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 25.03.12, 18:54 Dziwnie mi to brzmi jednak, zeby 45cio letnia kobieta na sponsorze zakladala ogloszenie i byla zdziwiona, ze tam o seks chodzi.. a o co, myslalas, o zbieranie truskawek w Niemczech?? Zartujesz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 26.03.12, 10:04 nie zartuje i nie mam ochoty komentowac takich odp przez cos takiego czlowiekowi zyc sie nie chce jak mozna oceniac druga osobe nie znajac jej Odpowiedz Link Zgłoś
hamery.kanka Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 26.03.12, 16:49 "jak mozna oceniac druga osobe nie znajac jej" Ano mozna, "sponsoring" w jezyku potocznym kojarzony jest jednoznacznie, jesli szukasz "sponsora", mozesz sie na 95% przypadkow spodziewac tylko jednego. Dlatego mam prawo ocenic Twoje zachowanie. Poza tym przypominam Ci, ze do dzisiaj nie ma zadnej informacji potwierdzajacej Twoja sytuacje, bo bj napisalaby to tutaj od razu. Nie jestes wiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 02.04.12, 10:00 napisalam czemu nie wyslalam dokumentow mialam chora coreczke Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 02.04.12, 10:13 nie mialam wczesniej czasu za duo spadlo na moja glowe ale przepraszam juz to zrobilam nie chcialam nikomu ublizyc lub sprawic przykrosc Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 25.04.12, 18:46 czy w chwili obecnej jestem choc troche dla Ciebie wiarygodna wyslalam juz swoje dokumenty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agwiras Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 26.03.12, 22:34 beatrycze735 napisała: > przez cos takiego czlowiekow > i zyc sie nie chce jak mozna oceniac druga osobe nie znajac jej A jak mozna zaufać nieznanej osobie na tyle, aby wspomóc ja swoimi, prywatnymi,cięzko zarobionymi pieniedzmi? Skoro oceniac nie mozna, bo sie nie zna to chyba i do zaufania nie ma podstaw, co? trudno sie powtarzac milion razy... uwiarygodnij się, to może ktoś zechce ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 odp 02.04.12, 10:11 mam pytanie moze ktoras z pan wie gdzie moge sie udac by mi opieka w koncu udzielila pomocy na jakis czas a nie jak im czapka stanie przeciez to normalne ze gdybym nie potrzebowala pomocy nie pisalabym do nich co mam robic moze zle pisze podania nie wiem juz sama Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_szczecin Re: odp 02.04.12, 10:51 Droga koleżanko Tak się składa że moja kuzynka ma partnera w zakładzie karnym. Złożyła pismo do kuratora jego i dostaje 700 złoty na życie to nie jest mało . Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: odp 02.04.12, 11:00 droga stokrotko ja pisalam do kuratorium ale odpowiedziano mi ze nie maja na taki cel zadnych funduszy i ze rodzinom nie nalezy sie pomoc z kuratorium tam napisalam zaraz jak maz trafil do zk wlasnego kuratora nie ma skoro jest w zk dopiero po wyjsciu mu przydziela jakbys mogla dowedziec sie od kuzynki jak to napisala i gdzie zlozyla bylabym wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: odp 02.04.12, 11:11 stokrotko zadzwonilam wlasnie o kuratorium ale na chwile obecna nie maja srodkow na ten cel poinformowano mnie ze ta pomoc mi przysluguje to sie nazywa pomoc postpenitencjarna i w naszym miescie daja bony lecz ja od 2ch lat nie moge dostac zadnej pomocy z braku srodkow dzis umowilam sie z pania prezes kuratorium by mi udzielila wszelkich informacji mam nadzieje ze uda mi sie z nia spotkac gdyz jest na posiedzeniu sadu jezeli nie dzis to jutro bede dzwonila do niej i napisze co mi powiedziala dziekuje raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: odp 25.04.12, 18:44 jesli skazany przebywa w zk nie ma kuratora a pomoc tylko przysluguje do 3ch miesiecy od osadzenia takie sa przepisy prawne bylam w tej sprawie w kuratorium Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 04.04.12, 09:54 witam bylam wczoraj w kuratorium niestety nie przysluguje mi pomoc poniewaz pomocy udzielaja rodzinie skazanego do 3ch miesiecy od pojscia do zk mozna to sprawdzic dzwoniac do kuratorium w olsztynie i proszac o polaczenie z kuratorem zajmujacym sie pomoca postpenitencjarna. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowe_lody Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 04.04.12, 12:33 Napisz, czego w tej chwili potrzebujesz najbardziej - może uda mi się w czymś pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 05.04.12, 08:22 najbardziej potrzebujemy z mala jedzenia,proszek ,a dla malej plynu do kapieli i szamponu dla alergigow i ze skora atopowa Odpowiedz Link Zgłoś
malinowe_lody Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 05.04.12, 15:13 Mogę kupić mydło, proszek,kaszki dla córeczki - npisz mi na maila gazetowego czy jest uczulona na coś - czy może jeść mleczno - ryżowe? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 06.04.12, 10:48 moze jesc kaszki mleczno ryzowe a nie wiem jak napisac na meila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
malinowe_lody Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 06.04.12, 11:00 Jeśli mam Ci wysłać te rzeczy potrzebny mi twój adres. Adresu nie udostępnia się na forum, tylko na maila, wtedy trafia tylko do konkretnej osoby. Musisz rozpracować pocztę. Na samej górze masz szary pasek: gazeta.pl, wyprzedaże, poczta... Wchodzisz w pocztę, logujesz się jak na forum i piszesz wiadomość. Może ja napiszę pierwsza a ty mi odpiszesz. Chyba, że masz inny, prywatny adres mailowy? - to podaj lub z niego napisz na malinowe_lody@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamatin Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 06.04.12, 16:14 a jakies ciuchy potrzebujesz? jaki rozmiar nosi coreczka? nr bucikow? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 06.04.12, 17:47 ciuszki bardzo chetnie i buciki Julka nosi ubranka 92-98 a buciki 24-25 Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 20.04.12, 18:28 Julka nosi ubranka na 92-98 potrzebujemy kazdych ubranek rajstopki tez i skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
mamatin Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 22.04.12, 00:45 Moja córka też nosi ten rozmiar i nie mam żadnych zapasów ubranek. Mogę jedynie Pani kupić jakiś zestaw/paczke używanych ciuszków na allegro. jeśli jest Pani zainteresowana proszę przesłać mi swój adres na maila mamatin@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 25.04.12, 18:40 bardzo chetnie wyslalam Pani meila Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 23.04.12, 13:50 moge kupić rajstopki i skarpetki, napisz do mnie na priv claudel6@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 25.04.12, 18:41 bardzo dziekuje napisalam do Pani meila na claudel6 Odpowiedz Link Zgłoś
malinowe_lody Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 11.04.12, 07:41 paczka wczoraj poszła Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 12.04.12, 15:57 witam dopiero moglam sprawdzic poczte dziekuje slicznie wlasnie dostalam paczke bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
malinowe_lody Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 19.04.12, 18:30 kupiłam buciki dla Twojej córeczki - sprawdź pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 20.04.12, 18:25 sprawdzilam dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze735 Re: szukam pomocy moze mi ktos pomoc? 23.04.12, 12:21 dzis dostalam buciki sa super bardzo dziekuje o piekniejszych nie moglam marzyc dziekuje raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś