bj32
06.12.12, 19:54
www.szlachetnapaczka.pl/artykuly/action,get,id,4536,t,rodzina-wielodzietna.html#comments
Jak to miło, ze mimo otrzymywanej na PE pomocy prosicie również obie na SzP...
Jak to szło, Anitko? Nie samymi słodyczami człowiek żyje? A o te koce, które chciałaś żebym ja poprosiła w Twoim imieniu, bo "mnie tu lepiej znają i mają do mnie zaufanie", już poprosiłaś?
Ale rozumiem, że laptop, o który prosiłaś na Oddam/ jest Ci już zbędny? Bo widzę, ze o najrozmaitszych porach dnia i nocy piszesz, nie wspominając o uporczywym zawracaniu mi głowy na mailu i fb opowieściami, o których Ci mówiłam, że nie chcę czytać?
Ewa, a jak z Twoim Asystentem rodziny z MOPS? Jest? A czy poinformowałaś swojego pracownika socjalnego, że otrzymujesz pomoc stąd i prosisz w wielu innych miejscach i to nie od dziś? Bo może jesteś bardziej zaradna, niż im się zdaje?
Drogie Panie - Anito, Ewo i inne, którym się zdaje, że są w stanie uprawiać tego rodzaju działalność - przebudźcie się! Net to wiocha, w której ludzie się znają. PE jest dość szeroko znane na innych portalach, a ja i wiele innych forumek również bywamy nie tylko tutaj i kontakty mamy wszędzie. W efekcie Wasze próby zyskiwania pomocy wszędzie - zarówno na innych portalach, jak i na mailu do prywatnych osób, fundacji, stowarzyszeń, firm - i tak docierają do mnie i wszędzie tam, gdzie prosicie i gdzie ktoś się tym przejmuje.
Zgadnijcie, kto wychodzi na idiotę, rojącego sobie "anonimowość w sieci".
Oczywiście wolno Wam prosić, gdzie Wam się podoba, ale w tym momencie ja będę o tym na PE informować, będę informować, że na najrozmaitszych portalach osoba taka czy inna prosi o pomoc i przypuszczalnie ją uzyskuje, o czym nie chwali się u nas, zatem nie wiadomo, ile dóbr już ma, a ile jej jeszcze potrzebnych. Bo to zwyczajnie nieetyczne.
Równie nieetyczne zresztą jest pisanie na innych portalach, na których ktoś Was zapytuje o pomoc uzyskaną na PE, że "pewnie Blanka wam coś powiedziała, to jej sprawka, ze pytacie, a ja z PE nic nie dostałam".
Inwektywy, jakie od niektórych z Was czytam na priv - pominę, bo są żałosne.
Czuwaj, druhny i druhowie.