whisperka11
04.01.13, 01:35
Dobry wieczór
Przepraszam,że odważyłam się napisać wcześniej nie prosiłam nikogo o pomoc.Mam na imię Agata mam 23 lata.Jestem mamą 2 letniej córeczki.Jesteśmy w tragicznej sytuacji finansowej ponieważ mój mąż od 3 miesięcy nie pracuje .Pracował na budowie jako pomocnik. Niestety w okresie zimowym nie ma tam pracy. Mąż poskładał 35 Cv na terenie woj.łódzkiego i mazowieckiego jako magazynier -operator wózków widłowych ,kierowca i nic do tej pory nikt się nie odezwał.Codziennie gdzieś dzwoni ale oferty w sprawie pracy są juz nie aktualneMąż jest gotowy podjąć pracę nawet w delegacji w innym mieście tylko żeby mieć pracę .Jest nam bardzo ciężko.Gmina przyznaje nam zapomogi po 100-150 zł i dostajemy rodzinne na dziecko w kwocie 68 zł.Wynajmujemy 1 pokojowe mieszkanie za 300 zł.Od 3 miesięcy pomaga nam moja mama płacić czynsz bo my na dzień dzisiejszy nie mamy jak traktujemy to tylko jako pożyczkę.Na nikogo innego z rodzinny nie możemy liczyć.Brakuje nam najbardziej żywności,środków czystości i ubranek dla dziecka.Często brakuje nam nawet na chleb.Ja nie pracuję zajmuje się córką.Nie mam z kim jej zostawić .Ja jestem zarejestrowana w Urzędzie Pracy niestety nie ma żadnych ofert .Ja będe mogła iść gdzieś do pracy jak córka skończy 3 lata.Jesli ktos mógłby nam pomóc chociaż w sprawie pracy dla męża byłabym naprawde bardzo wdzięczna.Znalezienie pracy przez męża ułatwiłoby nam życie.Przeprasza za szczerość i,że proszę o pomoc.Jest mi wstyd tu pisać ale chodzi mi najbardziej o naszą córeczkę bo ona jest dla nas najważniejsza. Agata