Zdaję sobie sprawę, że być może tematyka wątku odbiega znacznie od kryterium ale gdybyście mi pomogli w tej sprawie byłabym naprawdę bardzo wdzięczna.
Mam córkę 10-letnią chorą na postępujący zanik mięśni. Dziewczynka ograniczona ruchowo ale jeszcze poruszająca się o własnych siłach. Ze względu na lordozę kręgosłupa (wygięcie do przodu) nie może nosić żadnych spodni i spódniczek zapinanych w pasie. Ubrania te muszą być na gumkę. I tu wydawałoby się, że to błahy dylemat ale w rzeczywistości bardzo trudno jest kupić nastolatce coś fajnego, modnego, a już takiego się domaga

Przeważnie w repertuarze pozostają nam spodnie dresowe lub letnie, zwiewne spódniczki. Wertuję różne strony odzieżowe od dawna. Nic ciekawego nie mogę znaleźć. Czy ktoś z Was wie, gdzie mogę zakupić wszelkie spodnie, rybaczki, 3/4, spódnice ale nie dresowe i nie getry (legginsy) na gumkę w pasie? Dziewczynka duża, rozmiar 156 cm ale mogą być większe, przerobię wówczas. Chciałabym by miała choć jedne modne spodnie czy spódniczkę, które mogłaby wkładać na różne okazje typu akademie w szkole, inne uroczystości. Będę ogromnie wdzięczna za wskazanie wszelkich miejsc gdzie mogę taką odzież kupić. Pomóżcie proszę.