Blanko prosze Cie zebys przynajmniej przez dzisiejszy dzien nie usuwala tego watku.
Moze ktoras z Pan ma kontakt z martysia-Marta ze Szczecina.
Wyslalam paczke, Marta wiedziala ,ze paczka idzie (jakkolwiek to brzmi

Nadajac paczke nie podalam nr.tel.do odbiorcy (nie mam tel.do Marty),zwykle kontaktowalysmy sie przez GG,sKYPE i FB.W ubieglym tygodniu sprawdzilam na stronie firmy,ze paczka jest juz w Polsce i Marta powinna ja otrzymac kolo 27 lutego.Napisalam do Marty ,ze moga sie spodziewac przesylki na dniach.Nie mialam zadnej odpowiedzi od Marty,ostatnia wiadomosc byla ,ze jest chora, corka chora.Mam nadzieje,ze juz wszystko wrocilo do normy,obie dziewczyny wyzdrowialy i Marta jest po prostu zapracowana i dlatego nie ma czasu sie odezwac. .Mialam nadzieje,ze kurier dostarczy paczke i Marta da mi znac ,ze juz paczke otrzymala.Dzisiaj zadzwonilam do Firmy(ze wzgledu na roznice 6 godzin w czasie) nie zawsze moglam sie z kurierem skontaktowac.Prosze jesli ,ktos ma kontakt z Marta o przekazanie, zeby sie ze mna skontaktowala .Usiluje sie skontaktowac z panem ,ktory mial dostarczyc paczke na terenie Sczecina(kurier firmy Doma Export,ale byc moze jest za kierownica albo zajety ,bo nie odbiera tel. )Nie chcialbym ,zeby Firma odeslala paczke z powrotem do swojej siedziby w Wrszawie i pozniej to nie wiadomo co robic.
Bede wdziecza za pomoc.