Dodaj do ulubionych

proszę o chwilową pomoc:(

27.02.12, 09:15
witam wszystkie e-mamy.
zwracam się do Was o chwilową pomoc dla nas bo jest naprawdę ciężkosad
zwróciliśmy się w styczniu o pomoc do GOPSu ale najwcześniej pieniążki dostaniemy w połowie marca (decyzje przesłałam do BJ). mąż w tej chwili nie ma pracysad do tej pory jakoś sobie jeszcze radziliśmy ale teraz do połowy marca nie mamy nic niestetysad mąż ma obiecaną pracę ale też najwcześniej 20-30marzec dopierosad mąż zapisał się również do PCPRu na szkolenia i otrzymał pozytywną odpowiedź ale szkolenia zaczynają się w kwietniu, ale i tak jesteśmy zadowolenismile
prosilibyśmy Was pomocne-emamy o drobne wsparcie żywnościowe, mleczko i kaszę manną dla dzieciaczków oraz jeśli ktoś ma na zbyciu buty męskie rozm.44 bo zimowe całkiem mu się poodklejałysad
z góry bardzo dziękujemy...
kontakt ze mną na gazetowego. pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • nioma Re: proszę o chwilową pomoc:( 27.02.12, 10:18
      maz nie pracuje, a ty? Tez nie masz pracy?
      jakies dokumenty (poza decyzja) przeslalas do moderatorki?
      • madzia2808 Re: proszę o chwilową pomoc:( 27.02.12, 10:46
        przepraszam, zapomniałam...
        ja jestem na świadczeniu pielęgnacyjnym na synka. mamy orzeczenie o niepełnosprawności do końca grudnia 2012 roku.
        do modelatorki przesłałam tylko decyzje które niedawno otrzymaliśmy ale mogę też przesłać decyzję o rodzinnym, orzeczenie, dokument że mąż został zakwalifikowany do szkolenia i zaraz to zrobię tylko porobię fotki i wysyłam do bj.
        nasz jedyny dochód to tylko rodzinne ze świadczeniem, no i jest niestety bardzo ciężko bo rachunki i czynsz za wynajem przekraczają nasz dochód... całe szczęście właściciel zgodził się na zapłacenie czynszu w marcu jak przyjdzie nam zasiłek okresowy...
    • bj32 Mam dokumenty. 27.02.12, 11:17
      Wszystko się zgadza.
      • mischell Re: Mam dokumenty. 27.02.12, 22:40
        Madzia napisz do mnie na gazetowego, może będę mogła pomoc.
        Pozdrawiam
        • madzia2808 Re: Mam dokumenty. 28.02.12, 08:34
          witam. napisałam na gazetowegosmile bardzo dziękujemysmile pozdrawiam
          • madzia2808 Re: Mam dokumenty. 29.02.12, 09:15
            witam.
            mam jeszcze takie pytanie, czy może któraś mama miałaby na zbyciu rajstopki dla dziewczynki na 104-110cz oraz dla chłopca rozm. 98? będziemy bardzo wdzięczni....
            • whitesith Re: Mam dokumenty. 29.02.12, 09:20
              odezwij się na priv. Znajde rajstopki po mojej córce.
              • madzia2808 Re: Mam dokumenty. 29.02.12, 10:17
                odpisałam do Pani na gazetowegosmile dziękujęsmile
                • whitesith Re: Mam dokumenty. 29.02.12, 13:21
                  Paczka wysłana. Mam nadzieję że bedą dobre, pozdrawiam.
                  • madzia2808 Re: Mam dokumenty. 29.02.12, 13:54
                    bardzo dziękuję. Pozdrawiam.
                    • mnadmorska Re: Mam dokumenty. 29.02.12, 14:31
                      Poprosze o adres na maila monika@merkel.pl. Mam na pewno rajstopki i trochę innych rzeczy po dziewczynce na 104-110 cm.
                      • madzia2808 Re: Mam dokumenty. 29.02.12, 14:54
                        odpisałam. bardzo dziękujęsmile
                        • jorn1 Re: Mam dokumenty. 29.02.12, 21:51
                          Znalazlabym na pewno jakies rajstopki na 104 i jeszcze pare ciuszkow w tym rozmiarze, jesli by sie przydaly prosze o kontakt na: jotpees@gmail.com. Pozdrawiam
                          • whitesith Re: Mam dokumenty. 01.03.12, 08:16
                            Ja wczoraj wysłałam 5 albo 6 par rajstopek.
                            • madzia2808 Re: Mam dokumenty. 01.03.12, 08:46
                              odpisałam, dziękujęsmile dla dziewczynki teraz w zupełności wystarczysmile bardzo dziękujęsmile
                              a może ktoś ma jeszcze dla chłopca na 98cm??? pozdrawiamsmile i jeszcze raz dziękuję za pomocsmile
                          • madzia2808 jorn1 07.03.12, 11:10
                            paczuszka z rajstopkami dla synka dotarłasmile dziękujemy bardzo również za słodycze dla maluchówsmile
                            pozdrawiamsmile
    • myszwkropki Re: proszę o chwilową pomoc:( 01.03.12, 14:39
      Madziu, napisz do mnie na priv, czego Wam najbardziej potrzeba, podaj adres, postaram się coś wysłać - może coś wynajdę z ubranek dla synka
      • madzia2808 Re: proszę o chwilową pomoc:( 01.03.12, 15:46
        odpisałamm na gazetowego. Bardzo dziękujemysmile
        • madzia2808 whitestith 02.03.12, 11:37
          dzisiaj otrzymaliśmy paczkęsmile bardzo dziękujemy za rajstopki i słodkości dla dzieciaczkówsmile
          rajstopki są dobre i ślicznesmile pozdrawiamsmile
          • whitesith Re: whitestith 02.03.12, 14:12
            pozdrawiam smile
    • malinowe_lody Re: proszę o chwilową pomoc:( 02.03.12, 22:59
      Mam rajstopki na 98 i buciki roz. 26 na wiosnę - może się przydadzą? dla córki chyba będę miała jakieś sweterki. Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać na gazetowy.
      • madzia2808 Re: proszę o chwilową pomoc:( 03.03.12, 08:43
        napisałam do Pani. Bardzo dziękujęsmile
        • lizbetka Re: proszę o chwilową pomoc:( 04.03.12, 15:15
          jaki rozmiar obuwia noszą dzieci ? czy potrzebna jest jeszcze żywność ?
          • madzia2808 Re: proszę o chwilową pomoc:( 05.03.12, 11:53
            dzieci nodzą rozmiar butkow 25. Natala ma małą stopkę a Pawełek dosc sporą. A z zywnosci to dostalismy jedna paczkę i mamy na dniach dostac drugą więc nie chcę naduzywac pomocy... Dziekuję.
    • izab_27 Re: proszę o chwilową pomoc:( 04.03.12, 16:00
      Madzia2808, czy potrzebujesz ubranek dla synka? Mam trochę do oddania. Odezwij się do mnie na adres: ismenka_in@wp.pl
      Pozdrawiam, Iza
      • mnadmorska Re: proszę o chwilową pomoc:( 05.03.12, 18:51
        Dzisiaj wysłałam priorytetem paczkę - ciuszki dla Natalii, mleko w proszku, kaszki, płatki i trochę innego suchego prowiantu na bieżące potrzeby. Troszkę tego jest, ale przy czterech osobach wystarczy może na tydzień. Nie wiem, kiedy spodziewacie się jakiejś gotówki, z tego, co doczytałam, to pod koniec marca, więc może warto przyjąć jeszcze trochę żywności.

-
        fotoforum.gazeta.pl/photo/5/ce/cb/pfzu/x7LWLtFiZ030uLu4NB.jpg
        Lisa Lipcowa
        • madzia2808 Re: proszę o chwilową pomoc:( 06.03.12, 07:52
          mnadmorska bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc. Dam znac jak paczka dojdzie. Pozdrawiam. Magda
      • madzia2808 Re: proszę o chwilową pomoc:( 06.03.12, 07:48
        Pani Izo- izab27 czy dostała Pani meila ode mnie? Bo nie jestem pewna czy doszedł. Jesli nie to prosiłabym o napisanie do mnie na gazetowego. Pozdrawiam.
        • magia Re: proszę o chwilową pomoc:( 06.03.12, 09:45
          Witam,
          Poprosze o adres. Postaram się znależć i dla dziewczynki i dla chłopca ubranka, moze troche kosmetyków.
          • madzia2808 Re: proszę o chwilową pomoc:( 06.03.12, 10:06
            witam. Napisałam do Pani na gazetowego. Dziękuję i pozdrawiam.
            • claudel6 Re: proszę o chwilową pomoc:( 06.03.12, 23:56
              madzia, prosze sprawdź pocztę
              • madzia2808 Re: proszę o chwilową pomoc:( 07.03.12, 07:48
                odpisałam, dziękuję.
                • madzia2808 mnadmorska 07.03.12, 11:13
                  paczka dzisiaj dotarłasmile bardzo serdecznie dziękujemy za wsparcie i pomocsmile
                  pozdrawiamsmile
                  • madzia2808 bardzo bardzo dziękujemy 12.03.12, 13:38
                    Pani malinowe lody, myszwkropki, lizbetka, i Pani Magdalena paczki dzisiaj dotarły do nassmile bardzo serdecznie dziękujemysmile

chciałabym bardzo gorąco i serdecznie podziękować wszystkim e-mamom za pomoc dla nas w tych najtrudniejszych dla nas chwilach... to dla nas bardzo wiele znaczysmile jesteście naprawdę wielkie i kochanesmile jeszcze raz z całego serca bardzo dziękujemysmile

u nas powoli powoli zacznie się poprawiać sytuacjasmile dzięki Wam mamy co potrzeba na te ciężkie dni, mąż w maju lub najpóźniej w czerwcu zaczyna szkoleniabig_grin pod koniec marca mamy dostać już zasiłek z OPSUbig_grin no mąż ma obiecaną pracę na koniec marcasmile także miejmy nadzieję że wszystko dobrze się potoczysmile
                    Natala od września idzie do 5latków, będzie miała śliczne ubranka do szkołybig_grin
                    jeszcze raz bardzo bardzo dziękujemysmile
                    pozdrawiam serdeczniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka