Dodaj do ulubionych

martysia -kontakt

07.03.12, 15:29
Blanko prosze Cie zebys przynajmniej przez dzisiejszy dzien nie usuwala tego watku.
Moze ktoras z Pan ma kontakt z martysia-Marta ze Szczecina.
Wyslalam paczke, Marta wiedziala ,ze paczka idzie (jakkolwiek to brzmismile
Nadajac paczke nie podalam nr.tel.do odbiorcy (nie mam tel.do Marty),zwykle kontaktowalysmy sie przez GG,sKYPE i FB.W ubieglym tygodniu sprawdzilam na stronie firmy,ze paczka jest juz w Polsce i Marta powinna ja otrzymac kolo 27 lutego.Napisalam do Marty ,ze moga sie spodziewac przesylki na dniach.Nie mialam zadnej odpowiedzi od Marty,ostatnia wiadomosc byla ,ze jest chora, corka chora.Mam nadzieje,ze juz wszystko wrocilo do normy,obie dziewczyny wyzdrowialy i Marta jest po prostu zapracowana i dlatego nie ma czasu sie odezwac. .Mialam nadzieje,ze kurier dostarczy paczke i Marta da mi znac ,ze juz paczke otrzymala.Dzisiaj zadzwonilam do Firmy(ze wzgledu na roznice 6 godzin w czasie) nie zawsze moglam sie z kurierem skontaktowac.Prosze jesli ,ktos ma kontakt z Marta o przekazanie, zeby sie ze mna skontaktowala .Usiluje sie skontaktowac z panem ,ktory mial dostarczyc paczke na terenie Sczecina(kurier firmy Doma Export,ale byc moze jest za kierownica albo zajety ,bo nie odbiera tel. )Nie chcialbym ,zeby Firma odeslala paczke z powrotem do swojej siedziby w Wrszawie i pozniej to nie wiadomo co robic.
Bede wdziecza za pomoc.
Obserwuj wątek
    • malgoska182 Re: martysia -kontakt 07.03.12, 16:15
      Czuje sie jak idiotka.
      W koncu udalo mi sie skontaktowac z Panem odpowiedzialnym za dystrybucje paczek na terenie Szczecina.Okazalo sie ,ze Pani Marta paczke odebrala 1 marca i osobiscie pokwitowala .Dostalo mi sie,ze nie podaje nr.telefonu odbiorcy.Mam nadzieje,ze jakis wazny powod(oby nie choroba) spowodowaly,ze ja o odbiorze paczki nie dowiedzialam sie.
      Glupio mi przed Marta ,ze musialam tutaj na Forum napisac o paczce,chociaz mialam tego nie robic( nigdy nie robilam),ale jak wysylalam przez Poczte to nie bylo problemu,bo listonosz nie szukal kontaktu tel.tylko zanosil przesylke i koniec.Poczta bylo bardzo drogo za wysylke i postanowilam wyprobowac przez Agencje wysylkowa,bo za ta sama cene co za 1kg .na poczcie moglam wyslac prawie 9 kg przez ta Agencje.
      Od 27 lutego wykorzystalam wszystkie formy kontaktu (GG,Skype,Facebook),ale nie bylo odzewu i dlatego w taki sposob musialo sie to odbyc.
      Marto odezwij sie ,bo martwie sie ,ze znowu jakiach choroba Was dopadla.
      • payuta Re: martysia -kontakt 07.03.12, 16:59
        No to troche mnie wystraszylas,bo ja normalnie co jakis czas mam kontakt z Martysia przez skypa.Nawet ostatnio zostawilam jej tam wiadomosc ze mnie cos za dlugo nie meczy tongue_out
        Normalnie to zaraz cos tam odpisze,a teraz od dluzszego czasu ciszaaaa.Mam gdzies jej numer komorki,tylko nie wiem czy nadal aktualny,pozniej ci go podam.Czy zagladasz na poczta @pl?? czy masz jakis inny @ adres???
        Pozniej napisze na pv,podami ci numer .
        • malgoska182 Re: martysia -kontakt 07.03.12, 17:07
          Zagladam na poczte gazetowa. Denerwuje sie tez,bo czasmi jak bylam w domu ,to kilka razy dzienie pisalysmy do siebie na GG lub Skype a teraz cisza i opis na GG ''chora w lozku".Payuta bede wdzieczna za nr.telefonu.
          • payuta Re: martysia -kontakt 07.03.12, 17:25
            Poszlo.
          • malgoska182 Re: martysia -kontakt 08.03.12, 18:19
            Na szczescie dostalam e-mail od Marty na gazeta.pl .Napisala od znajomych,bo nie ma dostepu do netu.I cale szczescie sa zdrowi.Pozdrawia serdecznie i odezwie sie jak bedzie miala mozliwosc (dostep do internetu).
    • agwiras Re: martysia -kontakt 08.03.12, 03:27
      Małgosiu z troche innej beczki, ale bardzo mnie interesuje. Interesuje mnie opinia na temat Doma. Chcę zmienić agencje wysyłkową. Też własnie jestem w trakcie szykowania paczki dla dziewczyny z forum. Ile płaciłaś za funt bo nie moge sie na www doszukac?
      • malgoska182 Re: martysia -kontakt 08.03.12, 12:18
        agwiras od lat wysylam przez Doma Express.Kiedys korzystalam z Poloneza,ale paczki szly dluzej.Wysylamy bezposrednio w Linden.Staramy sie trafic w dni ,kiedy paczki sa oddawane do kontenera,bo jesli nie to kilka dni czekaja na odeslanie .Ale generalnie,do 4 tyg. tygodni zawsze sa w Polsce.Co do paczek morskich ,to nawet jak paczka ma 10 CZY 15 funtow to musisz zaplacic minimum za 20 funtow .Czyli oplata calkowita za paczke 20 funtow z z ubezpieczeniem,oplatami serwisowymi to $24.
        W paczkach lotniczych placisz za wymiary +waga.
        Pozdrawiam .

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka